mala86
|
IZVORNA PORUKA: zinanina IZVORNA PORUKA: Esmica Dva danasnja blama...uh jos se sva crvenim od stida. Prvi...otisla ja s muzem,setamo po carsiji,malo do radnje s indijskom robom,malo gledali one kostime za trbusni (preskupi ),i svratili u haris export.Odmah s ulaza ugledah ja nekakvu tuniku,ma pravo mi se svidjela i ko iz topa upitah nekog ko mi je bio s lijeve strane koliko kosta ova tunika.Okrenuh se,kad vidjeh da je to ona lutka na kojoj stoji odjeca. Srecom,muz vec otisao ispred mene,nije cuo,a neka zena sto je bila iza mene,i ako je cula,ja se napravih da razmisljam naglas,kao u smislu koliko li je ova tunika Sličan događaj...bila neka fudbalska groznica, pojma nemam i u jednoj trgovini Ćiro Blažević, od kartona, ali u prirodnoj veličini. Ja ušla i baš se trznula, dok nisam skontala da je samo karton i smijem se i govorim prodavačici kako sam se zeznula. Kaže ona, nije to ništa, jedan dan je ušao čovjek i kaže : Merhaba Šabane ! ( vlasnik se tako zove) joj