|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Sokovnik
24.7.2013 20:05:53   
krofnica 2
Pozdrav drage moje, danas ja nakon tri godine izvicem svoj sokovnik koji sam dobila na poklon jer srecom imala sam jedan viska jer stari je dao izgleda sve od sebe, ali ja onako sretna potrazim i nadjem ga neotpakovanog pa reko da ga odmah iskoristim. Posto sam ga izvukla iz kutije imala sam sta vidjeti on je pozutio samo sa jedne strane gdje je nedostajao najlon pa sad izgleda uzasno. Kako oprati da li neko zna to zutilo???user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Sokovnik
25.7.2013 10:24:53   
Te_a
probaj sa arfom njezno da ne osteti..ili vim, meni uvijek upali..

(odgovor članu krofnica 2)
Neposredna veza do poruke: 2
   RE: Sokovnik
25.7.2013 10:46:43   
Crnkica
Sumnjam da se može i oprati,stvari vremenom poprime žutu boju....mojoj mašini za veš je 9 godina i većć su neki dijelovi na kontrolnoj tabli žutnuli a neda se oprati..

(odgovor članu Te_a)
Neposredna veza do poruke: 3
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:








Anketa

Nos.
пеперутка16

Kako čistite nos male djece?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *