|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!

"Gdje život počinje" - Bahceci

Bahceci, 16.2.2015
U sklopu Bahceci grupacije, koja ima tradiciju dugu 18 godina, do danas smo pomogli rođenju preko 18.000 beba.
Ključne riječi:

/11


http://www.dodaj.rs/f/2r/O4/3EnN3qPf/d3855484-91fa-4a76-a01c-.jpgBahceci Centar za neplodnost i vantjelesnu oplodnju prošle godine pokrenuo je društveno odgovorni projekat "Gdje život počinje" kako bi parovima koji se suočavaju s problemom bračne neplodnosti osigurao besplatne preglede i konsultacije u regionalnim centrima u Bosni i Hercegovini. 
 
Prva u nizu aktivnosti u sklopu projekta 'Gdje život počinje' održana je prije dva mjeseca u saradnji sa ljekarima iz Plave poliklinike u Tuzli. Već nakon prvog ciklusa pregleda pomogli smo dva para koji danas očekuju prinove, a što nam je bio ključni pokazatelj o potrebi i značaju društveno odgovornih projekata koje ćemo realizivati i u buduće u saradnji s našim partnerima u cijeloj državi.

U projektu sudjeluje nekoliko renomiranih zdravstvenih institucija u Bosni i Hercegovini i regionu, te stručnjaci iz oblasti ginekologije, akušerstva i neplodnosti iz Bahceci BiH IVF Centra. Besplatni pregledi i konsultacije do sada su realizovani u Bihaću, Tuzli i Zenici.

 

 

 

http://www.dodaj.rs/f/3B/6w/1xJEvnsV/dbf52962-d0f0-451d-b08a-.jpg

Beskamatni krediti za vantjelesnu oplodnju
 
Bahceci Centar za neplodnost i vantjelesnu oplodnju osigurao je posebne pogodnosti finansiranja usluga za sve naše pacijente. Sve informacije možete dobiti u poslovnicama Turkish Ziraat Banke.

ERA Test u Bahceci Centru

Prvi put u Bosni i Hercegovini uspješno smo obavili dva ERA testa. Ovaj test preporučuje se parovima koji nisu uspjeli začeti iako su se više puta podvrgnuti transferu kvalitetnog embrija, a da nije utvrđen konkretan genetski, endokrinološki ili anatomski razlog za neplodnost.  

http://www.dodaj.rs/f/45/et/1LFKP3lT/7dd5bcef-445c-460c-ab48-.jpg
U sklopu Bahceci grupacije, koja ima tradiciju dugu 18 godina, do danas smo pomogli rođenju preko 18.000 beba. U našem centru u Bosni i Hercegovini za dvije godine rođeno preko 200 beba. Koristimo priliku da se zahvalimo ponosnim roditeljima na fotografijama, pismima i posjetama.
Ponosni smo što ste dio Bahceci porodice!
Snimak emisije u kojoj govorimo o mogućnostima koje Bahceci Centar za neplodnost i vantjelesnu oplodnju pruža našim pacijentima u Bosni i Hercegovini možete pogledati u prilogu. 

Gosti emisije Sarajevsko jutro su Indiana Husić – Šabanović, koordinatorica za odnose s pacijentima i javnošću i Dr. Admir Rama, specijalist ginekologije i akušerstva.
Kontaktirajte nas! 
 
t. +387.33.420.194
e. 
bihivf@bahceci.com

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Fizička i psihološka priprema za trudnoću
Osnovne pripreme za trudnoću... Piše dr. Nejra Pašić
3
Plodnost je osnova svakog života
Kada žensko tijelo izgubi plodnost, PROfertil® female će je ponovo uspostaviti korak po korak.
2
Spolni hormoni u potpomognutoj reprodukciji
Godine 1926., Bernhard Zondek i Selmar Aschheim dokazali su ulogu hormona u održavanju funkcije jajnika u prvom biološko...
2
Vjerovatnoća za začeće
Kakva je vjerovatnoća da žena zatrudni u jednom ciklusu? (engleski video)
2






Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *