Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
RE: Važna obavijest - BRAUN FEN 2007 i 2008 21.5.2010 15:10:00
acudesa
Uključen ili isključen, prikopčan u struju može izazvati strujni udar i to sljedeće marke: Braun satin pro Braun hair colour serijski br: 3549 Na mrežastom izduvnom filteru serijski brojevi : 701-852 Ako imate jedan od ovih aparata, na broj telefona: 033/223-797, dogovoriti zamjenu... (ja imam braun, nije u ovoj kategoriji, pa sam zapisala...pisala sam svojim riječima, ne stručno, pa se nadam da ste razumjele)