|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: [1] 2 3 4 5   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Moj muz gleda druge zene i u mome prisustvu
7.10.2011 8:41:25   
Anoniman
Stid me i reći da me ovo boli užasno,ali boli.On gleda u druge i kad je sa mnom.Kako?Jednostavno vidim da primijeti svaku koja mu je u vidokrugu, ispred njega, iza ili sa strane ili bili mi u autu ili pješe hodali.On pogleda u svaku kao da mu je bitno da vidi kako izgleda, ko je i sl ne bi li mu slučajno promaklo šta.Pa i kad je sa mnom,a kod mene u dusi teret,tako me to boli,tako se bijedno osjećam, ko da nema poštovanja.Pokušala sam pričat s njim,ali on negira,govori da mene samo voli, da sam mu jedina i da ga nijedna druga ne interesuje ni u kom smislu.Dva dana plačem.Doveo me do toga da nemam više snage da gledam u stranu u koju on gleda kad neka naidje.Ja okrenem glavu od njega da se ne bi uvjerila da je i u nju pogledao.Oslobodim mu put da rahat gleda.Sve mi to tako pokvari raspoloženje.Zato i pišem.Ne znam šta da radim.Prihvatila bih to da mogu, al ne mogu nikako,rasturi me to.Nisam tako zaslužila.PA nemoj bar kad si sa mnom pokazivat mi da te zanima da vidis svaku, nebitno kakva je.Pomozite savjetima.Je li to normala što on radi?Šta da ja u svemu uradim?Pa nisam ni ja za odbacit.
  Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Moj muz gleda druge zene i u mome prisustvu
7.10.2011 8:52:13   
Anoniman
gledaj i ti druge muskarceuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 2
   RE: Moj muz gleda druge zene i u mome prisustvu
7.10.2011 9:03:49   
salmy
Joj oko cega se zamaras.Pa oci nam sluze da gledamo?
Pogledam i ja redovno,bila sa mm ili samauser posted image ne vidim nista lose u tome

Sto kaze dadada imas i ti okice,pa opletiuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3
   RE: Moj muz gleda druge zene i u mome prisustvu
7.10.2011 9:04:05   
mamabb
IZVORNA PORUKA: dadada

gledaj i ti druge muskarceuser posted image


i još prokomentariši njegov dobar izgled na glas, a kad te muž šta upita vezano za isto, ti kaži ma ništa samo na glas razmišljam.


_____________________________

04.12.2008.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4
   RE: Moj muz gleda druge zene i u mome prisustvu
7.10.2011 9:04:46   
chuci
IZVORNA PORUKA: Anoniman

Šta da ja u svemu uradim?Pa nisam ni ja za odbacit.



Možda je najbvolje u svemu da ti poradiš na sebi i svom samopouzdanju.
Kad budeš imala više samopouzdanja skontaćeš da te muž voli, i da to što on gleda u prolaznice nema veze s tobom, niti te on na taj način odbacuje.
I ja kad šetam gledam ljude, nekad možda i zagledam kad mi je neko interesantan. To ne mora biti u smislu da me privlači sexualno ili slično. Nekad mi se učini da mi je neko poznat pa se zagledam u tu osobu pokušavajući se sjetiti da li je znam ili na koga mi liči i slično. Možda tvoj muž pogleda u neku i pomisli e vidi ove moja žena je puno ljepša hB.


_____________________________

mrvica 22.9.2009.
mravić 4.6.2012.
ako ih ne čujem... u zijanu su garant


(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5
   RE: Moj muz gleda druge zene i u mome prisustvu
7.10.2011 9:15:34   
Dalil@
Mislim da je to vjerovatno vise onako mahinalno gledanje. Mozda nije ni svjestan toga. Ostane ta navika kod muskaraca. Citav zivot su trazili...gledali...ispitivali...i onda je on nasao zenu koju voli (tebe user posted image ) ali ostala je ta ruzna navika, nazalost user posted image
Jer da gleda sto te ne voli ili sto zeli drugu, ne bi to zavrsilo samo na gledanju, tj. vec bi ti to osjetila..ili bi ti rekao..

Druga stvar je sto to tebi smeta. Misljenja sam da se u braku rade ustupci i u takvim sitnicama tipa: smeta mi tzon tvog govora, molim te, radi mene, pokusaj ga prilagoditi, i sl. Pa i to gledanje. Pokusaj mu nekada, kada budete raspolozeni oboje, objasniti fino i blago da ti to jako smeta. Objasni na nacin za koji znas da ce kod tvog muza imati efekta. Ipak ga ti najbolje poznajes ;)

Meni moja vjera brani da "zagledam". I stvarno sam se naucila da to ne radim. Ali, nekada sebe uhvatim kako zamisljeno "upecam" svakoga ko mi uleti u vidokrug user posted image a da nisam svjesno gledala. Pa onda "poradim" na tome user posted image I tako..


_____________________________

I. 01/2008
F. 04/2010

(odgovor članu chuci)
Neposredna veza do poruke: 6
   RE: Moj muz gleda druge zene i u mome prisustvu
7.10.2011 9:27:56   
leona81
i ja gledam stalno i muskarce i zene, ako su zbog necega zanimljivi sto da ne? user posted image

_____________________________

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

(odgovor članu Dalil@)
Neposredna veza do poruke: 7
   RE: Moj muz gleda druge zene i u mome prisustvu
7.10.2011 9:29:40   
M kao Mama
Bogami sve dok gleda dobro je , ako počne pipati to ne valja, a i ja gledam Bogami, pa oči su za gledanje,

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 8
   RE: Moj muz gleda druge zene i u mome prisustvu
7.10.2011 9:31:00   
snijeg
"...Lijepe žene prolaze kroz grad. Ja na uglu stojim sasvim sam. Prolaze one i gledaju u mene........" kako dobra pjesma!
Dok gleda znači da živi...svi oni/sve mi gledaju/mo, pitanje je samo želiš li da podijelite i proćaskate o lijepim ženama/muškarcima zajedno ili da to krije od tebe i podijeli sa jaranima ili tebi iza leđa?? Ja sam za prvu opciju i ne mislim da je to nešto oko čega bi se trebala zamarati. Poradi na samopouzdanju, neko reče i to je dobar savjet. Uzgred nabaci sebi i njemu malo više obaveza, pa neće on imati kad da gleda, a ti kad da razmišljaš o tome user posted image

_____________________________

"Počinje na svijetu da biva previše bučno i fabrično, premalo ima duhovnog spokojstva."

Dostojevski

(odgovor članu Dalil@)
Neposredna veza do poruke: 9
   RE: Moj muz gleda druge zene i u mome prisustvu
7.10.2011 9:36:38   
teacher75
vec sam jednom napisala da od gledanja nema selameta. zabavi se sobom, zamaras se glupostima, sta bi da ti je muz alkoholicar, da te otvoreno vara, vrijedja, da se kocka, drogira itd...ocigledno je problem u tebi i tvom manjku samopouzdanja, nadji neki hobi, vise se druzi sa ostalim ljudima, pogledaj i ti zgodnog momka u njegovom prisustvu...user posted image vise cijeni sebe i ne zamaraj se glupostima...

_____________________________

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu snijeg)
Neposredna veza do poruke: 10
   RE: Moj muz gleda druge zene i u mome prisustvu
7.10.2011 9:43:00   
Anoniman
Ma ja bih razumila da je to gledanje kad-kad,kad naidje baš zgodna cura pa je pogledaš,ali gledati i primijetiti baš svaku koja ti se nadje na putu,to ne razumijem. I boli me kad to vidim da radi. Evo primjer. Izlazimo iz bolnice, ispred nas na 30-tak metara stoji cura ledjima nam okrenuta, a malo ispred nje je naše auto. Dolazimo do auta, ja sjedam prva na mjesto suvozača, sada nam je ta cura sa moje strane.On sjeda,pali auto,krećemo i on se okreće na moju stranu i kroz prozor pogleda u nju.Vjerovatno ju je gledo i dok je sjedo u auto.A da je neka riba,nije,bezze.Kako to objašnjavate.Takve i sl situacije se desavaju.Je li do mene,ne treba da me smeta?

(odgovor članu teacher75)
  Neposredna veza do poruke: 11
   RE: Moj muz gleda druge zene i u mome prisustvu
7.10.2011 9:43:28   
bambi7
Ama bona gleda svaki pa s tobom il bez tebe.Samo s vremenom skontaju kad smiju a kad ne.
Ih ja ako ga provalim da mu neka zapadne za oko napravim se budala i prokomentarisem nesto u fazonu, -ma dobra sto jes,jes-
pa se on ko fol unezgodi ,- ma nisam ni vidio-, hhehhehehe
Al bas bas ga nervira ako ja za nekog kazem da je beton, koja vatra. 
Uvijek, ali uvijek postoji nacin da mu uzvratis istom mjerom da i njega zaboli ko i tebe.......

< Poruku je uredio bambi7 -- 7.10.2011 9:45:01 >


_____________________________

Ljubi mama princeze
L-23.02.2007
I-09.06.2011

"Žena nikad ne moze biti previše bogata, previše mršava i imati previše cipela!!!"

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 12
   RE: Moj muz gleda druge zene i u mome prisustvu
7.10.2011 9:46:29   
emi7908
Izvini na iskrenosti ali ja mislim da ti malo pretjeruješ, ima tu svega .. Oči jesu za gledanje,a ti bi trebala malo poraditi na sebi a ne biti toliko osjetljiva... Pa što ženice kažu gledaj i ti sestro draga. Sad ćeš kontati da sam ja bolesna ili nisam normalna ali nekad zajedno i ja i muž gledamo, nekad se našalimo kakvu budalu žensko od sebe može napraviti, nekad prokomentarišemo da je stvarno žena lijepa, kako kad.. a i ja pogledam hem žensko, hem muško što kaže Leona ako je interesantno zašto ne..user posted image Ne znam stvarno da li tvoj muž baš u svaku gleda ili u tvojim očima to izgleda tako? Možda si malo više ljubomorna nego bi trebala biti? Hajde probaj da opet tako crno ne gledaš na tu situaciju, pa valjda ste izgradili taj odnos povjerenja između sebe i da je stvarno tako kako ti tvoj muž kaže... Ne znam, ne bih više ništa da pišem ti opet najbolje znaš svog muža a ako tu ima i nešto drugo a što nam nisi napisala to je opet druga priča ali ako je samo do gledanja ma opusti se malo. Opet šeta pored tebe, oženjen je tobom i eto kaže da voli samo tebe, pa šta tu treba više. Ehhh da te malo nasmijem moj je kleo onog Severininog kad je čuo da je trudna user posted image Kaže uhhh šta joj uradi... i onda sam ga ja zezala eto ode ti Seve ali stvarno kad smo poslije pričali o tome drago mu je što će postati majka jer za njega nema ništa ljepše na svijetu od toga... A vidiš neko bi tu njegovu izjavu drugačije protumačio. Ehh dosta od mene user posted image

(odgovor članu snijeg)
Neposredna veza do poruke: 13
   RE: Moj muz gleda druge zene i u mome prisustvu
7.10.2011 9:46:54   
teacher75

IZVORNA PORUKA: Anoniman

Ma ja bih razumila da je to gledanje kad-kad,kad naidje baš zgodna cura pa je pogledaš,ali gledati i primijetiti baš svaku koja ti se nadje na putu,to ne razumijem. I boli me kad to vidim da radi. Evo primjer. Izlazimo iz bolnice, ispred nas na 30-tak metara stoji cura ledjima nam okrenuta, a malo ispred nje je naše auto. Dolazimo do auta, ja sjedam prva na mjesto suvozača, sada nam je ta cura sa moje strane.On sjeda,pali auto,krećemo i on se okreće na moju stranu i kroz prozor pogleda u nju.Vjerovatno ju je gledo i dok je sjedo u auto.A da je neka riba,nije,bezze.Kako to objašnjavate.Takve i sl situacije se desavaju.Je li do mene,ne treba da me smeta?

pokusaj i ti ko i on da se okreces za zgodnim muskarcima pa vidi kako ce reagovati

_____________________________

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 14
   RE: Moj muz gleda druge zene i u mome prisustvu
7.10.2011 9:55:10   
Anoniman
Prvo nemoj da se jedeš zbog gluposti!
Drugo SVAKI muškarac gleda i zagleda ženske (i ovakve i onakve) pa šta!? Dobro je dok gleda, kada bude radio nešto više onda se nerviraj, kidaj i sikiraj!
Koliko si ti puta sa kolegicama komentarisala nekog zgodnog muškarca, ne vjerujem da nisi!
Šta bi ti htjela da spusti glavu kad si ti tu, a kad te nema da onda zvjerlja okolo? Mene bi više to bolilo, da se meni pravi fin, a da saznam da pravi cirkus i od našeg braka i od mene kad ja nisam tu!
I moj gleda, i meni smiješno, komentarišem sa njim i okrenem na zezanciju, dođem kući i "dam mu do znanja"user posted image  da sam ipak ja ta koju je oženio i da bolje nema na daleko!

Ne ljuti se jer sam direktna, ali to što ti radiš ubija brak, a fino ti je čovjek rekao da si ti za njega #1.

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 15
   RE: Moj muz gleda druge zene i u mome prisustvu
7.10.2011 9:58:00   
Dalil@
Mozda je moja definicija braka cudna, ali meni se nikako ne svidjaju te metoda "vracanja". Ono, vrati i ti njemu, udari ga gdje boli..user posted image Brak ne bi trebao da bude prepucavanje i razmjena snaga.
Valjda je moguce problem rijesiti odraslim putem - ili mu fino, stalozeno objasni da ti smeta, pa ok, i galami ako ce to doprijeti do njega ili mu na drugi nacin skreni paznju na sebe (mah, ono zenski) da ne bi stigao pogledati drugdje...ili ignorisi.. Ok, znam da ima i onih koji i pored ove druge metode ipak gledaju i da, naravno da to njihovo gledanje nije do zene, itd. Sve znam.
Ali, ima vise nacina da se neki problem rijesi od toga "uzvratit cu mu istom mjerom...ili gore..

< Poruku je uredio Dalil@ -- 7.10.2011 9:59:11 >


_____________________________

I. 01/2008
F. 04/2010

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 16
   RE: Moj muz gleda druge zene i u mome prisustvu
7.10.2011 10:01:04   
teacher75
opusti, se i uzivaj, nemoj da ti muzic kvari dozivljaj....user posted image

_____________________________

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Dalil@)
Neposredna veza do poruke: 17
   RE: Moj muz gleda druge zene i u mome prisustvu
7.10.2011 10:02:11   
teacher75

IZVORNA PORUKA: Dalil@

Mozda je moja definicija braka cudna, ali meni se nikako ne svidjaju te metoda "vracanja". Ono, vrati i ti njemu, udari ga gdje boli..user posted image Brak ne bi trebao da bude prepucavanje i razmjena snaga.
Valjda je moguce problem rijesiti odraslim putem - ili mu fino, stalozeno objasni da ti smeta, pa ok, i galami ako ce to doprijeti do njega ili mu na drugi nacin skreni paznju na sebe (mah, ono zenski) da ne bi stigao pogledati drugdje...ili ignorisi.. Ok, znam da ima i onih koji i pored ove druge metode ipak gledaju i da, naravno da to njihovo gledanje nije do zene, itd. Sve znam.
Ali, ima vise nacina da se neki problem rijesi od toga "uzvratit cu mu istom mjerom...ili gore..

nije stvar u vracanju, nego kontam kad vidi kako je to ruzno i nekulturno mozda promijeni ponasanje...

_____________________________

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Dalil@)
Neposredna veza do poruke: 18
   RE: Moj muz gleda druge zene i u mome prisustvu
7.10.2011 10:07:14   
Anoniman
Je li moguće da se zasitio mene pa sad traži zadovoljstvo u gledanju drugih žena? Pokušala sam i mislim da kad bih ja do sutra gledala u druge muškarce on nebi ništa rekao, bar ne pokazuje da mu smeta,ne govori ništa. Pa voli li on mene uopšte kako kaže? I to sam se pitala. On inače poznaje puno više žena nego muškaraca i sa svima je jako ljubazan. A i na poslu,sve žene.

(odgovor članu teacher75)
  Neposredna veza do poruke: 19
   RE: Moj muz gleda druge zene i u mome prisustvu
7.10.2011 10:09:10   
amrica
Ja sam onda k'o tvoj muž, mislim da je to navika, neko gleda kuće, neko auta, neko izloge...ja kad hodam samo gledam u ljude, a žene se izazovnije oblače a i ljepše su pa više gledam u njih, oči, grudi, kosu, guzu, čizme...ma sve a ako lijep muškarac prođe i njega posmatram na isti način. Kad hodam sa mužem isto tako gledam muškarce, on kaže da će mi ispasti oči...ne smeta mu ali je očito da buljim u svakoga, kaže da će mi ljudi početi prilaziti i pitati zašto ih gledam :)...a vjeruj da svog muža volim najviše na svijetu i da mi je on najljepši...ali kako nećeš pogledati ako je žena i ružna a ima veliki dekolte, oči same lete ili muškarac u uskim hlačama a dole mu se nešto napuhalo ;)...pa moraš gledati...ali to ništa ne znači...da ne obraćaš toliko pažnju šta ti muž gleda vjerovatno bi i ti gledala...nego, ti vjerovatno prva pogledaš pa onda gledaš da li ti muž gleda...vjeruj da TO NIJE NIKAKAV PROBLEM... a ti si samo nesigurna u sebe trenutno pa te to iritira...OČI SU ZA GLEDANJE a ti napravi problem ako tvoj muž poželi nešto više od gledanja...nemoj da ti to bude problem...nego ti se trudi da se što bolje središ, našminkaš a naročito sa dubokim dekolteom i kraćom suknjicom...pa ćeš vidjeti da i tebe gledaju... pa ćeš imati i više samopouzdanja...pozdrav

_____________________________

Amar 01.07.2007.

???? 29.03.2012.

(odgovor članu bambi7)
Neposredna veza do poruke: 20
   RE: Moj muz gleda druge zene i u mome prisustvu
7.10.2011 10:11:04   
emy24
ja iskreno nemam nista protiv gledanja,kad naiđe neka dobra djevojka i ja se okrenem da je pogledam a ne kamoli moj muz,sve je dobro dok se samo gleda,a kad se pređe na neku drugu fazu onda se trebas zabrinuti...a kao sto neko rece malo vise poradis na sebi,a okreni se i ti za nekim dobrim....i nemoj da se sikiras ali to u vecini slucajeva svi muskarci rade....evo imam jedan primjer,moj muz i ja smo bili nedavno na svadbi,i ja sam se dotjerala ono bas tip top...i ja sam bila kod mlade u sobi a moj muz vani sa prijateljem koji mene nije poznavao,i ja sam nesto izisla napolje tako da su me njih dvojica vidjeli...i taj muzov prijatelj je njemu rekao kao jest dobra ova zena...da bi se moj muz nasmijao i rekao mu oh hvala na komplimentu to mi je zena ..user posted image user posted image user posted image ovaj njegov se prijatelj zbunio i izvinuo ali hocu da ti kazem sa ovim primjerom da su svi takvi a ne samo tvoj muz...mozda si ti samo malo vise ljubomorna i imas manje samopouzdanja nego ostale zene...user posted image user posted image user posted image user posted image


_____________________________

Emin & Ejna
23.04.2007.
26.07.2012

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 21
   RE: Moj muz gleda druge zene i u mome prisustvu
7.10.2011 10:12:39   
Anoniman
ja ne znam sta znaci" objasni mu"  user posted image kako da mu objasnim kao dragi znas meni bude krivo sto ti gledas u druge zene , pa znas ja sam do tebe i ja sam ti zenauser posted image   mislim da on to sve zna i vidi da sam do njega l ipak gleda e pa kad gleda nek gleda neces mu oci iskopat al da se okrece za nekom e onda kopaj user posted image ja se licno ne bi okrecala za muskarcima niti ih ja bogami primetim , niti bi zene sa njim komentarisala jok vala  on neka gleda po ulici al zato bi ja njemu slozila pricu negde na poslu na ulici ili slicno sta se meni desilo kako je na neki nacin i meni neko prido paznju

recimo neki dan kazem ja muzu kad se vracamo iz vrtica ne mogu pofatat decu , nego tu ima nesto se gradi pa radnika lom , kazem svi se okrecu i gledaju decu sto beze , kaze muz ma da se ne okrecu za mamom slucajno deca ko deca ,

sta znam tako nesto neku suptilnu pricu mu ispricas a da on nesto od toga shvati poentu koju ti hoces da shvati

(odgovor članu Dalil@)
  Neposredna veza do poruke: 22
   RE: Moj muz gleda druge zene i u mome prisustvu
7.10.2011 10:13:25   
anidla
uh ja onda imam problem, ja vise od mm gledam dobre ribe user posted image user posted image

ja volim da se okrenem i za dobrom zgodnom, lijepo obucenom zenom kao i za muskarcem....cesto puta kazem mm jooooj jes ova dobraaaaaa, vidi joj guze user posted image

mi nekako skupa gledamo user posted image

nego pokusaj kad god se tvoj muz okrene i pogleda i ti se okreni i pogledaj i reci : jes dobra, ili ma i nije mi ova bas nesto, ucestvuj u gledanju user posted image

ja fakat nemam s tim problem, ni kad pogleda ni kad ne gleda.....



_____________________________

You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦

09.11.2009 :) Noa



07.01. prohodali :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 23
   RE: Moj muz gleda druge zene i u mome prisustvu
7.10.2011 10:13:42   
Lady26
IZVORNA PORUKA: Anoniman

Je li moguće da se zasitio mene pa sad traži zadovoljstvo u gledanju drugih žena?


Neeee!!!
Gleda zato sto je musko i insan....
Ja sam isto imala "problema" s tim....i ljutila se, svadjala, plakala...
Dok mi jednom nije rekao, gledam ali ne g l e d a m, znaci pogleda ali bez apsolutno ikakvog osjecaja, bez pomisli...doduse ne bulji, pogleda i to je to....
Mada nikad, nikad se nije desilo kao ovo tebi sa tom curom sto se okrenuo za njom....to mi je bas previse user posted image ...
Ja vise s tim nemam problema, i ako pogleda ja ne reagujem....jer vjerujem svom muzu, znam da me voli a bogme nisam za odbaciti user posted image
Razgovaraj s njim, pitaj zasto se tako ponasa, reci da te to vrijedja....ja sam sa svojim mogla o svemu razgovarati pa i o tome....

_____________________________

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 24
   RE: Moj muz gleda druge zene i u mome prisustvu
7.10.2011 10:15:59   
anidla
IZVORNA PORUKA: Lady26


Ja vise s tim nemam problema, i ako pogleda ja ne reagujem....jer vjerujem svom muzu, znam da me voli a bogme nisam za odbaciti user posted image




legendo user posted image user posted image user posted image

ali stvarno ovo je bitno,ako ne i najbitnije, to je samopouzdanje.....


_____________________________

You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦

09.11.2009 :) Noa



07.01. prohodali :)

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 25
Stranica:   [1] 2 3 4 5   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: [1] 2 3 4 5   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:








Anketa

Pelene.
пеперутка16

Kada ste počeli da odbijate svoju bebu?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *