Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
Korisnik
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 15.1.2013 18:21:54
Mya_81 RR
Tek sad vidim da nam je prijateljica bolesna Nadam se da je danas bolje
_____________________________ Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka. Ljubav, 25.06.2009.
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 15.1.2013 18:47:20
niki83
Hvala Mya Jos se borimo s turom..
_____________________________ N&N
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 4.2.2013 16:33:19
Hannica
Hocemo li piti kaficu ovih dana?
_____________________________ "Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 4.2.2013 18:44:38
Mya_81 RR
Mi smo za
_____________________________ Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka. Ljubav, 25.06.2009.
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 4.2.2013 19:57:22
niki83
Ja sam uvijek za, samo ne znam hocu li moci..
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 5.2.2013 8:46:43
henna ze
konačno se i ja mogu prijaviti..ali četvrtak i nadalje.... ufff
_____________________________ Kad se igra završi, kralj i pješak idu u istu kutiju.
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 5.2.2013 8:51:50
palachinken
Ja mogu
_____________________________ Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 5.2.2013 8:54:14
henna ze
hoćemo li četvrtak ili petak??
_____________________________ Kad se igra završi, kralj i pješak idu u istu kutiju.
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 5.2.2013 10:56:27
Hannica
Vi dogovorite kad,ja se nadam da cu moci,ako ne sama onda sa blizancima.
_____________________________ "Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 5.2.2013 15:30:04
niki83
Meni odgovara petak.
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 5.2.2013 15:34:17
Mya_81 RR
Moze petak, brzinska kafica...
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 6.2.2013 12:47:07
Hannica
I meni petak odgovara,i ne mora biti brzinska.
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 6.2.2013 18:47:21
niki83
Ja isto mogu u petak od 19h do 21h
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 7.2.2013 7:42:44
Mya_81 RR
Ja sam ipak malo u frci i mislim da necu stici...subota bi vec bila ok...
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 7.2.2013 13:28:22
henna ze
i meni paše petak... može i večeras..ali vidim vama više odgovara sutra.. pa se vidimo ..nadam se...
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 8.2.2013 9:01:58
henna ze
i jel pijemo danas kafu????
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 8.2.2013 9:08:20
niki83
IZVORNA PORUKA: henna ze i jel pijemo danas kafu????
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 8.2.2013 9:13:45
henna ze
sta je niki?? zar nije večeras u 19..možeš li??
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 8.2.2013 9:36:06
niki83
Pa nema odziva ocigledno. Evo zvala sam i mala 86. Ja sam druga smjena, dakle stizem skoro pa s posla. Ali pratit cu sta se dogovorile. Pa odlucim i sama
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 8.2.2013 9:37:35
henna ze
ne znam šta je sa činkom...Semra je rekla da joj javimo..mogla bi i ona..
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 8.2.2013 9:47:09
niki83
Mala86 ne moze, evo sad javila. Palachinka, Hannica?! Pa spominjale su da mogu..
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 8.2.2013 9:49:49
henna ze
palačinka..treba na friz..treba muž kood zubara.... vidjećemo valjda se jave u toku dana
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 8.2.2013 10:25:48
niki83
ma ja, pa cemo i mi odluciti onda
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 8.2.2013 10:26:59
Hannica
Ja mislim da cu moci. Gdje su ostale zene,nista ne govore?
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 8.2.2013 10:33:24
palachinken
Ja cu na kafu. Sve sam organizovala i ako ne bude kafe nekog cu odležati. Nema smajlija, ne zezam se!
_____________________________ Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong
Anketa
Filter za vodu vila_7 Mislim na one sto se ugrade u slavinu. Da li ih koristite? Ja ga mislim nabaviti pa me zanima koji je najbolji. DA-navedite i koji (
44% )
NE (
56% )
Broj svih glasova: 100 Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti
svoju anketu !
Oznake