Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Amam kopiram sa fb: Pucam po savovima, da je od celika ovo srce puklo bi... Dokle vise? Dino u bolnici temp napad slijepog crijeva pa nije...pa jest...pa nemaju pojma. Cekamo :(( pava sad misonja
Vidjela sam i fotku,nadam se da je Dinci bolje aBd
Praćenje kalendara će biti mnogo lakše uz mobilnu aplikaciju
Anketa
Plata za tetu cuvalicu teacher75
Da li dajete platu teti cuvalici 1. u mjesecu ili kada je vama plata? nama su plate tek sredinom mjeseca pa ne znam jel nezgodno da joj to ponudim a da joj eventualno platim prevoz 1. ili da joj ipak platimo 1. pa makar u minus uletjeli:)
Placamo 1. u mjesecu (67%) Placamo kad dobijemo platu (33%)
Broj svih glasova: 112
Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!