teacher75
|
IZVORNA PORUKA: dadada IZVORNA PORUKA: dadada IZVORNA PORUKA: mama alma RR IZVORNA PORUKA: Amelaa RR IZVORNA PORUKA: Lejla Ka Da li je neko koristio one OPI lakove. Znam da su vani razvikani, predpostavljam da su skuplji pa me interesuje vrijede li? OPI i China Glaze su vrh sto se tice lakova, prvenstveno trajnost, kvalitet, i naravno izbor boja.. Mislim da je glupost kupovat ih kod nas kad se na ebay-u mogu naci dosta jeftinije... OPI jeste dobar , on spada kao u profi lakove i profi šminku, kod nas se mogu kupiti na dva mjesta, ako te zanima gdje je jeftinije javi mi se, a ta jeftinija varijanta je 23 KM to je onda super jeftino jer su vani i po 23 eura...a ima ih i za 40 valjda zavisi od hit nijanse ja lak jedino ljeti stavljam...pa sad ne znam koliko sam kompetentna ...i to iskljucivo na noge meni su se dobro pokazali i pupini lakovi...a ipak su zericu jeftiniji vidi se da pojma nemam nije taj skupi opi...nemam pojma koji je...drugacije je bocica izgledala...puno manja...mozda ce Amela znati ...ili cu morati pitati zenu moga tate ...ona ima taj...ja znam da sam se za glavu uFatila kad sam vidjela cijenu meni je nebuloza tolike pare dati za najobicniji lak za nokte. evo ja imam manhattan, qick dry, super je pravo, nije skup, zacas se osusi a traje danima, izdrzao je citav odmor na moru ,nije se ogulio
< Poruku je uredio teacher75 -- 21.10.2011 18:38:16 >