idana_85
|
Ne znam, ni ja nikada nisam bila kod zenskog ginekologa, ali mi je mama cesto puta pricala o takvima. Ja sam je pitala zasto uvijek ide kod muskog ginekologa,neka nadje neku zenu, ali ona kaze da su zene grozne i grube, sto mi je malo bilo nelogicno pa sam kasnije sama sebi dala objasnjenje da je to mozda zato jer zene imaju sve isto sto i mi, a muskarci nemaju pa ne znaju kakav je osjecaj i vise se trude. Sjecam se svog prvog odlaska kod ginekologa, bila sam na prvoj godini faxa, imala neku jaku upalu i bolne mjesecnice. I odem ja gore u studentsku, kad neki dedica. Zamislite kako mi je bilo, htjela sam u zemlju propasti, stariji covjek, a ja da se skidam....ali je bio tako njezan, blag i divan....od tada apsolutno vise nemam fobiju od ginekologa. Takodjer kad sam zatrudnila, moja svekrva koja inace je zdravstveni radnik raspitala se za nekog boljeg ginekologa, posto se jedna muzeva rodica prije mene napatila i imala problema. I muz je bas zezao, jesi mogla naci kakvog zenskog ginekologa,a ne muskog, jos mlad i zgodan. Naravno sve je to bila sala. Malo mi je na pocetku bilo neprijatno kad sam vidjela kako je mlad, zacrvenila se, ali je tako divan.....Stvarno mi je nekako prirastao srcu, i meni i suprugu,uvijek tako ljubazan i pristupacan, prijateljski raspolozen.....Oboje smo jako zadovoljni. A doktor koji mi je radio papa test, bio je sve fin, ljubazan dok nije onim stapicem zagrebo ko da sladoled vadi, to me zabolilo. I on se onako salio i rekao mi kroz salu da ce me "malo dole zasiti" jer "mogu izgubiti bebu bilo kad", al posto sam tad bila u 12 sedmici "da je to rano, nema smisla plod cuvati". Ja se sokirala. Inace, ja glasam za muske ginekologe. I kad smo kod toga, zasto su ginekolozi najcesce muskarci?????