sporty mamaa
|
IZVORNA PORUKA: drznica IZVORNA PORUKA: Silver IZVORNA PORUKA: drznica Silveeeer...tek vidim sad post kad sam sve ispisala, super sam draga. Posebno nesto poslije pregleda sam happy. Mislim da cu raditi i septembar i oktobar ako ovako bude sve ok. Frckavo slatko, ne daj se ni ti i ako otices, manje soli u hrani Sta zafrkavas za pupu, kakvih +9 kg. da znate da je ovo jedna HOT trudnica koja smao folira ovdje... Oticem kad sjedim duze ili stojim duze, nogice ko krofnice pa jos nosim br. 40 hahahhahahahahaha mozes misliti na sta to lici! a danas sam uzela uputnice za nalaze, pa cu vidjeti u petak najvjerovatnije da odem gore da vadim krv, prije ogtt-a nesmijes 16 sati nista jesti i onda ti daju 100gr. secera razmucenog u vodu i vade krv 5 puta svako pola sata...krepacu gladnaaaaa.... postala sam prozdrljiva, metem sve sto mi se nadje na putu... A i ti mi pobjeze na vjezbe na Otoku...nije fer, ma eto i mene dole, boli me briga sto je dalje hahahhaaha Silver, pomislice neko da te placam da me okolo falis,eh kad stavim sliku bice ooo pa nije to ona ista Sreca pa ja jos ne oticem, ja nosim inace br.41 eh sad zamisli kako bih ja nasla broj obuce za sebe E super, idemo skupa na Otoku, ja cu dole karton otvorit kad bude trebala uputnica, a da vidim sve te zene. Mozemo skupa ici, ne znam gdje tacno stanujes ja cu autom uvijek pa te negdje usput mogu pokupiti. Pisi u pp kad budes htjela na vjezbice Kakav je ovo OGTT? Ja vadila prije mjesec i pol, rekli mi samo da ujutro nista ne jedem i nisu mi vadili krv pet puta Izvadili mi jednom, onda popila tu glukozu i nakon dva sata dosla ponovo i opet mi izvadili. Svasta kod nas sve nesto drugacije Evo da i ovdje cestitam enci, sve najbolje od Bila sam danas na trudnickom tecaju, drugi put, bilo je bas zanimljivo i muz isao sa mnom, svasta sam nesto pitala doktore. Radili vjezbe disanja, kako se osloboditi straha i tako.... Nije na odmet otic, samo sto vjezbe traju tri tjedna, ako se ja ne porodim do tad A volila bih da necu, jer kad dobijem tu diplomu muz mode bit sa mnom u sali... E sad mene zanima kako kod vas u rodilistima, je li muza uvedu ono bas bas kad bude izgon ili moze biti non stop. Ja danas pitala doktoricu, ona meni kaze da moze biti od trenutka kad dodete u bolnicu pa sve dok ne rodis, znaci moze bit s tobom cijelo vrijeme... To mi je super, mada se moj jos predomislja, kaze strah ga A ko mene nije... Al ko me pita
|