Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
draga moja Funky hvala ti na riječima utjehe ja sam dobro, oporavljam se, živim idem dalje, pomalo bezglavo al idem.... danas sam vodila Ajšu u vrtić i sve tete su plakale, a ja nisam, stisla sam zube i glasa nisam pustila.... žao mi je male Ajše koja još uvijek misli da je seka u stomaku, to me najviše "udari", ono kad ona poljubi stomak i kaže voli te sestra.... e tad bi vrištala no ja se nasmijem i kažem "i tebe Ajra voli, najviše, ovoooliiikooo"
tuga ti je jebena stvar, pustiš li je malo ona uzme maha, pa ti udje u svaku poru..... gledam se na ogledalu i sve je kao prije izuzev mojih očiju, u kojima će tuga ostati vječno
pa se pitam kako? zar poslije svega ne bi trebala izgledati drugačije...... zar svaka crta moga lica ne bi trebala izgledati kao krik???
Da ti Allah dz.s olaksa,,nema se sta drugo reci,potpis na svaki post.
Draga Vesela iako se ne poznajemo, zelim da ti kazem da cesto mislim na tebe. Kao majka jedne devojcice, srce mi se cepa i knedla mi u grlu pri svakoj pomisli kroz ste ti i tvoj muz prosli. Zelim ti od srca jos punooo decice! Da te njihovi osmesi ogreju i ozare a Ajru cemo zauvek cuvati u nasim srcima i mislima. Ljubim te!
I ustajem, u stavu mirno, i divim ti se, kao insan, kao žena, kao majka, kao sestra ...
Stajem uz Blue rose, bolje sama ne znadoh nista napisati.
Ako ti ista znaci vesela, vojska nas je koje se molimo za tebe svakodnevno
Ne poznajem te Vesela licno,ali svakodnevno si mi u mislima ,i toliko me sve pogodilo da svakodnevno otplacem,ovo su definitivno moji najtuzniji dani ove godine...saljem ti puno zagrljaja i poljubaca/
Vesela jedan vellliki zagrljaj .Budi jaka draga moja...budi onakva kakvu te znam...nije lako...Molim Boga da ti da snage i strpljenja da izguraš sve ovo.Svaki dan si mi u mislima i molitvama
Tek sada sam procitala ovu vijest i ostala sam sokirana sta reci st vec druge forumasice nisu rekle.Rijeci utjehe virtualni zagrljaj tvoju bol nece ublaziti.draga vesela neka dragi Allah dz.s. podari lijepi Dzennet vasem meleku a vama sabur i samo sabur. Saljem ti jedan veliki utjehe mada znam da ti bol nemoze ublaziti ali od srca je
pogodila me je ova tužna vijest kao i ostale žene na forumu, sve smo majke ili želimo biti majke i gubitak djeteta je neizdrživa bol, ali budi jaka, izdrži, svi smo uz tebe i molimo se da ti Bog podari snage da pobijediš svoju tugu i bol... i poslije kiše mora doći sunce
A crnu nisi stedela....
Srce je moje napuklo K'o kora starog bagrema ......
Bez crne ni bela ne bi vredela
kad god mi naumpadne proucim Fatihu... srce mi hoce iz grudi... budi jaka, ona je na boljem mjestu i srest cete se aBda
ne mogu a da ne zaplacem..Bog nam je dao suze da dušu olakšamo
i sad se sjecam..na temi svekrva..saznadoh da si trudna, sjecas se?
neka joj Uzvišeni podari džennetske ljepote, vesela jako najjace
"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38) _______________________________________________ beta 06.06.2011 1309 beta 08.06.2011 3282 :) 10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru
ne mogu reci sa sam ovo tek vidjela ali sve sto bi ti napisala je nista ili malo prema onom sto osjecas ili sto mi osjecamo, ni ja te ne poznajem licno osim preko foruma i uvijek si bila ono bas "vesela" i molim dragog Allaha dz.s. da te nagradi svakim hajrom i dobrom i da savladas iskusenje pred koje te je stavio, a nagradi te Dzenetskim ljepotama i druzenju sa Ajrom
Prave si boje dodala Na taj portret zivota mog Talase plave, nijansu lave Vrtloge zelenog...
A crnu nisi stedela....
Bez crne ni bela ne bi vredela
Upravo podjoh da ovo napisem, pa vidim da su klemzi i saso vec dodale ovaj stih. Nazalost, tako je. Ne daj se draga moja. Nadam se da ces iz ovoga izaci jos jaca i jos odlucnija da cijenis ono sve dobro sto imas u zivotu.
lijepa moja, voli te mama
.......I ja sam te ostao zeljan dok me bude Moja mila.....
< Poruku je uredio veeseelaa -- 22.12.2012 22:30:36 >
kad bi bar nekako moglo da nikada nijedna majka ne doživi ni spontani, ni prijevremeni porod, ni gubitak djeteta
ali..On ima svoje razloge..sigurno smislenije i savrsenije od bilo cega..a mi cemo svi to jednom saznati
evo ti zagrljaj, a aBda jednom cemo i kafu piti
"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38) _______________________________________________ beta 06.06.2011 1309 beta 08.06.2011 3282 :) 10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru
ja se nadam da cete me razumjeti, meni je drago da se vesela ovdje javi, da olaksa dusu makar malo, da ne kupi u sebi i da ide dalje to sto me svaki put dovede do nije nista, samo daj,znaj da imas kome da tugu s tobom dijeli
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.