Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: "besmislene, nebulozne" pjesme 17.10.2011 13:25:08
veeseelaa
Ti si vatra i ti si led ti si super i ti si med ti si ugljen, a i zar ti si vatra, a i dar ti si zmija, ti si pile ti si agent tajne sile ti si putnik, ti si zid ti si dan ti si stid ti me gusis, ti me davis ti me rusis, ti me slavis
Sjetim se nekad na sretne dane kad smo jeli baklavu kod moje nane New York je hladan, nijedan jaran nikoga nema da mu dodjes na Bajram
< Poruku je uredio veeseelaa -- 17.10.2011 13:26:07 >
RE: "besmislene, nebulozne" pjesme 17.10.2011 13:33:15
Anoniman
Hajde dođi taji, neće taja da zataji... Bit će tebi poslje taje bit će buji paji... kad te ja umorim kad te ja izmorim... Dođi da ti ja svašta radim, radim što ti prija bit će laku noć insomnija
RE: "besmislene, nebulozne" pjesme 17.10.2011 13:35:23
veeseelaa
One hoce da me vezu svakog dana sve su jace obruc oko mene stezu pohotljive udovace
Oni hoce da me uce pa da budem ko i oni ali nisam ja od juce smetaju mi svi sabloni (ista sam ti) Oni hoce, a ja necu da me smire bez potrebe izem ti ja takvu srecu kad izgubim samog sebe
RE: "besmislene, nebulozne" pjesme 17.10.2011 13:36:30
henna ze
Tako je ukusna i tako meka, lepa izbliza i iz daleka. Tako je mirisna u boji koze, kada je spremim tako se loze. Tako je vrela i tako cista, svi bi je hteli kada zablista. Tako je lepa i tako hrska. Tako bezobrazna i tako drska. Koristim se svim i svacim, jer je pravim na svoj nacin. Citko pise na tvom licu, probao bi moju picu...
RE: "besmislene, nebulozne" pjesme 17.10.2011 13:41:26
veeseelaa
Daj mi dete sekiru al' tupu pa da prospem svoju krvnu grupu daj mi noza da rasparam koza pa da se ubodem i pod zemlju odem odrubi mi glavudzu na panju necu vise da zivim u sranju daj mi dete ostre bajonete daj mi sine malo giljotine stavi dete otrova u hranu pa mi posle dodji na sahranu Neka me ubije grom kada sam toliki som Da te volim
Od rođenja bebama je potrebna ljubav i pažnja, a njihovim ro
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.