|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!

4 zabavne obiteljske igre za dosadne zimske dane

Uredništvo Ringeraja.ba, 15.10.2016
Predlažemo vam četiri superzabavne obiteljske igre koje će nasmijati i velike i malene i garantirano ubiti dosadu (a i isključiti tv).
Ključne riječi:

/11


Zašto? Zato što nema ništa gore do dugih, kišnih zimskih dana koji traju i traju… A djeca se sele od ekrana do ekrana i ne znaju što bi sa sobom.

 

1. Sruši bocu

 

Trebat će vam jedan par najlonki, jedna naranča (ili jabuka, teniska loptica…) i nekoliko praznih boca ili limenki. Pravila su jednostavna: prazne boce posložite poput čunjeva, naranču ubacite u jednu od nogavica najlonki, a onda najlonke nauvucite na glavu. Zadatak je narančom srušiti sve boce, što je prije moguće. Ako imate dovoljno boca možete se natjecati jedan protiv drugog, ili pak jedan drugome može štopati vrijeme. Pobjednik je, naravno, onaj tko najbrže pokosi sve boce (samo narančom, rukama i nogama se ne računa!).

 

2. Pobijedi gravitaciju

 

Trebat će vam dva ili tri balona, a zadatak je održati ih u zraku što je duže moguće. Onaj kome to najduže pođe za rukom je pobjednik (teže ne no što se čini, vjerujte).

 

3. Čokoladna faca

 

Ova superzabavna igra ne samo da je slatka, nego obično izaziva i najviše smijeha. Postupak je jednostavan: čokoladicu stavite na gornji dio obraza (ispod oka), a zatim ga dogurajte u usta samo uz pomoć mišića lica. Spremite se na gomilu neobičnih izraza lica (neka netko snimi kako to izgleda, smijeh je garantiran). Pobjednik je onaj koji uspije prvi pojesti čokoladicu – bez korištenja ruku! Ako imate posebno predan oblik sladokusca u obitelji, pripazite jer oni najčešće varaju :)

 

4. Špagetiranje

 

Za ovu ćete igru morati biti ozbiljni, iako će vas tjerati na smijeh. Na hrpicu istresite tjesteninu s otvorom u sredini (primjerice penne), a zatim svaki stavite po jedan špaget u usta i upravljajući njime (bez pomoći ruku) pokušajte nataknuti što više tjestenina. Onaj koji uspije skupiti najviše komada tjestenine je pobjednik (da ne bi bilo borbe oko zadnjeg komada, možete odrediti i vrijeme trajanja igre).

 

Kako sve ove igre izgledaju u praksi, provjerite u videu.

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Sistematski pregledi djece za upis u školu
Da li su dječica i roditelji spremni za sistematski i upis u školu? Sistematski pregledi obavljaju se u Savjetovalištu z...
4
Sinovi kao majke, kćeri kao očevi.
Genetika je komplicirana. Znamo samo da smo više slični jednom od roditelja, što opet ovisi o kombinaciji gena koju dobi...
3
Razvoj govora
S govorom dijete razvija intelektualne sposobnosti – kad nešto kaže, ono pokušava riječima izraziti misli. Tako misli po...
2
Volim kretanje uz ritam
Vaši mališani vole da vas imitiraju! "Kad si sretan" je svima draga I poznata pjesmica.
2






Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *