Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
....znam da ovo nema nikakve veze s temom, ali očajna sam! Naime, ocito je da imam gljivičnu infekciju...imam 19 godina od prije 3 mjeseca pocela sam imati sexualne odnose sa deckom s kojim sam u vezi 2 godine....redovito koristimo kontracepciju,kondome.... od prije 3 dana poceli su mi izlaziti komadici bijeli....ocito vaginalni sekret,i svrbi me .... cula sam da ako se pere rastvorom sode bikarbone ( 1 cajna kasikica na 200 ml vode) da to nestaje , te da se maze nistatin kremom,da li je to ok....i da li bi se trebala javiti ginekologu ???
Da li neko zna kakva je ginekologinja dr. Nejra Pasic...gdje joj je ordinacija,i kolko bi me kostao pregled i to sve ,da li je neko od vas imao slicna iskustva.... Ako bi isla ginekologu to bi mi bilo prvi put da idem, jako me je stid?
Od rođenja bebama je potrebna ljubav i pažnja, a njihovim ro
Anketa
Bebe i mazenje. пеперутка16
Da li vaše bebe (6-12 mjeseci) vole da se maze? Moja čak ni ne sluša, samo me odguruje, penje se na mene, vuče,... ne želi čak ni da se nosi, samo gleda da se odmakne. To mi je stvarno čudno.. Kakve su vaše?