|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   zatvor
2.1.2009 0:41:16   
merimaa
moj sincic evo vec pet dana ima tvrdu stolicu ne mogu nikako da mu pomognem kad ga vidim kako se crveni i stenje dusa me boli....cula ja da je dobar kivi dala mu samo zalogaj on se sav osu alergican na to...probala sam s kamilicom,sa kompotom sokom od kruske i nista pa eto ako neko ima neki prijedlog nek mi javi.....user posted image

pusaaaaauser posted image user posted image user posted image


_____________________________

Vedad 11.05.2007 najljepsi dan u mom zivotu!
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: zatvor
2.1.2009 0:46:40   
Ilhana RR
Cula sam da jak caj od kima ima dobro djelovanje kad je tvrda stolica... pokusaj mu toga dati da se napije al onda ono pravo puno stavi kima da bude voda pravo zuto-narandzasta...

Ja nikad nisam imala problema sa malom oko toga al znam da to funkcijonise jer mojoj braticni nonstop daju kad joj je cvrsta stolica... a i citala sam o tome na netu...

Jesi li probala kompot od suhi sljiva? I to bi trebalo da pomogne...

Moja osjetljiva na sve toliko da ako pojede jednju sljivu odma izlazi svaki cas po citav dan....

(odgovor članu merimaa)
Neposredna veza do poruke: 2
   RE: zatvor
2.1.2009 7:21:58   
mamyca
Probaj mu dati kompot od sljiva i ili same sljive,to bi trebalo da upali odmah.Mi nismo nikad imali problema s tim,ali znam da bi od sljiva stolica dobro proradilauser posted image .A imas slicnu temu,pa procitaj i tu sta se pisalo.
http://www.ringeraja.ba/forum/tvrda_stolica/m_81013/tm.htm


_____________________________

Hamza 11.3.2008.

(odgovor članu Ilhana RR)
Neposredna veza do poruke: 3
   RE: zatvor
14.1.2009 23:30:45   
mateica
cao,
ne znam koliko ti je star malac.Ako je prohodao onda bi ti ovaj savjet mogao pomoci.Naime imam curicu od 2 god.koja je unazad 4-5 mjeseci imala iste probleme.Srce mi se cjepalo kad sam je znala gledati kako i po 4-5 dana ne kaki i sve to pokusava kao da izgura a ono nista.Sve dok nismo otisli na more i kad smo je vidjeli onako gologuzu skontali smo da ona uopste ne gura nego stisce guzu.A svaki dan sto ne kaki ta stolica je sve tvrdja i tvrdja pa je to boli.Onda je moj muz dosao na ideju da kad joj dodje frka jednostavno rasiri nogice,naravno dok stoji..... i to je to.Tako da smo na taj nacin rjesili taj problem.Nadam se da ti ovaj savjet upali.Sretno! 

(odgovor članu merimaa)
Neposredna veza do poruke: 4
   RE: zatvor
15.1.2009 12:06:51   
lely
Kod mene uvjek upali hipova kasica od sljive,posto nece da pije kompot ni kamilicu.Doduse Anes ima stolicu svaki dan,ali je cesto tvrda pa ne uspije odjednom da se rijesi,vec nekolika puta na dan po malo.Nadam se da ce i kod tebe upaliti merimaa,drzim vam fige.

(odgovor članu mateica)
Neposredna veza do poruke: 5
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:








Anketa

Nos.
пеперутка16

Kako čistite nos male djece?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *