|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!

Želite nasmijano dijete na fotografijama?

Uredništvo Ringeraja.ba, 24.9.2022
Tata je podijelio spasonosno rješenje
Ključne riječi:

image
Foto: Twiter
/11


BROJNI roditelji hvale ideju tate Adama Perryja nakon što je podijelio trik za prirodni osmijeh svog sina na fotografijama. 37-godišnji otac fotografirao je sina prvog dana škole, a rezultat objavio na Twitteru.

"Moj sin kad mu kažem da se nasmiješi i kad uzviknem 'kakica'", kratko je objasnio.

Iako dječak na obje fotografije izgleda ljupko, osmijeh mu je na prvoj pomalo namješten i napet. Na drugoj ima prirodniji smiješak i otvorena usta, a sve zbog toga što ga je tata jednom riječju uspio nasmijati.

Objava je u tjedan dana skupila skoro 300.000 lajkova, a mnogi su u komentarima rekli da je ideja korisna.

 

https://static1.ringaraja.net/uploads/SLO/uploads/6f3b2ab7b38d0cfee0d7c733730a0d77.jpg


"Ako ti se dijete iskreno smije na fotografiji, svladao si roditeljstvo", "Dakle, to je tajna dobre fotke", "Mogao bi postati školski fotograf", pisali su jedni, dok su drugi priznali da ih je inspirirao za iduće fotografiranje djece.

"Moj sin uvijek ima najsmješniji osmijeh kad se previše trudi. U nekom trenutku sam došao na ideju da viknem ‘kakica’ i fotka bi svaki put ispala puno bolja. U ovom slučaju je usporedba bila prilično dramatična pa sam je morao podijeliti", rekao je Perry za Good Morning America.

Kaže da dobiva gomilu povratnih informacija od ljudi koji su isprobali trik i konačno imaju sjajne slike svoje djece, što je njemu dokaz da je uspio u svojoj misiji i pomogao drugima.

Izvor: Index.hr

 

Još  na Ringeraji

PRATITE  NAS I NA INSTAGRAMU!

@ringeraja_ba

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Kako tate vole…
‘Moj tata je najjači na svijetu! On ti je veći od ove zgrade!’, znaju reći djeca vrtićkog uzrasta, kojima je idealizacij...
4
Da li beba u stomaku osjeća očev stres?
Ukoliko je budući otac prije rođenja djeteta izuzetno napet, uplašen ili anksiozan, dijete će kasnije biti sklonije agre...
2
Samo za tate!
Sada, ako budući tatica ne skače od sreće jer će biti prisutan pri porođaju i nije na vrijeme obavio sve pripreme za por...
2
Zašto očevi žele sina?
Priznali to javno, ili se potajno nadali, očevi naječešće žele da im se rodi sin. Jednim dijelom ovo je svakako uslovlje...
2






Anketa

Trudnoća.
пеперутка16

Koji dio trudnoće vam se najviše dopao ili najlakši?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *