|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Trudnička odjeća
12.3.2008 16:18:20   
bubamara80
Kako sam u 3.mjesecu trudnoće lagano mi stvari koje sam do sada nosila ne mogu. Prošle sedmice sam se bacila u obilazak po Sarajevu kako bih pronašla neku adekvatnu garderobu. Međutim ništa nisam pronašla, što jesam, izgleda strašno, samo neke vreće i dezeni gluho bilo (ako sam trudna nisam izgubila želju i smisao za malo stila). Sad pitanje: zna li neko neki butik za nas debele a da to liči na nešto? Puno biste mi pomogli sa informacijom. 
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Trudnička odjeća
12.3.2008 19:39:36   
Visnja RR
http://www.ringeraja.ba/forum/tm.asp?m=5012

(odgovor članu bubamara80)
Neposredna veza do poruke: 2
   RE: Trudnička odjeća
13.3.2008 14:33:00   
Meli.
Imas jedan fini butik u hrasnom.  Odmah do Robot komerca samo sto je ulaz sa ulice, odmah preko puta taxista.  Super je garderoba samo sto je zara.  Ima modernih i lijepih stvari.  Ti vidi kako ti odgovara i da li bi za jednu tuniku dala 100KM. 

(odgovor članu Visnja RR)
Neposredna veza do poruke: 3
   RE: Trudnička odjeća
14.3.2008 13:59:55   
M kao Mama
meli ja znam da je zaista diskutabilno o ukusima raspravljati, ali morala sam se javiti na tvoj post o radnji koja se zove kengur i koja je u hrasnom, ja sam tamo ušla i izašla, ne zbog cijena, već zbog krojeva, ono je meni totalno fula i demode, ali opet o stilovima ne treba raspravljati. Draga bubamaro, na otoci imaš nekoliko štandova gdje ima trudničke odječe, od hlača, farmerki, suknji, maica, košulja, džempera, cijenu su pristupačne, a imaš i u skenderiji butik, gdje je najjeftinija stavr 70 - 80 KM, pa ti vidi gdje ćeš i šta ćeš

(odgovor članu Meli.)
Neposredna veza do poruke: 4
   RE: Trudnička odjeća
15.3.2008 23:12:08   
ziki
Ne znam kakv je izzbor sad, ali tamo nekad u decembru u Bagateli na Grbavici je imalo zanimljivih stvari. Ja sam tad obišla Sa i jedino tu našla nešto da mi odgovara. Mada meni je najbitnije da se ja u tome dobro osjećam, da mi je udobno, ne mora da je in,....in mi uglavnom ide i na živce

(odgovor članu M kao Mama)
Neposredna veza do poruke: 5
   RE: Trudnička odjeća
15.3.2008 23:23:56   
Azure
Doroti Perkins u gradu blizu carsije. Preko puta Barosa. Bilo je simparicnih stvari, djempera, pantola, dukserica...




_____________________________

Nasa princeza je rodjena 3.9.2006, a mladja princeza i princ rodili su se 29.12.2009.

(odgovor članu bubamara80)
Neposredna veza do poruke: 6
   RE: Trudnička odjeća
16.3.2008 20:10:23   
Elmak
Draga Azure,
ja sam bila u Dorothy Perkins prije jedno 3 sedmice. Trazila hlace i kad sam zamolila da mi pomognu pokazali su mi nekakvu trofrtaljnu trenerku?! Meni trebe business odjeca jer namjeravam raditi do kraja ako sve bude OK. U  Dorotiju su mi rekli da dolazim savakog petka i ako bude srece - naletice nesto... Ja nisam imala vremena cekati i otisla sam u FIS Vitez i nasla sam super hlace za 50 KM i tuniku za 15. Bilo je tesko pronaci u onim  njihovim zbacama, ali na kraju se isplatilo. I ja sam cula za pijacu, ali jos nisam bila...
Kupila sam i neke farmerice u Bagateli. Nisu nesto, ali bar su udobne.
Moram reci da se po pitanju odjece za trudnice osjecam malo diskriminisano.
Bubamaro, nadam se da ces vec nesto pronaciuser posted image
Pozdrav

(odgovor članu Azure)
Neposredna veza do poruke: 7
   RE: Trudnička odjeća
19.3.2008 21:32:44   
norah
Moj ti je savjet da se ne opterecujes garderobom. I ja sam to isto radila u pocetku. A onda sam skontala dasu mi najbolje helanke. Uglavnom njih nosim stalno, kratke i duge i kupila sam par tunika. A gore i dalje nosim svoje majice i kosulje, samo gledam da su malo duze i sire. Neke haljine i tako. Kupila sam jedne farmerke. I ja sam bila u tom butiku u Hrasnom i sokirala se. I cijenama i modelima koji odgovaraju gospodjama od nekih 50 godina.

(odgovor članu bubamara80)
Neposredna veza do poruke: 8
   RE: Trudnička odjeća
20.3.2008 21:57:47   
Skvo RR
Ja sam bila u proslu subotu na otvorenoj pijaci na Otoci....imaju dva standa za trudnice...poslije potrage po gradu (koja je bila naravno neuspjesna) ugodno sam se iznenadila. Kupila sam za pocetak sportske i na peglu pantalone (radi posla) i par tunika...Ove klasicne stvari za posao mozete naci kod zene koja se zove Mirsada ... Stvari su moderne i veoma kvalitetne...

Da tamo nisam  nasla vjerovatno bi se uputila krojacu....da..ima jos nesto...user posted image  srela sam tamo dvije "ocajne trudnice" i ja naravno treca ..i bilo je jako smijesno....kao da smo htjele jedna drugu izgurati samo da se dokopamo stvari,,,da ne nestanu,,,,hehhehe user posted image

(odgovor članu norah)
Neposredna veza do poruke: 9
   RE: Trudnička odjeća
9.4.2008 13:45:45   
Lejla K
Novootvorena prodavnica Oviesse, u Intereksu ima i nekoliko komada odjeće za trudnice, neke košuljice, i nekoliko modela pantola. Ali mi se čini da je situacija kao i u Dorothy Perkins, kad imaš sreće naletiš na nešto fino. Cijene su ipak povoljnije od Dorothy.

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 10
   RE: Trudnička odjeća
30.4.2008 9:53:38   
idana_85
Ja sam sasila sebi hlace kod gospodje koja radi i ove eko pelene. Ona je inace krojacica. Hlace su standardne, samo je naprijed trokut koji se od medjunozja prema struku siri i na struku imate hrpu dugmica a na tom trokutu rupica i fino kako stomak raste pomjerate kopcanje rupica na druge dugmice, a fino kad se porodite i vratite u liniju te hlace mozete i dalje nositi. Ja sam uzela troje, dvoje duge i jedne kratke od nekog laganog materijala i super mi. Uzela sam na pijaci i one trudnice farmerke sa onim pamucni dijelom naprijed, al mi ono skroz bezveze izgleda,tako da....ipak sam za ovu varijantu.

(odgovor članu Lejla K)
Neposredna veza do poruke: 11
   RE: Trudnička odjeća
30.4.2008 10:33:35   
lejlaze
ja sam u fisu nasla super tuniku 35 KM, sasila dvoje hlace ljetne (lanene), jer ce mi tada aBd, stomak biti velikiuser posted image ,kupit cu jos jedne malo deblje ili farmerke, sasila jednu haljinu. Trebam jos tunika 2-3.
Za sada jos uvijek mogu navuci stare hlace jest da je dugme otkopcano uvijek hahahah ali posto na poslu moram i kosulje nosati, nabacim preko duze pulovere i to je to. Za mjesec cu na godisnji odmor (4 sedmice), pa na trudnicko, tako da ce period hlaca na peglu i kosulja vec proci.

(odgovor članu idana_85)
Neposredna veza do poruke: 12
   RE: Trudnička odjeća
5.5.2008 11:57:46   
idana_85
Ja sam sebi kod kineza u Buca Potoku kupila par finih tunikica 5 - 7 KM, kupila jedne one farmerke sa pamucnim dijelom naprijed,mnogo bokserica da se cuvam prehlade, mkleften nevenovu mazu za strije, a evo sacu vam pokazati kakve sam hlace sasila i nadam se da je to dovoljno:
http://www.sendspace.com/file/ayj2q2


(odgovor članu lejlaze)
Neposredna veza do poruke: 13
   RE: Trudnička odjeća
8.5.2008 10:42:21   
*sunce*
i meni je problem odjeća zapravo samo hlače, kupila sam jedne sa visokim strukom na peglu i njih mogu nositi još nekih 2 mjeseca najviše ali ne mogu samo u njima biti najgore što idem na posao i ne mogu doći svakakva obučena našla sam par svojih farmerica koje su mi omanjale u struku i odnijela da mi tetka iskruži prednji dio i ubaci pamuk tako da sam za sad eto bar to uspjela najgore je što nigdje ne mogu naći pantole a da mi odgovara broj, najmanji broj iz serije bi meni bio velik i u devetom mjesecu user posted image  jedva čekam ljeto tad neću brinuti jer helanke uvijek možeš kombinovati sa tunikama lako je sašiti ili naći neku haljinicu i to je to...a sad ovo prelazno vrijeme user posted image

(odgovor članu idana_85)
Neposredna veza do poruke: 14
   RE: Trudnička odjeća
13.7.2008 19:35:39   
Dea_
Drage buduce mame, ja sam kupila odlicne pantolone lagane,ljetne,sa pamucnim djelom u predjelu pojasa i crvene,i bjele,i bež,i maslinasto zelene, haha u Teranovi u Sarajevu, i cjene su ok,prihvatljivo.hehe..bilo je i maicica zs trudnice.....za ljeto i dnevnu varijantu super..
meni trebaju dobre farmerice pa pisite ako neko zna gdje mogu da ih kupim,,u sarajevu ali zaista dobre...user posted image

(odgovor članu *sunce*)
Neposredna veza do poruke: 15
   RE: Trudnička odjeća
13.7.2008 19:46:59   
Visnja RR
eh sad to zaista dobre...
ja sam kupila u Benetonu (kod Vjecne vatre) i nosila ih svo vrijeme trudnoce obzirom da se ja inace ne izvlacim iz dzinsa... jedino me nerviralo sto je ravan kroj nogavica... ja volim lagani trapez user posted image  (bolje mi stoji) ... imas i u DP...

< Poruku je uredio Visnja -- 13.7.2008 19:47:22 >


_____________________________

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

(odgovor članu Dea_)
Neposredna veza do poruke: 16
   RE: Trudnička odjeća
31.7.2008 15:13:06   
luckyluke
U ovoj trudnoći sam imala sreću što mi je prijateljica bila trudna u istom periodu kad i ja prije 2 godine pa me je fino zapala sva njena trudnička odjeća što ju je kupovala po Njemačkoj u H&M po vrlo pristupačnim cijenama za razliku od onih u Tiffany u Robotu...Još par tunikica i džemperčića malo veći broj i to je to.

(odgovor članu Visnja RR)
Neposredna veza do poruke: 17
   RE: Trudnička odjeća
31.7.2008 18:47:17   
Anoniman
helanke+tunika=z

(odgovor članu luckyluke)
  Neposredna veza do poruke: 18
   RE: Trudnička odjeća
31.7.2008 18:48:02   
Anoniman
pardon..zakon sam htjela napisati.


(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 19
   RE: Trudnička odjeća
5.9.2008 22:48:57   
bebbe RR
Mene zanima, ako se mogu nadovezati na ovu temu, kako se sredite kad negdje idete, na neku veceru, recimo?! Cini mi se da su gotovo sve trudnicke stvari nekako previse za free time ili za posao i ne vidim neke varijante "napucavanja", da tako kazem. 

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 20
   RE: Trudnička odjeća
9.9.2008 11:25:14   
idana_85
haljinicauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

_____________________________

R, 08.10.2008....
A, 25.02.2014.


(odgovor članu bebbe RR)
Neposredna veza do poruke: 21
   RE: Trudnička odjeća
9.9.2008 12:46:55   
dacy
ja sam skoro stalno nosila suknjice i haljinice (jos uvjek nosim), nasla sam haljinice koje uopce nisu za trudnice, ali sam uzela koji broj vece i super su mi user posted image , a i neke sam i dala siti, vecinom za svadbe jer sam ih imala puno

(odgovor članu idana_85)
Neposredna veza do poruke: 22
   RE: Trudnička odjeća
10.9.2008 13:58:07   
mynxlee
smatram da su objektivno u BiH trudnice ostecene s izborom trudnicke odjece, a mogu reci i sire. evo ja sam npr. u Njemackoj, ali jos nisam nasla ni jedan butik koji prodaje odjecu za trudnice. ima jedino u H&M kolekcija koja se zove H&M Mama, a i tu nije neki izbor. sve zavisi kakav stil imas i sto volis da nosis. generalno, ugrozene smo.

_____________________________

Jedina pahuljica koja je sletila 21.12.2008. godine, sletila je u moje narucje i zove se Ivan.

S jesenjim liscem dosla je i Antea 28.10.2010. i sletila u mamine ruke.

(odgovor članu dacy)
Neposredna veza do poruke: 23
   RE: Trudnička odjeća
18.9.2008 23:49:13   
dana3
UH!kao sto kazes H&M nema bas neki izbor.imam dvoje hlaca sa sirokom lastikom oko struka i velicina je L tako da mogu da ih koristim do kraja trudnoce.majice uzmem od muza(hihihi).u kuci sam u tajicama.e za trudnice najbolje stvari se mogu nabaviti u turskoj kao bluze koje su divne za vecernje izlaske,obicno u nasim buticima a ko ide u tursku moze da donese par stvarcica.tu su i pidzame i spavacice te specijalno dojnje rublje.treba se obratiti paznja da nas opet ne iskoriste za cijene jer nije to toliko skupo dole a kad donesu opet imaju zaradu

_____________________________

kisik je pronadjen u 18 vijeku...kako smo do tada disali-nije poznato

(odgovor članu mynxlee)
Neposredna veza do poruke: 24
   RE: Trudnička odjeća
23.9.2008 11:04:17   
Dinkica
U subotu su u Dorothy dosla dva nova modela farmerica, cijena 79.90. Jedne su katastrofa a druge nisu lose, tamne farmerke sa sirokim nogavicama na peglu, niski struk.  Ja sam sebi isto kupila one farmerke sa otoke sa onim velikim pamucnim strukom, nimalo mi se ne svidjaju ali sta cu, ne mogu gola hodati, samo moram jos uzeti zimskih tunika ili dugih dzempera na kopcanje da ih barem sto vise prekrijem. Dok je bilo toplije vrijeme nosila sam helanke sa dugim majicama i u njima sam bila najrahatnija.  E sad kad bi bilo kakvih pletenih haljina dugih rukava moglo bi se kombinovati sa stramplicama ili helankama. Danas cu poslije posla u tifany u robot pa ako bude nesto javicu.

(odgovor članu dana3)
Neposredna veza do poruke: 25
Stranica:   [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:








Anketa

Nos.
пеперутка16

Kako čistite nos male djece?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *