|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1143 1144 [1145] 1146 1147   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
7.9.2011 23:31:56   
Vodolija83
Animagical,imam feeling da ces ti ubrzo user posted image
A Babilonko,ja tek primjetila da si se zaglavila u liftu,jao,jao....mogu mislit kako ti je bilo,ionako imam fobiju od lifta,uhhh...ne zelim ni da zamislim...Al eto,bilo pa proslo,ti i user posted image dobro,sto je najvaznije user posted image

Nase maleno sunceto :))) 25.10.2011. 19h

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 28601
7.9.2011 23:39:36   
animagical
(smajlikojiplaceodsreceakopotrefis) user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Vodolija83)
Neposredna veza do poruke: 28602
7.9.2011 23:43:54   
Vodolija83
Hihihiihiiiii,ma vidjeces,tebe ce user posted image iznenaditi samo takouser posted image  

Neposredna veza do poruke: 28603
7.9.2011 23:48:06   
animagical
da ne bude- iznenada se rodio sa 40 punih sedmicauser posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Vodolija83)
Neposredna veza do poruke: 28604
8.9.2011 0:04:41   
Anoniman
Enci draga sve najljepse od srca, rasplakala sam se od srece... Malim princezicama dug i srecan zivot, da roditelji maksimalno uzivaju u njima user posted image

Drznice
samo sam skontala da spominjes doticnog dr, iskreno koliko god ga hvalili ja ga ne bih preporucila...evo mene gotovo mjesec dana posle CR i svakim danom mi rana sve gora i gora, a vise razlicitih dr je potvrdilo da je do operatera koji je operaciju radio. To je samo moje misljenje jer sama znam sta sve ove dane prolazim, od juce ponovnog rezanja rane, do iscekivanja rezultata briseva.

Animagical user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...
necu nista da pitam, ljubimo vas nas trojeuser posted image

Ostale drage moje cestitam sve sto se cestitati ima... ljubimo vas i milkite pupe od nas

Neposredna veza do poruke: 28605
8.9.2011 0:06:21   
Vodolija83
Hahahahaa Animagical,pa zato se ja i usudjujem prognozirati...sto je sigurno,sigurno user posted image user posted image user posted image
Mora ubrzo kako god okrenes user posted image

Neposredna veza do poruke: 28606
8.9.2011 0:11:27   
animagical
jelo javni nam sutra nalaze brisevauser posted image i ljubi mrvice, gledala sam one nove slike na fb ma ko med suuser posted image user posted image i jako lice jedno na drugouser posted image
jooj ma sta su ti bona rezali??user posted image user posted image majko mila... jel se bar bebiju ono povuklo?

hehe,a to i da me pitas, ne znam sta da ti kazem...svi znakovi brzog poroda su tu...od toga da je ispao sluzni, da sam nesto otvorena, imam proljev i mucninu, pritisak na donji dio stomaka....ali moj deckic izgubio kalendar, sta cu...nadam se da ce se uskoro nakaniti...da zna koliko ga roditelji iscekuju i vole, rodio bi se sto brzeuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 28607
8.9.2011 0:25:42   
Vodolija83
Jelo,nadam se da ce brisevi biti ok,da je to nesto drugo u pitanju,a ne MRSA .Svakako,zelim i tebi i bebacu brz oporavak ! user posted image
Animagical,eto jos samo da kontrakcije usitne i da nam se fino otvoris,i eto tebi tvog malenog pilenceta user posted image
Ja idem pajkiti...
Nisam ja za trece smjene...jedva gledam...
Pozz za sveeeuser posted image

Neposredna veza do poruke: 28608
8.9.2011 0:27:35   
Anoniman
Hvala draga moja...to su mamini andjeli koji su identicni svoj tata user posted image . Bukvalno sve su na njega povukli, ali mami drago user posted image

Luki niti se siri, niti se povlaci...tretiram hipermanganom, alkoholom i bivacinom, a ono isto i dalje. Kod mene i dalje dosta gnoja pa su mi rez juce malo recnuli nekih cenat-dva da naprave vise prostora da izlazi gnoj... boje se da nije duboko pa su sad napravili malo veci put za izlazak gnoja pa sutra sa nalazima opet kod dr da vide je li se iscistilo i da vide koliko je duboko i koji antibiotik da mi ukljuce. samo se nadam da ce antibiogram pokazati da djeluje na neki penicilinski preparat, jer samo oni smiju dok dojim, a tako bi mi bilo zao da dojenje zeznem zbog ovoga, ubila bih ih sve na jezeruuser posted image , taman prije 40 dana da me ne mogu u aps poslatiuser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 28609
8.9.2011 0:30:00   
Anoniman
Vodolija dr ne vjeruje da je MRSA, ali je juce hirurg izjavio da ako je mrsa to je najmanje zlo, tako da vidjecemo. 

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 28610
8.9.2011 8:06:38   
animagical
ja sam cekala posljednji dan prije produzetaka da je i ja jednom prva pristavimuser posted image user posted image user posted image user posted image bujrum kafauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image imam ctg..

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 28611
8.9.2011 8:09:11   
Sensia
Hajde sa srecom i da te ostave gore user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 28612
8.9.2011 8:11:58   
Silver
Animagical goood luck!!! user posted image   Neka bude onako kako je najbolje za tebe i bebu!

Jeste li zene spremne za nestanak vode u SA???

...kad iz ljubavi zivot nastane...
* 10.01.2012.g.*

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 28613
8.9.2011 8:13:02   
animagical
hih nesto ne vjerujemuser posted image ali ipak cu se ja depilirati, za svaki slucaj....ko fata kad je zvao mujo na piknik,a ona nije znala sta mu je to piknik..i pita drugaricu..kaze ova, ma ne znam,al bi se ja ipak plaknulauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 28614
8.9.2011 8:14:29   
Anica1
IZVORNA PORUKA: animagical

ja sam cekala posljednji dan prije produzetaka da je i ja jednom prva pristavimuser posted image user posted image user posted image user posted image bujrum kafauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image imam ctg..

Prija kafica, hvala animagical user posted image Hehe kako se ismijah kad pogledah na tvom tickeru ovo "I should be here by now" user posted image Hajde vise maleni cekamo te svi ovdjeuser posted image

Ja poranila da naspem vode, narode vode jos maloooooo i nestalo user posted image user posted image user posted image user posted image Sad javise da ce samo izgleda Ilidza imati vodu, blago se njima.

Cestitam opstalim zenicama na sedmicama, mjesecima, pregledima.... nisam sve iscitala sta ste pisale pa mozda sam sta i fulila user posted image

Juce sam po preporuci prijateljice kupila mali termofor za bebicu kad ima grceve, izum predivan, kao neki medica ispunjen hladnom tekucinom i ima jedno dugme, kad pritisnes dugme voda unutra se ucvrsti i postane topla i to se stavlja na pupicu kada bebi ima grceve. Pravo dobar izum. Ja se odusevila. Ona mi rece da je to stavljala i na grudi prije dojenja da nadodje mlijeko.

Neposredna veza do poruke: 28615
8.9.2011 8:16:33   
Sensia

hih nesto ne vjerujemuser posted image ali ipak cu se ja depilirati, za svaki slucaj....ko fata kad je zvao mujo na piknik,a ona nije znala sta mu je to piknik..i pita drugaricu..kaze ova, ma ne znam,al bi se ja ipak plaknulauser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Sto je sigurno sigurno je

Silver pa spremni smo, imamo godina i godina iskustva nazalost, user posted image user posted image user posted image user posted image
ali meni je najgore na poslu zbog ruku i wc-a user posted image  bice svega

Neposredna veza do poruke: 28616
8.9.2011 8:18:09   
Anica1
IZVORNA PORUKA: jelenaT

Hvala draga moja...to su mamini andjeli koji su identicni svoj tata user posted image . Bukvalno sve su na njega povukli, ali mami drago user posted image

Luki niti se siri, niti se povlaci...tretiram hipermanganom, alkoholom i bivacinom, a ono isto i dalje. Kod mene i dalje dosta gnoja pa su mi rez juce malo recnuli nekih cenat-dva da naprave vise prostora da izlazi gnoj... boje se da nije duboko pa su sad napravili malo veci put za izlazak gnoja pa sutra sa nalazima opet kod dr da vide je li se iscistilo i da vide koliko je duboko i koji antibiotik da mi ukljuce. samo se nadam da ce antibiogram pokazati da djeluje na neki penicilinski preparat, jer samo oni smiju dok dojim, a tako bi mi bilo zao da dojenje zeznem zbog ovoga, ubila bih ih sve na jezeruuser posted image , taman prije 40 dana da me ne mogu u aps poslatiuser posted image user posted image user posted image user posted image

Jelena tako mi je zao mila sto ti se sve to desava i tom malom princu user posted image Ja znam 4 zene koje su se porodile u zadnjih 15 dana i cije su bebice dobile mrsu na Jezeru. I cudno mi je da su sve cetiri imale carski, nijedna nije isla na prirodni porodjaj. I Daja_sa je imala carski i zaradili su mrsu ako ne grijesim user posted image

Cuvaj se ti nam, budi jaka i taj mali princ i ti cete ovo brzo prevazici i uzivati user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 28617
8.9.2011 8:22:31   
Sensia
Juce sam po preporuci prijateljice kupila mali termofor za bebicu kad ima grceve, izum predivan, kao neki medica ispunjen hladnom tekucinom i ima jedno dugme, kad pritisnes dugme voda unutra se ucvrsti i postane topla i to se stavlja na pupicu kada bebi ima grceve. Pravo dobar izum. Ja se odusevila. Ona mi rece da je to stavljala i na grudi prije dojenja da nadodje mlijeko.

I gdje se to ima kupiti user posted image

p.s. sinoc je pala posteljina lavic i bijeli krevetic lavic user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
krevetic cekamo jer smo ga narucili

Anice jesi im vidjela onaj katalog sa sobicama djecijim? mislim nemaju jos te sobice ali bi mogli imati?

(odgovor članu Anica1)
Neposredna veza do poruke: 28618
8.9.2011 8:26:56   
animagical
IZVORNA PORUKA: Sensia

p.s. sinoc je pala posteljina lavic i bijeli krevetic lavic user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Anice jesi im vidjela onaj katalog sa sobicama djecijim? mislim nemaju jos te sobice ali bi mogli imati?

woooooooooooowuser posted image user posted image user posted image user posted image   slike cim predje preko vratauser posted image a obicne termofore, da se sipa voda ali unutar tih djidja ima u dm-u...meni se dopalo u adaxu, toplomjer na cucli...

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 28619
8.9.2011 8:28:05   
animagical
da dodam, sedrenik nije ostao bez vode...bujrum na kupanjeuser posted image i anice..pa moram da castim na ovu jubilarnu sedmicuuser posted image da mi bude zadnja...

Neposredna veza do poruke: 28620
8.9.2011 8:29:51   
Sensia
Ma sta pricas kakav toplomjer na cucli. kao stavis bebi cucu i izmjeri temp? user posted image
A slikice ce biti cim ga montiramo user posted image  obecavam

Neposredna veza do poruke: 28621
8.9.2011 8:31:18   
animagical
eh, to...cuca i na njoj umjesto rucke mali displejuser posted image kosta oko 30km u adaxu, dodje i neki dozator za sirup...

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 28622
8.9.2011 8:31:46   
Sensia

da dodam, sedrenik nije ostao bez vode...bujrum na kupanjeuser posted image i anice..pa moram da castim na ovu jubilarnu sedmicuuser posted image da mi bude zadnja...

Ih sto ti je sminka sve se nema a vode se ima. kad bude oko 12 sati danas na portalima: prodaje se litar vode na sedreminku za 1 KM user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  samo trazite trudnicu. hajmo jos malo pa nestalo......

Neposredna veza do poruke: 28623
8.9.2011 8:35:04   
Anica1

Ej to smo kupili u Tomu, Crvena apoteka na prizemlju. Pravo dobra stvar, za minut se ugrije i drzi toplotu 40 minuta, kosta 11 KM. A slatko pravo, mi uzeli medu, a ima raznih oblika user posted image

Opaaaa pala posteljinica, ipak lavic user posted image user posted image user posted image user posted image Meni mm sinoc govori "A sto si ti zapela za drveni krevetic boja bukve, sta mislis o bijelom" user posted image user posted image Mi se jos dvoumimo izmedju zirafice i lavica user posted image Koliko se ceka krevetic? Dobila sam katalod onaj od Adax-a Hrvatska, ima i na njihovoj stranici to sve. Jesu dobili neki novi katalog? Ima li komodica?

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 28624
8.9.2011 8:35:22   
animagical

Ih sto ti je sminka sve se nema a vode se ima. kad bude oko 12 sati danas na portalima: prodaje se litar vode na sedreminku za 1 KM user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  samo trazite trudnicu. hajmo jos malo pa nestalo......

ma brisi odoh susiti kosu, pa ganjati masica po bolnici da me poradjauser posted image a da dodam, danas me nista ne boliuser posted image user posted image user posted image jao tuge...

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 28625
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1143 1144 [1145] 1146 1147   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1143 1144 [1145] 1146 1147   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mlijeko.
Admin

Koje je mlijeko zdravije davati djetetu nakon godinu dana:

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *