|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!

Nifty test: bez straha, bez boli

NIFTY test, 2.9.2019
Nifty test je napravilo gotovo 4.000.000 trudnica diljem svijeta, niti jedna nije osjetila bol. Nifty test se izvodi jednostavnim postupkom vađenja krvi iz pregiba na ruci – sasvim istovjetno vađenju krvi kod normalnog laboratorijskog postupka.

/11


Kako mogu napraviti Nifty test?

Za Nifty test se najprije morate naručiti. U BIH su Vam na raspolaganju naši partneri diljem zemlje, popis možete pronaći na linku: https://nifty-test.ba/ba/gdje-mogu-napraviti-nifty

Ukoliko Vaša preferirana ambulanta/poliklinika nije na popisu, možete kontaktirati najbližu Vama sa popisa i napraviti narudžbu. Pozivom ćete rezervirati svoj termin za vađenje krvi, važno je da Ste prošli 10. tjedan trudnoće. U ovisnosti o fazi Vaše trudnoće i naravno ovisno o Vašim željama, možete biti naručeni već sljedeći dan.

Dolaskom u ambulantu ćete se najprije sresti sa ginekologom  koji će odgovoriti na sva Vaša pitanja i objasniti važnost Nifty testa. Potpisati ćete svu potrebnu dokumentaciju i otputiti se na vađenje krv.


Koliko dugo traje postupak?

Medicinska sestra ili laboratorijski tehničar će Vam izvaditi 10 mL krvi iz pregiba naruci. U Vašoj krvi se nalazi krv Vašega djeteta. Postupak traje svega nekoliko minuta. Epruveta se pažljivo pakira u za to predviđenu ambalažu Nifty testa, na kojoj je Vaš identifikacijski broj, ambalaža se isti dan šalje u laboratorij u Zagrebu, gdje se radi analiza krvi.


Kada ću dobiti rezultate?

Nifty test je brz i bezbolan, rezultati su dostupni kroz 6-8 dana. O njima će Vas obavijestiti ginekolog, telefonskim pozivom će Vam priopćiti rezultate, i objasniti postoji li rizik da Vaša beba ima neki od kromosomskih poremećaja. Vjerojatno će Vas pozvati u svoju ginekološku ambulantu kako bi Vam detaljnije objasnio rezultate i predati Vam dokumentaciju. Moguće ćete rezultate Nifty testa dobiti poštom.

Radi lakše predodžbe o tijeku Nifty testa možete pogledati kratki video.

Više informacija o Nifty testu možete pronaći na našoj web stranici: https://nifty-test.ba/ba, možete se i naručiti na besplatno savjetovanje kod liječnika!

 

 https://static1.ringaraja.net/uploads/SLO/uploads/6c9ab9a7c5f3bcd9b340a7042c85c98c.jpg

Još zanimljivih tekstova o Nifty testu:


Koji tipovi prenatalnih testiranja postoje?

Otkrivanje mogućih kromosomskih poremećaja

Saznaj više o zdravlju svoje nerođene bebe

Nifty test: kada i zašto?

Amniocenteza ili NIFTY test!

Nifty - test koji trudnicama puno znači

Draga Trudnice, odlučuješ li između emniocenteze i Nifty testa?

Dječak ili djevojčica? Samo da je zdravo!

Trudnički pregledi po tjednima!

Koja je cijena Nifty testa!

"Željela sam čuti najljepši zvuk na svijetu ali otkucaja srca nije bilo..."

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Koliko dana trudnoća traje od dana začeća?
Teško razdoblje trudnoće, većina žena se kasnije prisjeća kao najsretnijeg vremena, svijetlog razdoblja, ispunjenog zadi...
3
Dobijanje na težini po nedjeljama trudnoće
Koliko je preporučljivo ugojiti se u trudnoći i zbog čega kilogrami tako naglo rastu?
3
Pobačaj: Ne morate čekati 3 mjeseca da ope...
Najnovija istraživanja otkrivaju da ponovno začeće nije potrebno odgađati tri mjeseca nakon pobačaja. Zatrudnjeti unutar...
3
Znakovi višeplodne trudnoće
Znači li višeplodna trudnoća i posebne znakove trudnoće? Da, .... i ne.
2






Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *