Hanady RR
|
IZVORNA PORUKA: aazra Smatram da postoji razlika izmedju onog sto zovemo "klasicni" stil i "jednostavni" ili lezerni, opusteni. ja volim ovu drugu varijantu, ali nikako ne volim klasicno odijevanje ni tetasto. Ja se ni u najopustenijoj varijanti ne mogu obuci neukusno bar ja to mislim jer ne volim napadne stvari, kao ni boje A cak i kad se desi da je na meni neka "dosadna" kombinacija, razbijem je s nekim komadom nakita u boji, ili snalom isl. Inace ja volim nakit, moze bijelo zlato, srebro, pa i bizuterija samo da nije zuto Ali ne volim se điđati - ako recimo imam nausnice onda ne nosim uz to i lancic, samo jedno od toga. stvarno mi nađiđane zene izgledaju "jeftino" i nekako ako zena ima pri sebi neku osobnost, karizmu onda je takve stvari samo ucine da izgleda nekako prostije... eto komlet da te potpišem...a ovo bodirano posebno...