|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Zgode i nezgode na godišnjem odmoru
2.8.2010 14:09:04   
Nedi
Ako sam postavila temu na pogrešno mjesto ili već postoji neka slična unaprijed se izvinjavam i molim moderatore da je postave tamo gdje pripada.

Ove godine nam prvih nekoliko dana ljetovanja i nije bilo baš za pamćenje pa ću pisati svoje iskusto ako se neko nađe u sličnoj situaciji.

Par dana prije polazka na more primjetila sam da je N jedno oko blago crveno. Ipak odemo kod dr i dobijemo kapi i kremu da mažemo okice. Nikakvih drugih promjena na njemu nismo primjetili i dr je rekla da slobodno idemo na odmor kako smo  planirali a i nama je ovo 3. put da idemo sa njim na more i kontali smo on je sad već dječačić (2 god 7 mjeseci).
Međutim, krema (antibiotik)  je  uticala i na sinuse i u konbinaciji sa morskim zrakom  dječiji organizam je počeo izbacivati šlajm u količinama  koje su strašne i da se radi o odrasloj osobi.  Stalno je plakao, povraćao (ne hranu samo šlajm),  ako bih ga spustila i na 1 minutu  odmah bi ga počelo gušiti i nije mogao da diše.  Nikako nije spavao, bio je meni na rukama i prve 2 noći ja sam hodala oko kuće i njega nosila i bili smo u iskušenju da se vratimo. Nazovemo nasu dr i ona nas savjetuje da ne vracamo i da je jako dobro sto organizam to izbacuje. Mislim da je izbacio 5 kg šlajma ( bez pretjerivanja mislim da je bilo i više) Gdje je to sve bilo? U plućima? Bronhijima? Sinusima?
Treći dan je N postao onaj stari vesleli dječak, samo mu je nosić curio naredna 3 dana ali je pajkio spokojno kao nikad do tad i nije se budio u toku noći nikako.
Ostatak odmora proveli smo u kupanju, sunčanju, igranju i šetanju bez ikakvih problema.

Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Zgode i nezgode na godišnjem odmoru
2.8.2010 14:29:30   
enna
Nedi tako mi je zao malenog djecaka mogu misliti kako ste se samo prestrasili hB  je sve iza vas i bas je dobro da je to izbacio vjeruj mi da neznma kako bi se ponasala posto sam ja veliki panicar user posted image

_____________________________

23.04.2008-stigla mamina sreca poslije 9 godina!!!!

(odgovor članu Nedi)
Neposredna veza do poruke: 2
   RE: Zgode i nezgode na godišnjem odmoru
2.8.2010 14:54:08   
Nedi
I ja sam paničar zato sam i napisala ovo naše iskustvo da drugi nebi paničili kao jauser posted image

(odgovor članu enna)
Neposredna veza do poruke: 3
   RE: Zgode i nezgode na godišnjem odmoru
2.8.2010 14:59:20   
mamina princeza
Draga Nedi zao mi je sto si se dio odmora malo namucila al vjeruj da je to dobro za njega. meni se slicno desilo kao djete al ne na moru nego po povratku kuci. _U putu sam pocela povracati i povracala sam tri cijela dana. Do tada ( oko 4-5) godina bila sam cesce prehladjena poslije toga puuuno rjedje.
Nikad bronhitis nisam imala do prosle godine.
Meni je to bilo kad smo bili u Ulcinju i dr su tada rekli da je posebno pjesak zdrav za to da se sto vise lezi na njemu i njime grije grudni kos gdje su pluca.




_____________________________

Moja princeza 04.07.2008
Moj princ 26.02.2012

(odgovor članu enna)
Neposredna veza do poruke: 4
   RE: Zgode i nezgode na godišnjem odmoru
2.8.2010 15:17:26   
ena23
Draga nedi dobro si normalna ostala, ja bi poludila cini mi se. ali hvala Bogu pa je cdalje teklo sve po planu.

ja bih zeljela podjeliti iskustvo da cu od sada sa sobom da nosim domestos i cif gdje god da krenem. recimo, to do sada nisam praktikovala jer nisam imala malu bebu koja puze i zaviruje u svaki cosak apartmana i lize sve zivo user posted image user posted image




_____________________________

Onaj ko hoce- naci ce nacin, onaj ko nece - naci ce izgovor.

lav prvi- 22.08.2009.
lav drugi- 06.08.2011.


(odgovor članu mamina princeza)
Neposredna veza do poruke: 5
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:








Anketa

Nos.
пеперутка16

Kako čistite nos male djece?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *