|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Krvna slika
2.10.2008 12:24:00   
M kao Mama
Drage moje, ne znam da li sam ovo jutros sanjala ili je zaista zbilja, ali budući da sam se nekoliko puta uštinula, shvatila sam da ne sanajam.
helem, mojoj Lajli od sinoć grlo nije baš najbolje i jutrso smo išlikod dr.
Nije bilo njenje dr. primila nas druga, meni svjedeno, i čim smo ušli ona se zagleda u Lajlu, pita, da li sam joj ikada radila krvnu slika, ja kažem ne.
Kaže ona meni, pa treba li bi, vidite kako joj je kosa tanka i svijetla, ja stala u čudu, ne znam dal da se nasmijem. Kažem dr. ovakvu kosu identičnu imala sam i ja,

e tu ona poče, pa dobro vidite nije ona u licu blijeda, ali eto nije zgoreg i to uraditi, odgovorim ja , ma hoću naravno i tako,

izašla ne mogu da vjerujem, čuj djetetu tanka i svijetla kosa,
bpže mili kako znaju izluditi roditelje,
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Krvna slika
2.10.2008 13:04:17   
Blue rose RR
Mislim da to uopšte nije presudno da li neko ima dobru ili lošu krvnu sliku. Na kraju krajeva i moja kikica sa haman tri godine ima tanke i plave vlasi kose, kao i većina svijetle djece.
A što se tiče krvne slike, ja sam kikici sa dvoje godine tražila da mi utvrde krvnu grupu, i tada sam izvadila joj nalaze, koji su bili u redu.

A da budeš mirna Alma, možda da joj ipak izvadiš nalaze, jer ipak dolazi zimski period pa da preventivno djeluješ. Možda joj je željezi slabo, pa je malo bledunjava.


_____________________________

"Ja jesam siromah i samo snove imam. Pred noge tvoje polažem ih. Nježno gazi, jer gaziš po snovima mojim.“
W. B. Y

(odgovor članu M kao Mama)
Neposredna veza do poruke: 2
   RE: Krvna slika
2.10.2008 13:22:38   
dinaa
Ah nasi pedijatri...evo ti moje iskustvo moj sin ima svijetao ten ustvari dijete izgleda blijedunjavo i svaki put kad bih ga odvela dr.sto radi prehlade sto radi vakcine ona meni uvijek kaze on je meni blijed hajde da provjerimo KS,i stvarno cesto sam mu vadila nalaze i uvijek su bili hBu redu KSuvijek dobra,na kraju se i ona slozila da je dijete svijetle puti prestala nas gnjaviti sa nalazima.

_____________________________

Moja djeca su moje najvece blago!!!

(odgovor članu Blue rose RR)
Neposredna veza do poruke: 3
   RE: Krvna slika
2.10.2008 13:31:27   
M kao Mama
Hvala na odgovorima, ona je baš prirodno bijela beba, a kosa joj je bože zlata kao i moja kada sam bila mala, ma mislim dr. tako znaju lijepo saopštiti roditelji bilo kakvi vijest od one najbezazlenije do neke ne daj bože,

nego da mi pomognete, negdje na skenderiji ima privatna poliklinika za djecu, pedijatrija, da li znate kontaktili veb, voljela bih tamo da je odvedem da uradi nalaze, jer vjerujem da bih doživjela šok u domu zdravlja, svi u bijelom, prostranstvo, ionako vriska je uhvati čim vidi bijeli mantil, a tamo sam vidjela da je sve u cviječu i crtežima, medama,

(odgovor članu dinaa)
Neposredna veza do poruke: 4
   RE: Krvna slika
3.10.2008 1:12:56   
camm
nema to veze sa kosom
moja curica ima slabu krvnu sliku a kosa joj je gusta i jaka
meni jos rekli da joj je zeljezo 1. Boze sacuvaj po tome dijete nebi moglo da hoda.
njima ne valjaju ovde aparati meni uvjek mrsko da odem privatno..

_____________________________

Ja tek sada kuzim da ne kuzim, sta kuzim, sta ne kuzim, sta mi je tesko skuziti, sta ne mogu prokuziti, ali jedno kuzim...:D

(odgovor članu M kao Mama)
Neposredna veza do poruke: 5
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:








Anketa

Pelene.
пеперутка16

Kada ste počeli da odbijate svoju bebu?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *