Hanady RR
|
IZVORNA PORUKA: Mia IZVORNA PORUKA: medic slatki Malo se snicle istucaju, zacine, proprze kratko na ulju sa obje strane. Stave u pretis, prekriju sa malo vode, doda se pasirani paradj, pelat, 10 tak min i gotovo. Ja ih tako pravim, a Hanady ima prave recepte za snicle iz pretisa Hanady, mozes li molim te napisati kako pravis te snicle iz pretisa? Ja sam nekoliko puta pokusavala, medjutim, nesto bas nisam bila odusevljena juneće ovako...po receptu hanabanane Nasolim ih dobro, nekada premažem senfom, i uvaljam u braš¡no. S obje strane. Bacam ih na ulje, malo porpžim s aobe strane da s euhavti boja U isto vrijeme na drugoj strani stoji pretis i prebacujem ih u pretis, a druge stavljam u tavu. U pretis samo malo linem ulja da se ne zaljepe. dolim vode u tavu, i zalijem po šniclama u pretisu.dodoaš paradjz soso a i ne moraš...jednu šoljicu i zatvorim pretis. kad propišti smanjim na namanju vatru i još jedno 7-8 minuta ih pustim... Nakon toga gasim, i maknem sa ringle. E kad ozvadiš voda uvri...pa ti njih povadiš...dodaš još malo vode i prokuhaš...dobiješ onaj gušći soso preko njih... a teleće... istucam ih...namažem uljem, posloim i stavim da odstoje jedno sat-dva u frižideru... na vrućeg malo ulja u tavi okrenme ih da porumene smao... u pretis narežem luka, propržim...stavim šnicle propržene unutra...pobiberim...nareckam peršuna i zalijem vodom ( najprije u tavui od prženja vodu pa u pretis da samo preliješ šnicle) kad propišti jedno 7 minuta nek pišti... otvoriš...soso uz njijh po želji ili smao prilog...