Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Animagical,imam feeling da ces ti ubrzo A Babilonko,ja tek primjetila da si se zaglavila u liftu,jao,jao....mogu mislit kako ti je bilo,ionako imam fobiju od lifta,uhhh...ne zelim ni da zamislim...Al eto,bilo pa proslo,ti i dobro,sto je najvaznije
Enci draga sve najljepse od srca, rasplakala sam se od srece... Malim princezicama dug i srecan zivot, da roditelji maksimalno uzivaju u njima
Drznice samo sam skontala da spominjes doticnog dr, iskreno koliko god ga hvalili ja ga ne bih preporucila...evo mene gotovo mjesec dana posle CR i svakim danom mi rana sve gora i gora, a vise razlicitih dr je potvrdilo da je do operatera koji je operaciju radio. To je samo moje misljenje jer sama znam sta sve ove dane prolazim, od juce ponovnog rezanja rane, do iscekivanja rezultata briseva.
Animagical ... necu nista da pitam, ljubimo vas nas troje
Ostale drage moje cestitam sve sto se cestitati ima... ljubimo vas i milkite pupe od nas
jelo javni nam sutra nalaze briseva i ljubi mrvice, gledala sam one nove slike na fb ma ko med su i jako lice jedno na drugo jooj ma sta su ti bona rezali?? majko mila... jel se bar bebiju ono povuklo?
hehe,a to i da me pitas, ne znam sta da ti kazem...svi znakovi brzog poroda su tu...od toga da je ispao sluzni, da sam nesto otvorena, imam proljev i mucninu, pritisak na donji dio stomaka....ali moj deckic izgubio kalendar, sta cu...nadam se da ce se uskoro nakaniti...da zna koliko ga roditelji iscekuju i vole, rodio bi se sto brze
Jelo,nadam se da ce brisevi biti ok,da je to nesto drugo u pitanju,a ne MRSA .Svakako,zelim i tebi i bebacu brz oporavak ! Animagical,eto jos samo da kontrakcije usitne i da nam se fino otvoris,i eto tebi tvog malenog pilenceta Ja idem pajkiti... Nisam ja za trece smjene...jedva gledam... Pozz za sveee
Hvala draga moja...to su mamini andjeli koji su identicni svoj tata . Bukvalno sve su na njega povukli, ali mami drago
Luki niti se siri, niti se povlaci...tretiram hipermanganom, alkoholom i bivacinom, a ono isto i dalje. Kod mene i dalje dosta gnoja pa su mi rez juce malo recnuli nekih cenat-dva da naprave vise prostora da izlazi gnoj... boje se da nije duboko pa su sad napravili malo veci put za izlazak gnoja pa sutra sa nalazima opet kod dr da vide je li se iscistilo i da vide koliko je duboko i koji antibiotik da mi ukljuce. samo se nadam da ce antibiogram pokazati da djeluje na neki penicilinski preparat, jer samo oni smiju dok dojim, a tako bi mi bilo zao da dojenje zeznem zbog ovoga, ubila bih ih sve na jezeru , taman prije 40 dana da me ne mogu u aps poslati
hih nesto ne vjerujem ali ipak cu se ja depilirati, za svaki slucaj....ko fata kad je zvao mujo na piknik,a ona nije znala sta mu je to piknik..i pita drugaricu..kaze ova, ma ne znam,al bi se ja ipak plaknula
ja sam cekala posljednji dan prije produzetaka da je i ja jednom prva pristavim bujrum kafa imam ctg..
Prija kafica, hvala animagical Hehe kako se ismijah kad pogledah na tvom tickeru ovo "I should be here by now" Hajde vise maleni cekamo te svi ovdje
Ja poranila da naspem vode, narode vode jos maloooooo i nestalo Sad javise da ce samo izgleda Ilidza imati vodu, blago se njima.
Cestitam opstalim zenicama na sedmicama, mjesecima, pregledima.... nisam sve iscitala sta ste pisale pa mozda sam sta i fulila
Juce sam po preporuci prijateljice kupila mali termofor za bebicu kad ima grceve, izum predivan, kao neki medica ispunjen hladnom tekucinom i ima jedno dugme, kad pritisnes dugme voda unutra se ucvrsti i postane topla i to se stavlja na pupicu kada bebi ima grceve. Pravo dobar izum. Ja se odusevila. Ona mi rece da je to stavljala i na grudi prije dojenja da nadodje mlijeko.
hih nesto ne vjerujem ali ipak cu se ja depilirati, za svaki slucaj....ko fata kad je zvao mujo na piknik,a ona nije znala sta mu je to piknik..i pita drugaricu..kaze ova, ma ne znam,al bi se ja ipak plaknula
Sto je sigurno sigurno je
Silver pa spremni smo, imamo godina i godina iskustva nazalost, ali meni je najgore na poslu zbog ruku i wc-a bice svega
Hvala draga moja...to su mamini andjeli koji su identicni svoj tata . Bukvalno sve su na njega povukli, ali mami drago
Luki niti se siri, niti se povlaci...tretiram hipermanganom, alkoholom i bivacinom, a ono isto i dalje. Kod mene i dalje dosta gnoja pa su mi rez juce malo recnuli nekih cenat-dva da naprave vise prostora da izlazi gnoj... boje se da nije duboko pa su sad napravili malo veci put za izlazak gnoja pa sutra sa nalazima opet kod dr da vide je li se iscistilo i da vide koliko je duboko i koji antibiotik da mi ukljuce. samo se nadam da ce antibiogram pokazati da djeluje na neki penicilinski preparat, jer samo oni smiju dok dojim, a tako bi mi bilo zao da dojenje zeznem zbog ovoga, ubila bih ih sve na jezeru , taman prije 40 dana da me ne mogu u aps poslati
Jelena tako mi je zao mila sto ti se sve to desava i tom malom princu Ja znam 4 zene koje su se porodile u zadnjih 15 dana i cije su bebice dobile mrsu na Jezeru. I cudno mi je da su sve cetiri imale carski, nijedna nije isla na prirodni porodjaj. I Daja_sa je imala carski i zaradili su mrsu ako ne grijesim
Cuvaj se ti nam, budi jaka i taj mali princ i ti cete ovo brzo prevazici i uzivati
Juce sam po preporuci prijateljice kupila mali termofor za bebicu kad ima grceve, izum predivan, kao neki medica ispunjen hladnom tekucinom i ima jedno dugme, kad pritisnes dugme voda unutra se ucvrsti i postane topla i to se stavlja na pupicu kada bebi ima grceve. Pravo dobar izum. Ja se odusevila. Ona mi rece da je to stavljala i na grudi prije dojenja da nadodje mlijeko.
I gdje se to ima kupiti
p.s. sinoc je pala posteljina lavic i bijeli krevetic lavic krevetic cekamo jer smo ga narucili
Anice jesi im vidjela onaj katalog sa sobicama djecijim? mislim nemaju jos te sobice ali bi mogli imati?
I gdje se to ima kupiti
p.s. sinoc je pala posteljina lavic i bijeli krevetic lavic krevetic cekamo jer smo ga narucili
Anice jesi im vidjela onaj katalog sa sobicama djecijim? mislim nemaju jos te sobice ali bi mogli imati?
woooooooooooow slike cim predje preko vrata a obicne termofore, da se sipa voda ali unutar tih djidja ima u dm-u...meni se dopalo u adaxu, toplomjer na cucli...
da dodam, sedrenik nije ostao bez vode...bujrum na kupanje i anice..pa moram da castim na ovu jubilarnu sedmicu da mi bude zadnja...
Ih sto ti je sminka sve se nema a vode se ima. kad bude oko 12 sati danas na portalima: prodaje se litar vode na sedreminku za 1 KM samo trazite trudnicu. hajmo jos malo pa nestalo......
I gdje se to ima kupiti
Ej to smo kupili u Tomu, Crvena apoteka na prizemlju. Pravo dobra stvar, za minut se ugrije i drzi toplotu 40 minuta, kosta 11 KM. A slatko pravo, mi uzeli medu, a ima raznih oblika
Opaaaa pala posteljinica, ipak lavic Meni mm sinoc govori "A sto si ti zapela za drveni krevetic boja bukve, sta mislis o bijelom" Mi se jos dvoumimo izmedju zirafice i lavica Koliko se ceka krevetic? Dobila sam katalod onaj od Adax-a Hrvatska, ima i na njihovoj stranici to sve. Jesu dobili neki novi katalog? Ima li komodica?
da dodam, sedrenik nije ostao bez vode...bujrum na kupanje i anice..pa moram da castim na ovu jubilarnu sedmicu da mi bude zadnja...
Ih sto ti je sminka sve se nema a vode se ima. kad bude oko 12 sati danas na portalima: prodaje se litar vode na sedreminku za 1 KM samo trazite trudnicu. hajmo jos malo pa nestalo......
ma brisi odoh susiti kosu, pa ganjati masica po bolnici da me poradja a da dodam, danas me nista ne boli jao tuge...