vaga
|
Ćao i meni se uvijek čini da sva sperma iscuri poslije odnosa iako podignem noge i stavim jastuk ispod g, čak nekad držim jastuk za vrijeme đipa, đipa , ali opet mi se čini da ništa nije ostalo u meni. Ali moram vam reći da sam se razuvjerila kada sam radila Postkoitalni test, koji se radi osam sati nakon odnosa, fino mi sjelili do dvanaest i onda oko pola jedan se bacimo na posao i ja zaspem sa jasukom pod guzom. Ujutro kada sam ustala frka moram u wc - pi pi, ali se bojim sta ako sve ispadne i kako da se operem, neće bit ništa od testa. Međutim ne, sve je bilo super uzima se bris kao i za papa test i onda se uzeti sekret posmatra pod mikroskopom, sve sam svojim očima vidjela kako dečki plivaju na sve strane i to ih je bilo baš mašala. Svakako nije zgoreg i odležati pola sata, da se utvrdi.
___________________________________________ Vaga 32 g., inseminacija 2 puta, HSG, Laparoskopija, histeroskopija, Postkoitalni t -nalazi uredni MM 40 g. operacija varikokele - sada normospermija 9 g. braka Covjek snuje Bog određuje
|