reallove

| 

IZVORNA PORUKA:  animagical         IZVORNA PORUKA:  reallove      Meni su grozne ove heklane cizme sto su sada u modi..U Bosni kad sam bila,svaka druga cura ih nosi,bas su mi nesto bezveze         Pored toga,ruzno mi je kada vidim djevojku koja je obukla taice i kratku maicu,sve se oslika,a ona sva bitna,fuj      Nervira me i puno sminke,pudera na licu      Jos,neko je vec spomenuo bijele cipele i uske maice na muskarcu,fuj       pa u tome je fol          jesi to ljetos ostala sokirana sarajevskom modom?    mogu misliti jos koji je to tebi kulturni sok, promjena sredine, svega...    Nije Sa,Ze je u pitanju   ..A svasta sam se nagledala,od djevojcica u haljinicama i visokim potpeticama po gradu,do starijih zena u sorcevima sa previse celulita..Jednom sam bila u TC,kad ide zena,sijeda,duga kosa i sorc,krataaak,ma sve joj se vidi,gledam ja onu zenu,Boze dragi   ma bas je ruzno za gledati...Inace,promasaja je tona,pogotovo ove mladje "curice" ne znam kako da ih nazovem,natapirano,nasminkano ma nikakvo       

|