Korisnici na ovoj temi: niko
Korisnik
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 15.3.2013 17:32:46
Ninushka
IZVORNA PORUKA: Mya_81 RR I ja dolazim sigurno. Ne znam hocu li voditi M, kaze da vise ne zeli na sport Tako da mozda i ostane u kuci, ali ja dolazim 100%. Povedi Minju!
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 15.3.2013 17:41:35
palachinken
Stigla sam kuci,, ubijem sovu i dolazim!
_____________________________ Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 15.3.2013 23:55:35
reallove
Zenice,super ste mi sve ..zao mi sto nisam imala vremena..dogovarajte jos jednu kaficu,dok nam se malo vrijeme proljepsa
_____________________________ "Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo" Mamino sunce Ameen 11.08.2009. <3
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 16.3.2013 0:54:52
ananas_ze
reallove ti bas nakratko dodje, nadam se da ces na dr kafici ostati duze ostale : zahvaljujem na divnompo i ugodnom druzenju,zaista mi je lijepo bilo i veselim se drugoj kafici
_____________________________ Ništa živ čovjek ne može izgubiti što mu jedno proljeće ne bi moglo povratiti, niti može biti čovjek trajno nesrećan dok Bog daje da se duša liječi zaboravom a zemlja obnavlja proljećem. S~proljeće~ 05.04.2014. S~zvijezda smijalica~ 06.03.2017
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 17.3.2013 9:04:03
Hannica
Da se ovdje zahvalim sretnoj mami na prevozu i palachinken na kafi.
_____________________________ "Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 17.3.2013 10:41:40
Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: Hannica Da se ovdje zahvalim sretnoj mami na prevozu i palachinken na kafi. Isto! Reallove, drugi put moras doci...obecavam da necu polupati loncice
_____________________________ Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka. Ljubav, 25.06.2009.
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 18.3.2013 15:51:32
palachinken
Slijedeći put kad dobijem nagradu od RR, opet častim
_____________________________ Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 18.3.2013 16:20:16
Ninushka
Palačinko, jesi li to čekala da ja odem pa da častiš....miša mu malog
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 18.3.2013 18:15:52
Hannica
IZVORNA PORUKA: Ninushka Palačinko, jesi li to čekala da ja odem pa da častiš....miša mu malog tebe nije castila zato sto si patri brejker,otisla si prije vremena.
_____________________________ "Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 18.3.2013 18:17:29
Hannica
Eto palacinki jacmira.
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 18.3.2013 21:14:52
sretna_mama
No frx, drage zenice..drago mi je da smo malo sjele,,zasluzeno..hihihiih... Cinko, hvala na kafi.. NAdam se uskoro novoj kafici..
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 18.3.2013 23:00:07
ananas_ze
IZVORNA PORUKA: Hannica Da se ovdje zahvalim sretnoj mami na prevozu i palachinken na kafi . ja sam bila pod utiscima, pa mi se opravdava sto sam zaboravila reci hvala plachinken na kafici, jest me stid
_____________________________ Ništa živ čovjek ne može izgubiti što mu jedno proljeće ne bi moglo povratiti, niti može biti čovjek trajno nesrećan dok Bog daje da se duša liječi zaboravom a zemlja obnavlja proljećem. S~proljeće~ 05.04.2014. S~zvijezda smijalica~ 06.03.2017
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 18.3.2013 23:05:09
Ninushka
IZVORNA PORUKA: Hannica IZVORNA PORUKA: Ninushka Palačinko, jesi li to čekala da ja odem pa da častiš....miša mu malog tebe nije cas_tila zato sto si patri brejker,otisla si prije vremena. IZVORNA PORUKA: Hannica Eto palacinki jacmira. Pa nemoj da ti je bude žao, što si odmah stavila tužni smajli Šalim se, moraće mi se revanširati I j jedva čekam sljedeću kaficu, samo da ne bude baš najhladniji dan u godini
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 18.3.2013 23:05:40
reallove
Kad ce opet biti kafica
_____________________________ "Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo" Mamino sunce Ameen 11.08.2009. <3
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 18.3.2013 23:06:10
Ninushka
IZVORNA PORUKA: reallove Kad ce opet biti kafica Predloži
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 18.3.2013 23:26:31
reallove
IZVORNA PORUKA: Ninushka IZVORNA PORUKA: reallove Kad ce opet biti kafica Predloži pa ne znam,mozda je najbolje petkom,subotom,ne znam kada kome odgovara,one sto rade,kako one mogu
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 18.3.2013 23:32:05
Mya_81 RR
A do kad si ti ovdje?
_____________________________ Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka. Ljubav, 25.06.2009.
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 19.3.2013 7:53:40
reallove
Do 2.5.
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 19.3.2013 8:11:49
Mya_81 RR
Ohhh, pa onda definitivno nema isprika za nepopijenu kafu Ja sam ove sedmice malo u stisci s vremenom...mozda bih mogla cetvrtak, petak.
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 19.3.2013 8:13:01
hatepsut
Ja nisam ni znala da pijete kafu de neka me neko cimne naredni put,al do duse i noga mi je proslapa cu virnuti ovdje na temu
_____________________________ "Ti si moja ljubavna pjesma,moja prva misao.Kad me jutro probudi ti si potreba i smisao" 11.03.2002 Moja ljubav,sreca,zivot... 27.07.2012 Mali Lavic upotpunio sve praznine koje su nedostajele nasoj sretnoj porodici !
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 19.3.2013 8:19:03
Mya_81 RR
Hate
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 20.3.2013 23:11:57
hatepsut
IZVORNA PORUKA: Mya_81 RR Hate nista se ovo nocas ne pika,nije bilo kafe :)
_____________________________ "Ti si moja ljubavna pjesma,moja prva misao.Kad me jutro probudi ti si potreba i smisao" 11.03.2002 Moja ljubav,sreca,zivot... 27.07.2012 Mali Lavic upotpunio sve praznine koje su nedostajele nasoj sretnoj porodici !
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 21.3.2013 10:36:20
Mya_81 RR
Ne, ne...kafa se mora piti!
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 5.4.2013 17:53:14
Hannica
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 5.4.2013 18:02:15
ananas_ze
Anketa
Kofein tokom trudnoće.пеперутка16 Da li je zdravo piti puno kofeina tokom trudnoće, da li to utiče na zdravlje bebe? Koliko kafe mislite da je "dozvoljeno" popiti dnevno tokom trudnoće?
Oznake