RE: Dijete - molim vas hitno za savjet 17.5.2012 10:14:01
doublemum
Veliki-onaj što je bio na pulmologiji prije dvije godine zbog iste! I tad je gore bila saračevićka(koja nas samo otpusti iz bolnice, je nas je potrefio Bajram i vikend ) I mali kašlje i slini, i na svoju ruku ću mu uključiti inhalacije. Samo pitam -je li pogrešno da ovo ide sa kućnim liječenjem?-da idemo na injekcije , a inhalirali bi se kući-"iznajmili" smo inhalator
RE: Dijete - molim vas hitno za savjet 17.5.2012 10:19:35
damma
IZVORNA PORUKA: doublemum
Veliki-onaj što je bio na pulmologiji prije dvije godine zbog iste! I tad je gore bila saračevićka(koja nas samo otpusti iz bolnice, je nas je potrefio Bajram i vikend ) I mali kašlje i slini, i na svoju ruku ću mu uključiti inhalacije. Samo pitam -je li pogrešno da ovo ide sa kućnim liječenjem?-da idemo na injekcije , a inhalirali bi se kući-"iznajmili" smo inhalator
RE: Dijete - molim vas hitno za savjet 17.5.2012 10:24:17
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: doublemum
ako vam je porpisana inhalacija ...tačan omjer radite kući... između njihovoga porpisanog slobdono smao fiziološkom dijete malo inhaliraj da se što prije rješite slinica... u Dz kaži da s einahlirate na svom inhačlatoru a neka onda djete preslučaju kad ide na inekciju
RE: Dijete - molim vas hitno za savjet 17.5.2012 10:26:44
doublemum
Hanady -tek ću sad kod pedijatra(i sve mi se čini da ću joj sam izbiflati terapiju )-jer je u hitnoj samo dobio ono štoo sam napisala, a sad ćemo vidjeti šta će biti kod pedice. KOlika je razlika između urbasona i dexazona? I da li su vam djeci davali iste intramuskularno ili intravenozno?
RE: Dijete - molim vas hitno za savjet 17.5.2012 10:51:29
MALA1994
mi smo se kuci inhalirali po preporuci pedijatrice.
mi smo dexu stavljali u inhalacije a urbason primali i.m.ali ne u isto vrijeme .
ovo naravno sve po preporuci pedijatrice jer su to korticosteroidi i ne treba ih naravno uzimati na svoju ruku
Nikada ne znas koliko si JAK ,sve dok biti JAK ne postane jedini izbor koji imas ..... ¤*¨¨*¤.¸¸.¸.¤.¤*¨¨*¤.¸¸...¸..¤*¨¨*¤.¸¸...¸..¤*¨¨*¤.¸¸...¸ ♥ L. 23. 1. 2009 - veći momak ♥ I. 29. 1. 2010 - malo manji momak
RE: Dijete - molim vas hitno za savjet 17.5.2012 14:31:15
niki83
Doublemum, bas mi je zao bolsnih djecaka.. Moja je naizgled bolje..Ali se ne opustam, stalno mi je pod kontrolom, strah me lude temperature.. Nego znate li kako je sada sa ovim bolovanjem? Moze li se retrospektivno zatvoriti isto? Recimo da u ponedjeljak odem na posao, pa poslije posla da im se javim da mi zakljuce sa petkom, tj. sutrasnjim danom?