|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1146 1147 [1148] 1149 1150   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
8.9.2011 14:56:18   
pauza
sensia, je li ta radnja u Kiseljaku ona tradelli, sto si mi dala link? i koliko su tamo krevetici, jer su na socijalnom cini i se 350-400...

(odgovor članu pauza)
Neposredna veza do poruke: 28676
8.9.2011 14:57:13   
Skvo RR
Eno napisala sam ove koje zanima procedura na GAK-u, jer sam svjeza..user posted image

http://www.ringeraja.ba/forum/porodiliste-jezero/m_54209/mpage_17/tm.htm#1040117

< Poruku je uredio Skvo RR -- 8.9.2011 14:58:22 >

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu pauza)
Neposredna veza do poruke: 28677
8.9.2011 14:57:34   
vila_7
tamo su oko 100-300 KM

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

(odgovor članu pauza)
Neposredna veza do poruke: 28678
8.9.2011 14:57:46   
sanela.asja
to za grceve sam cula da je groznooooo, zato treba redovno piti mlijeko zbog kalcija i redovno Mg tablete.... ja to takodje preskacem, sve kontam ma nece mene ti grcevi:-S

Hehh draga ja pijem i MG i Donat i Kalcij sumeci i mljeko i eto nikakve mi vajde

Asja mamin zivot dragi...25.04.08
Dzenan bubica ..14.09.2011

(odgovor članu pauza)
Neposredna veza do poruke: 28679
8.9.2011 14:59:09   
Vodolija83
Vidim ja Sensia,nista ti ne odg.,hihhiii user posted image
Krevetic je bijeli presvucen mediapanom,cula sam i ja da su u Kiseljaku jeftiniji u onom centru Tradelli,pa cemo se jedan dan malo provozati da vidimo ima li takav isti.
Ako ne onda ostaje ovaj ili trazimo neku boju kao lavica,al da ne bude bas lavic,treba jos da nam djeca budu blizanci i po kolicima i po kreveticu  user posted image user posted image user posted image
Od Animagical ni traga ni glasa...Nadam se da je ostala i da aBd ubrzo procitamo novosti user posted image
A mozda stvarno zuji po gradu,a nas ovdje ostavila u neizvjesnosti...
Pantera i Sanela.asja,malo vise magnezija i redovno user posted image
Pantera,dobro si postupila sa tom cijelom terapijom,a ne bi ti skodilo da i pored Mg uzmes malo i donata,samo po casu ujutro,slobodno,nije to previse Mg,a ja vec uzimala i dr.odobrio user posted image

Nase maleno sunceto :))) 25.10.2011. 19h

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 28680
8.9.2011 14:59:56   
Nina_Lana
Pa ne znam pauza zasto je tako kod vasuser posted image , meni su i s Lanom od pocetka govorili user posted image , a i ja sam predosjecala da je curica...Ovaj put sam predosjecala da je djecak, ali sam se potajno nadala user posted image ...mada najbitnije je da su zivi i zdravi, a spol manje vise...ali eto lijepo je i ovako pa da se polahko pripemas za susret s bebicom...

Mamina princeza 01.10.2008.
Mamin princ 25.12.2011.

(odgovor članu pauza)
Neposredna veza do poruke: 28681
8.9.2011 15:11:05   
pauza
IZVORNA PORUKA: sanela.asja

to za grceve sam cula da je groznooooo, zato treba redovno piti mlijeko zbog kalcija i redovno Mg tablete.... ja to takodje preskacem, sve kontam ma nece mene ti grcevi:-S

Hehh draga ja pijem i MG i Donat i Kalcij sumeci i mljeko i eto nikakve mi vajde

e jesi me utjesila hehehehe

a Nina Lana, samo neka je sve s bebom u redu, a spol je nevazan, nego nas samo nekako zbune, prvo pupcanik, sad polozaj... ali znam i slucajeva kad razliciti dr potvrde isti spol, a izadje beba skroz kontra :-)

(odgovor članu sanela.asja)
Neposredna veza do poruke: 28682
8.9.2011 15:12:53   
drznica

IZVORNA PORUKA: sanela.asja

Jooj mene maloprije grc uhvatio u ovom listu na nozi jedva popustio sad me noga boli nemogu da stanem na njuuser posted image ,masirala sam al nista uzasno boliuser posted image ..
E jest mi fino pocela 37-ma nedelja user posted image

Meni se to uvijek desi ako preskocim kesicu MG, jedan dan sam ustala, jedva hodam kako boli...uzas kad spopadne skacem po krevetu.
Obavezno pij, meni dr.podvukla hehe

(odgovor članu sanela.asja)
Neposredna veza do poruke: 28683
8.9.2011 15:16:15   
Nina_Lana
ali znam i slucajeva kad razliciti dr potvrde isti spol, a izadje beba skroz kontra :-)

kupis sve pa poslije bacis user posted image user posted image user posted image

Mamin princ 25.12.2011.

(odgovor članu drznica)
Neposredna veza do poruke: 28684
8.9.2011 15:23:54   
animagical
hej zene, evo mene, jesam priznam zujala sam po graduuser posted image dr me pregledao, kaze pravo se lijepo otvaram, jos jedan prst sam nabralauser posted image hvala Boguuser posted image glavica nisko, pipa jeuser posted image , i plodovi ovoji uz glavicu...malom se niej dopalo sto ga dr dira po glavi odozdo, pa je stomak skakaouser posted image user posted image ugl kaze pravo se fino otvaram, steta da mi daju drip, a da ce ubrzouser posted image user posted image on se nada u subotu mozda,ako ovako nastavi...pa mi je rekao da se javim u subotu,ali opet da moze to i prije....beba na ctg-u dobro... ugl krenuo jeuser posted image user posted image

(odgovor članu Nina_Lana)
Neposredna veza do poruke: 28685
8.9.2011 15:29:29   
Vodolija83
E napokon Animagical da si se javila,mi vec pomislili zena se poradja user posted image
Hvala Bogu pa je krenulo i da sve ide kako treba user posted image user posted image user posted image Jos malo i postajes mamito aBd user posted image

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 28686
8.9.2011 15:33:36   
animagical
hihih nek se nesto desava....bas me dr oraspolozio s onim ovo ce jako brzouser posted image ali me i muz nasmijao...duusa moja sokirana kako je dr glavicu napipao bebiuser posted image user posted image user posted image mislim da mi vise nece priciuser posted image

(odgovor članu Vodolija83)
Neposredna veza do poruke: 28687
8.9.2011 15:34:33   
animagical
ima li semice??

Neposredna veza do poruke: 28688
8.9.2011 15:41:13   
Vodolija83
Ma samo nek je krenulo i nek ide kako treba,a mogu misliti muzeva u tim situacijama,svog vec zamisljam...user posted image
A Semice ni na mapi...da nije krenulo ??? Ima li neko njen mob.da je kontaktira?
Usput Animagical,imas pp i molim te brz i iskren odgovor !

Neposredna veza do poruke: 28689
8.9.2011 15:43:26   
Mamma2be
drage trudnice, ja sam se nekad davno javljala na ovu temu onda sam imala problema sa logovanjem na RR, sad je to sve rijeseno sad je OK. U 30-oj sam sedmici i u zadnjih nekoliko dana mi se stalno place, hvata me panika, kako cu se snaci, nevjerovatne stvari mi padaju na pamet. Donedavno sam bila tako sigurna da cu sve sama raditi oko bebe, a sad me tako strah da npr. necu cuti bebu navece ako place, da je ne povrijedim itd.

Neposredna veza do poruke: 28690
8.9.2011 15:50:04   
animagical
IZVORNA PORUKA: Mamma2be

drage trudnice, ja sam se nekad davno javljala na ovu temu onda sam imala problema sa logovanjem na RR, sad je to sve rijeseno sad je OK. U 30-oj sam sedmici i u zadnjih nekoliko dana mi se stalno place, hvata me panika, kako cu se snaci, nevjerovatne stvari mi padaju na pamet. Donedavno sam bila tako sigurna da cu sve sama raditi oko bebe, a sad me tako strah da npr. necu cuti bebu navece ako place, da je ne povrijedim itd.

hehe nista ne brini, svaka mama po prvi put se brine,neka manje neka vise...a to da neces cuti bebuuser posted image ma probice ti mozak vriskomuser posted image niko se nije naucen rodio...malo pomoci dok se ne uhodas i sve ce ici lakouser posted image ne opterecuj se...ja ga jos ne znam da nije naucio presvuci bebu, ili uspavati...

(odgovor članu Mamma2be)
Neposredna veza do poruke: 28691
8.9.2011 16:00:13   
Mamma2be
Hvala animagical na rijecima podrske, stvarno mi puno znaci. Valjda ce sve biti uredu i da cu se ubuduce vedrija javljati na ovu temu. :D

Neposredna veza do poruke: 28692
8.9.2011 16:01:14   
Nina_Lana
Animagical user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sretno mila

Mamin princ 25.12.2011.

Neposredna veza do poruke: 28693
8.9.2011 16:04:58   
Vodolija83
Mamma2b,sve ce to biti ok ! I meni ce biti prvi put da postanem mama,pa se ne brinem toliko kako cu oko bebe.Mene malo pocinje biti strah poroda,al eto sve je to neki fizioloski bol.Koliko je zena rodilo i odgojilo djecu,pa i mi cemo se nekako snaci  user posted image
user posted image moje,ja vas sad pozdravljam,dosla mi seka,pa idem...
Nadam se da ce biti novosti od Semice ubrzo.
Animagical hvala na odgovoru,malo mi je lakse sad user posted image

(odgovor članu Mamma2be)
Neposredna veza do poruke: 28694
8.9.2011 16:06:51   
palachinken
IZVORNA PORUKA: animagical

hej zene, evo mene, jesam priznam zujala sam po graduuser posted image dr me pregledao, kaze pravo se lijepo otvaram, jos jedan prst sam nabralauser posted image hvala Boguuser posted image glavica nisko, pipa jeuser posted image , i plodovi ovoji uz glavicu...malom se niej dopalo sto ga dr dira po glavi odozdo, pa je stomak skakaouser posted image user posted image ugl kaze pravo se fino otvaram, steta da mi daju drip, a da ce ubrzouser posted image user posted image on se nada u subotu mozda,ako ovako nastavi...pa mi je rekao da se javim u subotu,ali opet da moze to i prije....beba na ctg-u dobro... ugl krenuo jeuser posted image user posted image

Amin! Sretno!

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

Neposredna veza do poruke: 28695
8.9.2011 16:07:11   
animagical
IZVORNA PORUKA: Mamma2be

Hvala animagical na rijecima podrske, stvarno mi puno znaci. Valjda ce sve biti uredu i da cu se ubuduce vedrija javljati na ovu temu. :D

i treba da budes vedra, ima li vece srece od trudnoceuser posted image ma hajde kako su zene u ratu radjale i odgajale djecu a da se mi sada kad je sve pristupacno ne snadjemo...nista ne briniuser posted image nisu bebe nesto komplikovane,ako place ili je gladno ili je pelena ili bi se mazilouser posted image postupak ponavljati peridicnouser posted image uzivajuser posted image

nina_lana jesi bila ti u vojnoj danas? mislim da sam negdje procitala... mozda smo se vidjele...

(odgovor članu Mamma2be)
Neposredna veza do poruke: 28696
8.9.2011 16:24:01   
babilon
Drage moje,

evo panna cotta za slatku i bezalkoholnih koktela za ove vruce dana... MM se operisao, sve ok proslo, probudio se, izgledao je kao mali djecacic, dusa moja ;) doktor ga obisao, svi ljubazni sve super ;D ;D ;D

user posted image

user posted image

Hvala vam drage moje na lijepim rijecima!

ps.umalo se nisam srusila tamo u sobi, samo mi zlo dodje, obuze me hladan znoj, muka i mutno pred ocima.. izasla u hodnik, sjela malo, popila vode i dodjoh sebi za minut dva... bas ruzan osjecaj, isto kao kad si u punom busu pa te samo spopadne nedostatak zraka uh... je li iko ovo dozivio ovako u 8.mj :D mislim tbam li se javiti doktoru i to? Ja kontam da ne treba jer se super osjecam...

animagical bas mi je drago zbog tebe! Cuvam fige da bude subota! Najbitnije je, pored toga da je bebica ok, da si ti u elementu :D

Istina postoji! Izmisljati se moze samo laz.

Neposredna veza do poruke: 28697
8.9.2011 16:36:55   
Nina_Lana
nina_lana jesi bila ti u vojnoj danas? mislim da sam negdje procitala... mozda smo se vidjele...

Jesam, danas oko pola 1, bila s mm i kcerkicom..mozda i jesmouser posted image

Mamin princ 25.12.2011.

(odgovor članu babilon)
Neposredna veza do poruke: 28698
8.9.2011 17:03:11   
senka27
user posted image
IZVORNA PORUKA: palachinken

IZVORNA PORUKA: animagical

Amin! Sretno!

user posted image user posted image

ma kazem ja tebi :) mojoj dusi u subotu rodjendan ... kazem ja da ces potrefiti kao i ja user posted image  bas mi je drago...nego ako ti bude djecak kao moj bit ces mirnaaa i sretna majkauser posted image  mirno i poslusno dijeteuser posted image user posted image  jubi ga majka....Sretnoo

Sve ce to o mili moj prekriti
Snjegovi,ruzmarin i sas

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 28699
8.9.2011 17:10:12   
Sensia
Animagical znaci ipak se otvara od gyniprala user posted image user posted image user posted image user posted image  ma extra, sad ce to, nemoj molim te da nas fuli prenos uzivo, nismo ga odavno imali...

ja ne znam za sedrenik ali nama na malti nije nestajalo vode a evo i sad je ima. ja kontala kud cu sad kad dodjem s posla umorna pa bez kapi vode kad hvala Bogu voda je tuuser posted image user posted image user posted image user posted image

Vodolijo ma nek sve imaju isto samo nek su zivi i zdravi, mozda to bude ljbav na prvi pogled. user posted image user posted image user posted image user posted image A samo da znas da imas i bijelog lavica osim one krem boje, mi smo se odlucili za bijeli jer nam je ona krem malo tamnija od nase sobe.....

Pauza jeste to ti je ta radnja tradelli, a linkove ti je poslala vodolija ja mislim user posted image

Babilon meni je znalo nestajati zraka ali nikad mi se nije nesvjestalo, moguce da ti je zeljezo a i briga za TM, pa makar i podsvjesno. eto hvala Bogu sve je dobro proslo, sad nema vise sekiracije, misli na user posted image user posted image user posted image  a poslastice su za 10!!!!!

Neposredna veza do poruke: 28700
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1146 1147 [1148] 1149 1150   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1146 1147 [1148] 1149 1150   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

dijete
milenium

kako prepoznati nadareno dijete?imam dijete za koje ne znam je li opterećeno ili jednostavno nadareno?!Raspolaže s toliko informacija,uočavan neke stvari koje nisam nikad uočila na nekom drugom djetetu,a i drugi već to primjećuju.

molim mišljenje (96%)

molim mišljenje (4%)

Broj svih glasova: 47

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *