|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1144 1145 [1146] 1147 1148   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
8.9.2011 8:36:04   
Silver
Sensiaa user posted image user posted image user posted image   za sobicu...kad sam gledala sa sekom, ona nam je bila favorit!!! I posteljina isto!!! I onda sa mm kad sam isla njemu se svidi ona panda soba, malo veci krevetac i ormaric! Tako da ako sve ostane kako jeste, mi cemo pandu aBd...A posteljine su im sve user posted image  i generlano ima tih nekakvih dzidza tako slatkih, prave mamipare user posted image

...kad iz ljubavi zivot nastane...
* 10.01.2012.g.*

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 28626
8.9.2011 8:37:24   
Anica1
IZVORNA PORUKA: animagical

da dodam, sedrenik nije ostao bez vode...bujrum na kupanjeuser posted image i anice..pa moram da cas_tim na ovu jubilarnu sedmicuuser posted image da mi bude zadnja...

Joj animagical nemoj nas dva puta nuditi, kad ti okupiramo Sedrenik user posted image user posted image ja kad nema vode ko bez glave user posted image

< Poruku je uredio Anica1 -- 8.9.2011 8:38:06 >

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 28627
8.9.2011 8:41:08   
Anica1
IZVORNA PORUKA: Silver

Sensiaa user posted image user posted image user posted image   za sobicu...kad sam gledala sa sekom, ona nam je bila favorit!!! I posteljina isto!!! I onda sa mm kad sam isla njemu se svidi ona panda soba, malo veci krevetac i ormaric! Tako da ako sve ostane kako jeste, mi cemo pandu aBd...A posteljine su im sve user posted image  i generlano ima tih nekakvih dzidza tako slatkih, prave mamipare user posted image

Gledala sam i pandicu, jel to onaj krevetac sto se moze i poslje koristiti kada bebi naraste? Ma ima tamo bas lijepih stvari, malo jesu poskupi ali ima izbora. Ja gledala onaj jastucic sto se stavi iza bebe kada spava na strani da se podupre da ne pada na ledja, ima taj jastucic koji dodje iza povezan sa igrackom koja dodje ispred bebi i ima da ukljucis kao klasicnu muziku tiho da svira, a ima i opcija da ukljucis otkucaje srca jer je kao bebi navikla na taj zvuk. To kosta sa popustom oko 80 KM

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 28628
8.9.2011 8:41:29   
Sensia
Opaaaa pala posteljinica, ipak lavic Meni mm sinoc govori "A sto si ti zapela za drveni krevetic boja bukve, sta mislis o bijelom" Mi se jos dvoumimo izmedju zirafice i lavica Koliko se ceka krevetic? Dobila sam katalod onaj od Adax-a Hrvatska, ima i na njihovoj stranici to sve. Jesu dobili neki novi katalog? Ima li komodica?

hej ma ovo je neki novi katalog i kaze mi ona zena da nemaju te stvari (slovenacka neka je firma) ali da bi ih trebali imati.
Ona nam je rekla da se krevetic NAJVISE ceka mjesec dana, to je maximum al obicno dodje za 7-15 dana. ja sam isto htjela u boji jasena jer nam je takva spavaca ali mi je i bijeli lavic ok a posteljina je user posted image user posted image user posted image

Ja gledala kod njih isto one sarene pelene tetra ali nesto mi se ucinise kao nekvalitetne user posted image

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 28629
8.9.2011 8:44:39   
Silver
IZVORNA PORUKA: Anica1

Gledala sam i pandicu, jel to onaj krevetac sto se moze i poslje koristiti kada bebi naraste? Ma ima tamo bas lijepih stvari, malo jesu poskupi ali ima izbora. Ja gledala onaj jastucic sto se stavi iza bebe kada spava na strani da se podupre da ne pada na ledja, ima taj jastucic koji dodje iza povezan sa igrackom koja dodje ispred bebi i ima da ukljucis kao klasicnu muziku tiho da svira, a ima i opcija da ukljucis otkucaje srca jer je kao bebi navikla na taj zvuk. To kosta sa popustom oko 80 KM

jeste kreveticu se skinu stranice i ostane krevet za vece djete...a i ja sam gledala onaj jastucic, sa muzikom i igrackom, a imas kod njih i jeftiniju varijantu toga, bez igracke i muzike, cini mi se da je tako rekla ona teta sto radi! aBd smao da mi je doci do faze da pocnem kupovati....

* 10.01.2012.g.*

(odgovor članu Anica1)
Neposredna veza do poruke: 28630
8.9.2011 8:46:00   
Sensia

Panda mi je isto EXTRA i da nam je spavaca bar malo veca ne bih se razmisljala uopste, pogotovo zato sto se moze koristiti i kad bebi poraste pa joj treba krevet. extra je ali nama moze samo krevetac i neka mini komodica koju cemo vjerovatno posebno morati raditi jer nema tih dimenzija da se kupi user posted image  pa sam zato uzela bijeli lav-krevetac i onda mi je lako bilo gdje napraviti komodicu sa ladicama

ma da su skupi jesu ali eto nas je krevetic dosao 330 sa popustom i posteljina 120 sa popustom

A jeste vidjeli kod njih one kadice za kupanje sa termometrom na dnu i patkicom? user posted image  

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 28631
8.9.2011 8:48:21   
Anica1
IZVORNA PORUKA: Sensia

Opaaaa pala posteljinica, ipak lavic Meni mm sinoc govori "A sto si ti zapela za drveni krevetic boja bukve, sta mislis o bijelom" Mi se jos dvoumimo izmedju zirafice i lavica Koliko se ceka krevetic? Dobila sam katalod onaj od Adax-a Hrvatska, ima i na njihovoj stranici to sve. Jesu dobili neki novi katalog? Ima li komodica?

hej ma ovo je neki novi katalog i kaze mi ona zena da nemaju te stvari (slovenacka neka je firma) ali da bi ih trebali imati.
Ona nam je rekla da se krevetic NAJVISE ceka mjesec dana, to je maximum al obicno dodje za 7-15 dana. ja sam isto htjela u boji jasena jer nam je takva spavaca ali mi je i bijeli lavic ok a posteljina je user posted image user posted image user posted image

Ja gledala kod njih isto one sarene pelene tetra ali nesto mi se ucinise kao nekvalitetne user posted image

Idem danas da vidim te novine I ja sam cula da te pelene nisu kvalitetne i da su se najbolje pokazale klasicne bijele pcelica maja.
Ja sam gledala i one komodice sto dodje kadica ispod za kupanje a poslje je izvadis kada ti bebi naraste pa hoces samo komodicu, skines i ono za previjanje.

< Poruku je uredio Anica1 -- 8.9.2011 8:49:38 >

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 28632
8.9.2011 8:49:29   
Silver
Vjeruj sensia da ja planiram izbaciti moj ladicar iz spavace da bi mi stalo ovo bebino aBd...pa sad moram praviti plakar po mjeri u hodniku da mi stanu moje stvari...ma komplikacija ovi mali stanovi....a i ja sam gledala kadice...user posted image user posted image user posted image  generalno im je fina plastika, doduse meni sad sta god da ponudis za bebu, dok god je slatko....ja bi uzela user posted image  sreca pa je tu mm da me izbalansira, on je malo pribraniji!!!

* 10.01.2012.g.*

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 28633
8.9.2011 8:51:58   
Anica1

Vjeruj sensia da ja planiram izbaciti moj ladicar iz spavace da bi mi stalo ovo bebino aBd...pa sad moram praviti plakar po mjeri u hodniku da mi stanu moje stvari...ma komplikacija ovi mali stanovi....a i ja sam gledala kadice...user posted image user posted image user posted image  generalno im je fina plastika, doduse meni sad sta god da ponudis za bebu, dok god je slatko....ja bi uzela user posted image  sreca pa je tu mm da me izbalansira, on je malo pribraniji!!!

A mene moj mm nervira u toj kupovini jer stane iza mene i na uho mi samo govori "jesi sigurna da i to treba?" user posted image user posted image

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 28634
8.9.2011 8:52:59   
Sensia
Katalog im stoji na onom pultu i na slovenackom je user posted image user posted image user posted image user posted image
iam tako lijepih sobica da nisu presarene i onako dosta su unisex.... pa fino ti je vrijeme prosetaj user posted image

Animagical hajde vise i javi nam sta i kako, nemoj da grizemo nokte ovdje

(odgovor članu Anica1)
Neposredna veza do poruke: 28635
8.9.2011 8:55:51   
Sensia

A mene moj mm nervira u toj kupovini jer stane iza mene i na uho mi samo govori "jesi sigurna da i to treba?" user posted image user posted image

mm sinoc najednom rece: gospodjo mi cemo "ovo sve lavic" user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  a ja tek pocela da razmisljam sta cu i gledam ga ono izbecenih ociju sta mu je user posted image user posted image user posted image
kad i gospodja pa polako gospodine nek se fino razmisli user posted image user posted image user posted image user posted image  zna zena

ma i meni je sve medeno ali ja sam ta koja povuce rucnu, da se mm pita on bi najradje usao kupio sve sta treba i ne treba samo da me ne gleda kako se mislim user posted image user posted image user posted image  po sto sati a meni to gust

< Poruku je uredio Sensia -- 8.9.2011 8:56:28 >

(odgovor članu Anica1)
Neposredna veza do poruke: 28636
8.9.2011 8:56:03   
palachinken

Moram upast :) Tako je i mm, ne treba nam ovo, ne treba nam ono..a kad se M rodio i ona 2 dana dok sam bila u porodilistu, on se ziv pogubio od srece, znas koliko je nepotrebnih stvari za bebu kupio i samo me zivka - a treba li nam nova AS, treba li ovo, treba li ono, njima gnijezdjenje proradi tek kad ugledaju bebu user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu Anica1)
Neposredna veza do poruke: 28637
8.9.2011 8:56:15   
sanela.asja
Jutroooo...
Animagical "I should be here by now"user posted image user posted image user posted image salim se malo
Evo i mene u 37-oj nedelji user posted image user posted image user posted image ajde bebo mozes napolje nestidi se user posted image user posted image user posted image
Ostale user posted image user posted image user posted image user posted image

Asja mamin zivot dragi...25.04.08
Dzenan bubica ..14.09.2011

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 28638
8.9.2011 8:56:54   
Silver
mm nikad nije zao dati za kvalitet...a ja bi za svaku glupost dala pare...ponekad me je strah koliko sam euforicna oko svega ovoga...sama sebi kazem da se moram kontrolisati, ja bi sad otisla i nakupovala garderobe do bebinog treceg rodjendana, od skafandera do kupaceg preko svega ostalog...jedva se drzim pod kontrolom! user posted image user posted image user posted image

* 10.01.2012.g.*

(odgovor članu Anica1)
Neposredna veza do poruke: 28639
8.9.2011 9:01:23   
Sensia

mm nikad nije zao dati za kvalitet...a ja bi za svaku glupost dala pare...ponekad me je strah koliko sam euforicna oko svega ovoga...sama sebi kazem da se moram kontrolisati, ja bi sad otisla i nakupovala garderobe do bebinog treceg rodjendana, od skafandera do kupaceg preko svega ostalog...jedva se drzim pod kontrolom! user posted image user posted image user posted image

Kad budes na pola sedmog a ti fino daj sebi oduska i uzivaj, ja sam se tako kontrolisala a sad kako je pupo porasto sve mi nesto mrsko ustati da idem u shoping user posted image user posted image user posted image user posted image  da nisam lizala izloge prije toga ne bih znala sta gdje ima. samo ti razgledaj i popisuj kasnije ti je lakse sa trbom to sve zavrsiti

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 28640
8.9.2011 9:02:44   
Sensia
IZVORNA PORUKA: sanela.asja

Jutroooo...
Animagical "I should be here by now"user posted image user posted image user posted image salim se malo
Evo i mene u 37-oj nedelji user posted image user posted image user posted image ajde bebo mozes napolje nestidi se user posted image user posted image user posted image
Ostale user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  blago tebi, sad kreni u akciju istjerivanja bebane user posted image user posted image user posted image user posted image  o metodama sve znas
Kreni od stepenica user posted image

(odgovor članu sanela.asja)
Neposredna veza do poruke: 28641
8.9.2011 9:06:23   
Silver
e to volim...kad mi neko kaze da nemoram cekati do 9-tod mjeseca...user posted image  ali u mom okruzenju ima onih zloslutinica...kao nemoj kupovati...tako je ta i ta kupovala pa bilo ovo-ono...grrrr....kao da se duzina necijeg zivota ili cinjenica da li ce se roditi ili ne odredjuje prema tome da li sam ja mjesec prije ili kasnije kupila krevetac...grrr...

Znaci nekad krajem oktobra ja mgu poceti sa ozbiljnom kupovinom, tad cu biti oko 30-te sedmice...user posted image  aBd

* 10.01.2012.g.*

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 28642
8.9.2011 9:10:45   
Sensia

e to volim...kad mi neko kaze da nemoram cekati do 9-tod mjeseca...user posted image  ali u mom okruzenju ima onih zloslutinica...kao nemoj kupovati...tako je ta i ta kupovala pa bilo ovo-ono...grrrr....kao da se duzina necijeg zivota ili cinjenica da li ce se roditi ili ne odredjuje prema tome da li sam ja mjesec prije ili kasnije kupila krevetac...grrr...

Znaci nekad krajem oktobra ja mgu poceti sa ozbiljnom kupovinom, tad cu biti oko 30-te sedmice...user posted image  aBd

Iskreno jeste malo cudno kupiti krevetac i kolica u 4. ili 5. mjesecu ali vec kad covjek udje u 7......

Ja se na te babine gatke samo nasmijem, moja vjera ili bilo sta drugo u sta covjek vjeruje je dovoljno jaka da znam da mi kupovina kreveca ili kolica ne moze iskrojiti sudbinu

Sad smo se na vjezbicama zezali sa babicom, kaze glavna joj je fora kad ti ono starije zene kazu nemoj slucajno hodati po kablovima jer ce se kao bebi zapetljati pupcana ???????????????????????? e to ti je isto to. ako si sujevjeran onda ne treba nista ni kupovati dok se beba ne rodi ali ja onda kontam kako tad kupiti bilo sta?

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 28643
8.9.2011 9:14:34   
Silver
Ma naravno da je cudno prerano kupiti...ja bi postala toliko nestrpljiva gledajuci stvari po sobi a cekajuci jos mjesecima na bebaru...user posted image  bila bi nesnosljiva...

* 10.01.2012.g.*

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 28644
8.9.2011 9:18:36   
sanela.asja
 blago tebi, sad kreni u akciju istjerivanja bebane  o metodama sve znas
Kreni od stepenica

Heheh vec sam pocela jutros sabajle 5 cucnjeva i niz stepenice uz stepenice user posted image user posted image ,a veceras vjezbam s muzemuser posted image
Jao te gatke mrzziiiiimmmm kad sam s Asjom bila trudna pa nisam nista bila spremila za bebu sve zbog tog nevalja unaprjed svekrva muza napuckala nije mi dao carapice unjet u kucu,kad sam se porodila oni su sve kupili al po njihovom..Zato sad sam sve spremila u 7 mjesecu nikom nista nisam ni govorila samo MM sve sam kupila od posteljinice do onog u cemu cu iznjet posle kad je sveki dosla user posted image user posted image kad nije svisnula vidjela sam sve dugine boje na njenom licuuser posted image user posted image ..

Asja mamin zivot dragi...25.04.08
Dzenan bubica ..14.09.2011

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 28645
8.9.2011 9:22:44   
Sensia

Ma naravno da je cudno prerano kupiti...ja bi postala toliko nestrpljiva gledajuci stvari po sobi a cekajuci jos mjesecima na bebaru...user posted image  bila bi nesnosljiva...

Ma za koji dan samo ti raspali, radi ono sto te cini sretnom i ti ces se osjecati bolje. Jednom se zivi! user posted image

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 28646
8.9.2011 9:50:38   
vila_7

Sad smo se na vjezbicama zezali sa babicom, kaze glavna joj je fora kad ti ono starije zene kazu nemoj slucajno hodati po kablovima jer ce se kao bebi zapetljati pupcana ????????????????????????

Mislim da je ovo vise bilo da prepadnu trudnice da stvarno ne hodaju po kablovima jer mogu se saplesti i pasti,pa onda bubnu tako nesto

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 28647
8.9.2011 9:58:22   
mala75
IZVORNA PORUKA: helena_7

Sad smo se na vjezbicama zezali sa babicom, kaze glavna joj je fora kad ti ono starije zene kazu nemoj slucajno hodati po kablovima jer ce se kao bebi zapetljati pupcana ????????????????????????

Mislim da je ovo vise bilo da prepadnu trudnice da stvarno ne hodaju po kablovima jer mogu se saplesti i pasti,pa onda bubnu tako nesto

kod nas kažu to da će se zapetljati pupčana i onda ako dok sjediš držiš ruke prekrštene na grudima, znaš ono jednu ispod druge, a zbog ovih babjih priča oko rane kupovine (biće ovo, biće ono) ni ja se mnogu odlučiti da počenem onako bi usput nešto kupila ako ništa drugo bar one siperčiće sa natpisima "jesam mali al sam šef"user posted image user posted image

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 28648
8.9.2011 10:29:09   
DIJAMANT
zenice samo da vas sve pozdravim, a maksuz selam za moju Bebicu koja se uvijek brizno raspitujeuser posted image

Zelim vam ugodne preostale mjesece trudnoce ako se vise ne sretnemo na ovoj temi. Ja imam nekih privatnih obaveza pa tako.....

Sretno svimauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mala75)
Neposredna veza do poruke: 28649
8.9.2011 10:42:28   
Hannica
Dijamantu nemoj tako,pa mozes svratiti ponekad,ne ostavljaj nas, s kim cu se ja takmicit "ko ce prije do porodilista"? user posted image Nadam se da je sve ok kod tebe. Evo jedan user posted image od nas.
A raspitivili su se i ostali za tebe da znas.user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu DIJAMANT)
Neposredna veza do poruke: 28650
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1144 1145 [1146] 1147 1148   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1144 1145 [1146] 1147 1148   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Bolovi u ledjima
VVVV

Bolovi u ledjima u prvoj godini nakon porodjaja:

Nepodnosljivi (44%)

Nekako izdrzavam (15%)

Ponekad me bole ledja (28%)

Nemam tih problema (14%)

Broj svih glasova: 160

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *