Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Običaji i uređenje doma za Božić i N.Godinu 3.11.2010 0:03:33
iv@ncica
ma ja samo molim za snagu, da svaki dan sve izdrzim na sve strane i da pravilno postupim...a ja sam vec nagrađena svojim zlatom..samo zdravlja i mira i nista nam vise ne treba ;)))
RE: Običaji i uređenje doma za Božić i N.Godinu 3.11.2010 0:36:13
Anoniman
Nikita postavi nam koji recept ima tema Hanady je ubacila na 3 stranici ove teme link pa ko ima nekii fin recept( za mene licno neki lagan) kolaca , rolata napisite i ako moze neka slikica...
RE: Običaji i uređenje doma za Božić i N.Godinu 26.11.2010 10:56:14
Anoniman
evo da napisem da sam napravila sama adventski vijenac,u nedjelju je prva adventska nedjelja i ove godine sam ga sama odlucila raditi,stavit cu slike,jos cu napraviti vijenac za vrata jelku cu okititi odmah za svetog Nikolu,tad mi je djecaku imendan pa želim da mu bude poseban pokloncice cu kupiti kod iva@ncice,to sm vec pisala,a jedva cekam miris kolaca u kuci...Božic dolazi juhhuuuu,vec se osjeti ozracje kad izadjemo vanka ,tržni centri okiceni,ma najljepse doba godine definitivno
RE: Običaji i uređenje doma za Božić i N.Godinu 29.11.2010 0:40:36
sporty mamaa
marijana bravo ... Joj mene sramota nisam jos adventski vijenac napravila, sutra cemo ja i muzic u kupovinu pa cemo nesto iskemijat, mada je on sto puta kreativniji nod mene Je ljudi su vec poceli pomalo kititi, samo sto Mostar ove godine nece biti nimalo okicen, jad i sramota...
< Poruku je uredio sporty mamaa -- 29.11.2010 0:43:05 >
RE: Običaji i uređenje doma za Božić i N.Godinu 5.12.2010 23:56:09
š t a
Stigao nam Nikola i donio poklona nja nja nja tra la la la
RE: Običaji i uređenje doma za Božić i N.Godinu 23.11.2011 15:28:47
Anoniman
mene vec hvata Božicna euforija prosle godine sam okitila jelku vec krajem 11.pa me mm zezao da smo okitili samo ja i Merkator eh sad stvarno..mislila sam vec sutra napraviti Adventski vijenac sa svijecama,pa polako pripremat darove za Sv.Nikolu jer imam puno djece oko sebe to je razdoblje za mene najljepse u godini jer sve mi zraci nekom posebnom toplinom,ljepotom,pozitivom.. imate li vi neke nove ideje ove godine?
RE: Običaji i uređenje doma za Božić i N.Godinu 27.11.2011 16:40:05
maja78 RR
IZVORNA PORUKA: marijanna
mene vec hvata Božicna euforija prosle godine sam okitila jelku vec krajem 11.pa me mm zezao da smo okitili samo ja i Merkator eh sad stvarno..mislila sam vec sutra napraviti Adventski vijenac sa svijecama,pa polako pripremat darove za Sv.Nikolu jer imam puno djece oko sebe to je razdoblje za mene najljepse u godini jer sve mi zraci nekom posebnom toplinom,ljepotom,pozitivom.. imate li vi neke nove ideje ove godine?
RE: Običaji i uređenje doma za Božić i N.Godinu 27.11.2011 16:43:30
mala86
moj ovogodisnji Adventski vijenac
joj super je
jesi ga sama pravila i kako
RE: Običaji i uređenje doma za Božić i N.Godinu 27.11.2011 16:44:32
virgulina
danas smo palili prvu Adventsku svijecu za sada je to sve o dekoracije a kad dodje Mikulas ( sv Nikola 6 . 12 ) onda kacimo carape i za Badnjak krece ludilo , bor , girlandi , bozicno cvijece, joooj sto volim praznike , jos kad bi snijeg pao
RE: Običaji i uređenje doma za Božić i N.Godinu 27.11.2011 16:50:08
Anoniman
IZVORNA PORUKA: mala86
joj super je
jesi ga sama pravila i kako
hvala draga,a sama sam pravila,kupila u jednom darovnom ducanu ukrasnu traku i te ostale džidže ,nije tesko samo malo volje treba i zabavno je stvarno u iduci ponedjeljak kitim jelku da nam bude spremna za Sv.Nikolu
RE: Običaji i uređenje doma za Božić i N.Godinu 27.11.2011 17:17:36
mala86
a gdje si uzela ovu osnovu unutra
ovo kao od jelke ja trazila lani u cvjecarama i nisam mogla naci
RE: Običaji i uređenje doma za Božić i N.Godinu 1.12.2011 9:07:02
Lana_
osnovu možes napraviti sama , nije tesko,ja sam kupila u istoj radnji gdje i ove ostale stvarcice. Kad napravis uslikaj,sretno
ej gdje si kupila ove stvarčice,treba mi za vrtić,imat ćemo radionicu za roditelje i onda to što napravimo ide u prodaju za humanitarne svrhe za jednog dječaka
RE: Običaji i uređenje doma za Božić i N.Godinu 1.12.2011 9:21:54
R&T@
Bas volim ovaj period godine iako ne slavim Bozic...
A svaka cast vama na kreativnosti
Moram nesto pitati...
Adventski vijenac me interesuje. Znam sta je Advent, ali kako palite svijece? Da li bukvalno gore cijelu sedmicu ili ih samo simbolicno upalite u nedjelju?
RE: Običaji i uređenje doma za Božić i N.Godinu 1.12.2011 9:31:19
Lana_
IZVORNA PORUKA: tajra
Bas volim ovaj period godine iako ne slavim Bozic...
A svaka cast vama na kreativnosti
Moram nesto pitati...
Adventski vijenac me interesuje. Znam sta je Advent, ali kako palite svijece? Da li bukvalno gore cijelu sedmicu ili ih samo simbolicno upalite u nedjelju?
hehe samo taj dan,na svaku adventsku nedjelju,obično za ručak tako je bar kod mojih
RE: Običaji i uređenje doma za Božić i N.Godinu 1.12.2011 22:12:58
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Lana_
osnovu možes napraviti sama , nije tesko,ja sam kupila u istoj radnji gdje i ove ostale stvarcice. Kad napravis uslikaj,sretno
ej gdje si kupila ove stvarčice,treba mi za vrtić,imat ćemo radionicu za roditelje i onda to što napravimo ide u prodaju za humanitarne svrhe za jednog dječaka
u Piramidi ,ne znam kako se tocno zove darovni ducan,ima svega
RE: Običaji i uređenje doma za Božić i N.Godinu 1.12.2011 22:38:11
Lana_
IZVORNA PORUKA: Lana_
u Piramidi ,ne znam kako se tocno zove darovni ducan,ima svega
Šarac&Bela thx