|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Potpomognuta oplodnja
13.10.2023 16:05:09   
Miss Bull
Pozdrav žene! Nova sam na ovoj stranici. A registrirala sam se baš ovdje, zbog najviše razgovora o Bahceci klinici. Partner i ja već nekoliko godina pokušavamo napraviti dijete., bez uspjeha. Od 2mjeseca smo na MPO u Rijeci. Osim što se oni ubrzo sele, pa trenutno rade samo prirodni proces ,sve mi to nekako previše traje. Strpljenje mi nije jača osobina. 🙄Na prvim pregledima sam imala previše folikula, nisu mi bili usklađeni jajnici sa maternicom, prerana ovulacija i maternica je išla prerano u menstruaciju. Svi ostali nalazi dosta uredni AMH 3.9... Rekli su mi da je to zbog Vrkute koju sam pila. Kapsule Vrkute sam pila  gotovo 3 godine, zbog strašnih menstrualnih bolova po 18 sati i više, praćeni povraćanjem. Od kada sam je otkrila, nisam je puštala iz ruku doslovno. Bojala sam se ako je nemam za popiti, kakav će mi biti prvi dan... U Rijeci  su mi dali da pijem Novynette kontracepciju kako bi uskladili jajnike i maternicu. Doktorica mi je rekla da su mi jajnici nabrijani 🤣🤔 baš tim riječima.Potom su mi se krenule praviti ciste na jajnicima, valjda hormonalna promjena. Nismo još ni jednom imali transfer, prošli mjesec je malo falilo, no embrij se nije razvio kako treba.Ja imam 36god, partner 49god (manji broj sjemena i slabija pokretljivost)Uglavnom ☺️🌻Imamo prve konzultacije u Bahceci 2.11.23 🥰Stan na raspolaganju u Sarajevu (10min od klinike) uzeti ću si bolovanje i provesti ćemo tamo koliko treba ☺️Čitala sam sa stranice što ste pisale, i potpuno vjerujem u kliniku i uspješnost! Zanima me par stvari ako mi možete pomoći 🌻
Novynette prema ovima u Rijeci trebam piti još dva tjedna, pošto ću ići privatno, mislite li da bi ih mogla prestati piti? Jeli se potrebno "očistiti" prije početka postupka? 
Lijekove (ako budu potrebni) mi prodaju oni u klinici?Pošto sam iz Pule, zanima me kako ću ih nabaviti...
Mislite li da je u Bahceci poželjno/potrebno napraviti neke testove prije oplodnje? Naravno osim briseva, hormona, pape....(koje upravo pravim svježe preko uputnica ) Možda odrediti kvalitetu sjemena? Našu kompitabilnost? Čitam da ima mnogo testova prije, kako bi plod bio zdrav. Pitam to jer vidim da ima mnogo neodržanih trudnoća.
Baš sam napisala pismo, oprostite na dužini. Peru me hormoni i teško se kontroliram 😁





Neposredna veza do poruke: 1
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:








Anketa

Nos.
пеперутка16

Kako čistite nos male djece?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *