|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Prava nezaposlenih trudnica i porodilja!(U Ze...
12.3.2009 16:51:25   
batterfly
Jedan prijatelj me je zamolio da probam preko foruma saznati sljedece:


Da li su u Zenici nezaposlene trudnice i porodilje oslobodjene placanja opcinskih taksi kad ganjaju bilo kakva svoja prava  po osnovu majcinstva???

Ako neko zna bilo sta, molim da se javi.....Hvala!!!
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Prava nezaposlenih trudnica i porodilja!(...
13.3.2009 9:05:19   
Nana_Ze
Ne bih to znala odgvoriti, jedino znam da dobro kasne sa isplatom porodiljske nadoknade....Uvijek je bilo 5-og u mjesecu, a sad kasni sve, cak i topli obrok budzetskim korisnicima evo nekoliko dana....

_____________________________

http://www.pampers.ba/profile/4746

(odgovor članu batterfly)
Neposredna veza do poruke: 2
   RE: Prava nezaposlenih trudnica i porodilja!(...
13.3.2009 9:12:11   
Nedi
I mene ovo jako zanima jer je moja prijateljica otvorila trudnicko bolovanje 28.02. a 29.02. je dobila otkaz. Najgore je sto joj i suprug radi u istoj firmi pa bilo kakvo natezanje ih moze lisiti sada jedinog izvora primanja. Nada se da ce moci izvuci bar nesto od drzave, hvala svima koji nesto znaju!!!

_____________________________

24.12.2007.
24.o9.2013.

(odgovor članu Nana_Ze)
Neposredna veza do poruke: 3
   RE: Prava nezaposlenih trudnica i porodilja!(...
13.3.2009 9:13:32   
Anushka
navodno sa potvrdom sa biroa besplatno je bez obzira jesi li trudna, ali cini mi se da u opstini to bas ne uvazavaju.. i ja i muz smo na birou ali je platio sve moguce papire da bi dobio potvrdu da nemamo primanja za socijalno.. apsurd

(odgovor članu Nana_Ze)
Neposredna veza do poruke: 4
   RE: Prava nezaposlenih trudnica i porodilja!(...
13.3.2009 9:19:42   
Anushka
uzas.. zao mi je bas, nema sanse da joj smije dati otkaz dok je na bolovanju ali kako rece natezanje ce samo pogorsati.. u socijalnom se raspitajte oko djecjeg doplatka, pomoci porodilji, za ishranu isl. Dobit ce spisak papira sto treba donijeti i kad donese onda ce dobiti rjesenje a pare ne znam, ja ih jos nisam dobila. Mene je biro skinuo sa liste kad sam usla u 9.mjesec sa pricom "mi mislili ti se zaposlila" i izgubim zdravstveno a muz ga nije ni imao (njega bivsi poslodavac nije prijavio pa je on tako izgubio zdrv) toliko stresa ne bi nikome preporucila, jos su poceli i problemi sa trudnocom, u zadnji cas sam i dobila zdravstveno nazad i porodila se, uhhh ne daj boze da zavisimo od njihove zastite i pomoci.

(odgovor članu Nedi)
Neposredna veza do poruke: 5
   RE: Prava nezaposlenih trudnica i porodilja!(...
27.8.2013 13:06:02   
lilly2310
pozdrav, zanima me da li neko zna da li ostvaruje prava na porodiljno neko ko je zaposlen na odredjeno vrijeme na 70 posto norme...a u ugovoru mu stoji da je primljen do povratka druge radnice s porodiljnog

(odgovor članu Anushka)
Neposredna veza do poruke: 6
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:








Anketa

Nos.
пеперутка16

Kako čistite nos male djece?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *