Korisnici na ovoj temi: niko
Korisnik
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 8.5.2013 11:26:54
Hannica
Ili cu doci sama ili necu ni doci.
_____________________________ "Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 8.5.2013 11:27:11
henna ze
IZVORNA PORUKA: Ninushka IZVORNA PORUKA: reallove Uzivajte zenice,rado bih i ja sa vama I ja. Ženice, barem me spomenite Uživajte drage moje hanumice! sama si tražila..pa ako ti se prituca...sama si tražila..
_____________________________ Kad se igra završi, kralj i pješak idu u istu kutiju.
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 8.5.2013 11:28:59
henna ze
IZVORNA PORUKA: Hannica Ili cu doci sama ili necu ni doci. H ostavi kod kuce..a ono dvoje povedi...mirni su..
_____________________________ Kad se igra završi, kralj i pješak idu u istu kutiju.
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 8.5.2013 11:30:56
Ninushka
Henna, Henna... dobro si..zašto se samo žalim :) Eto mene čim aBd uđem u 9. mj ah tada ću da landram... zato čuvajte jednu specijalni kafu samo za mene tamo oko 15 jula, može?
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 8.5.2013 11:31:20
Hannica
IZVORNA PORUKA: henna ze IZVORNA PORUKA: Hannica Ili cu doci sama ili necu ni doci. H ostavi kod kuce..a ono dvoje povedi...mirni su.. proslo vrijeme henna,tad nisu hodali.
_____________________________ "Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 8.5.2013 11:45:38
reallove
IZVORNA PORUKA: Hannica IZVORNA PORUKA: reallove Uzivajte zenice,rado bih i ja sa vama aBd,doci ces ti nama opet. Abd :*
_____________________________ "Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo" Mamino sunce Ameen 11.08.2009. <3
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 8.5.2013 11:54:18
Mya_81 RR
I ja dolazim s M
_____________________________ Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka. Ljubav, 25.06.2009.
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 8.5.2013 14:19:27
palachinken
Mogle smo gdje vani, šta mislite? Onaj TC je zagušljiv.
_____________________________ Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 8.5.2013 16:48:23
Hannica
IZVORNA PORUKA: palachinken Mogle smo gdje vani, šta mislite? Onaj TC je zagušljiv. Bil da ti je. Slijedeci put trebamo planirati vani i pratiti vremensku prognozu.
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 8.5.2013 17:24:04
hatepsut
Cure,ako bude kisa mi necemo moci doci
_____________________________ "Ti si moja ljubavna pjesma,moja prva misao.Kad me jutro probudi ti si potreba i smisao" 11.03.2002 Moja ljubav,sreca,zivot... 27.07.2012 Mali Lavic upotpunio sve praznine koje su nedostajele nasoj sretnoj porodici !
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 8.5.2013 18:05:32
ananas_ze
ja na danasnju kaficu, stvarno ne stizem lijep provod zelim
_____________________________ Ništa živ čovjek ne može izgubiti što mu jedno proljeće ne bi moglo povratiti, niti može biti čovjek trajno nesrećan dok Bog daje da se duša liječi zaboravom a zemlja obnavlja proljećem. S~proljeće~ 05.04.2014. S~zvijezda smijalica~ 06.03.2017
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 8.5.2013 19:11:19
Mya_81 RR
Nisam se na kraju uspjela organizirati...stvarno mi je zao...
_____________________________ Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka. Ljubav, 25.06.2009.
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 8.5.2013 19:11:28
niki83
Ne morate ni doci, nama dvjema je extra
_____________________________ N&N
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 10.5.2013 10:45:26
hatepsut
IZVORNA PORUKA: Funky a ja tek u petak u Ze ... jeste neke ima li danas ove kafe,hajd neka mi neko javi sms-om
_____________________________ "Ti si moja ljubavna pjesma,moja prva misao.Kad me jutro probudi ti si potreba i smisao" 11.03.2002 Moja ljubav,sreca,zivot... 27.07.2012 Mali Lavic upotpunio sve praznine koje su nedostajele nasoj sretnoj porodici !
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 10.5.2013 12:43:30
palachinken
IZVORNA PORUKA: hatepsut IZVORNA PORUKA: Funky a ja tek u petak u Ze ... jeste neke ima li danas ove kafe,hajd neka mi neko javi sms-om Bila kafa, došla funky jutrom ranim. Izrada.
_____________________________ Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 10.5.2013 16:41:04
Hannica
IZVORNA PORUKA: niki83 Ne morate ni doci, nama dvjema je extra
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 11.5.2013 7:50:13
niki83
IZVORNA PORUKA: Hannica IZVORNA PORUKA: niki83 Ne morate ni doci, nama dvjema je extra Elem nas cetiri smo se provele
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 11.5.2013 9:46:01
henna ze
funky i ja smo se provele... sljedeća kafa u B. rijeci... i onako svi sad tamo žive...dobro skoro svi
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 11.5.2013 16:43:49
niki83
Moze! Birajte: Duga ili Intermeco?!
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 11.5.2013 16:48:33
Hannica
IZVORNA PORUKA: niki83 Moze! Birajte: Duga ili Intermeco?! A kakadu? Jel i palachinka u br?
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 11.5.2013 16:55:36
palachinken
IZVORNA PORUKA: Hannica IZVORNA PORUKA: niki83 Moze! Birajte: Duga ili Intermeco?! A kakadu? Jel i palachinka u br? Jest joj matera i cips
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 11.5.2013 17:04:56
Galicia
I ja bih u Ze na kaficu i jednu Havanu. Pa malo na izlet na Babinu rijeku. Pa na Kamb polje. Setnja bulevarom. Itd, itd. Lijepa sjecanja.
_____________________________ “It takes a long time to make it simple.”
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 11.5.2013 17:05:02
sheri
e na ovu kafu cu i ja sletiti
_____________________________ Nora-21.06.2009. :)
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 11.5.2013 17:13:25
hatepsut
IZVORNA PORUKA: henna ze funky i ja smo se provele... sljedeća kafa u B. rijeci... i onako svi sad tamo žive...dobro skoro svi Bas ste izrade Ja necu na tu kafu ,daleko mi. Ja cem s Gali u obilazak
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 11.5.2013 17:21:53
niki83
IZVORNA PORUKA: sheri e na ovu kafu cu i ja sletiti Jesmo li mi to sad kone!? Cacadu je out! Intermeco je koliko vidim ok
Anketa
Kofein tokom trudnoće.пеперутка16 Da li je zdravo piti puno kofeina tokom trudnoće, da li to utiče na zdravlje bebe? Koliko kafe mislite da je "dozvoljeno" popiti dnevno tokom trudnoće?
Oznake