Korisnici na ovoj temi: niko
Korisnik
RE: RR swap (Prva razmjena RR kreativki) 26.12.2013 16:58:27
vila_7
IZVORNA PORUKA: madam x Vilo, ima li išta ? Nema al kod nas mislim da posta tek sutra i radi zbog Bozica
_____________________________ Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim
RE: RR swap (Prva razmjena RR kreativki) 26.12.2013 17:01:31
madam x
IZVORNA PORUKA: vila_7 IZVORNA PORUKA: madam x Vilo, ima li išta ? Nema al kod nas mislim da posta tek sutra i radi zbog Bozica <Haj dobro, biće, iskreno se nadam da se nećeš razočarati
RE: RR swap (Prva razmjena RR kreativki) 26.12.2013 17:03:37
R&T@
IZVORNA PORUKA: vila_7 IZVORNA PORUKA: scarlett Evo i mojih poklona (stigli su jučer )nisu upareni kao kod Yasemin , ali extra je i jedno i drugo, hvala drage moje cure http://imageshack.us/photo/my-images/401/qico.png/ http://imageshack.us/f/543/04dj.png/ vila hatepsut Ja ti moram reci da mi je muka dosla kad sam vidjela tvoje radove a ja tek krenula raditi i da me ti zapadnes Ne zezaj... Zato njoj organizatorica nije poslala nakit vec kasiku za divnog djecaka... Garantujem da je odusevljena... A i ti ces biti... Dobit ces najveci rad RR swapa... Trci, trazi postara...
_____________________________ “One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...
RE: RR swap (Prva razmjena RR kreativki) 26.12.2013 17:04:23
R&T@
shey, idi u postu vise...
_____________________________ “One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...
RE: RR swap (Prva razmjena RR kreativki) 26.12.2013 17:04:28
dafri
dobila i drugi swapić od miracle,prelijepo je ,jako mi se sviđa,u mom stilu ,ne znam samo kako je organizatorici ovo uspjelo
_____________________________ mišljenje je kao dupe,svako ima po jedno
RE: RR swap (Prva razmjena RR kreativki) 26.12.2013 17:06:42
R&T@
IZVORNA PORUKA: dafri dobila i drugi swapić od miracle,prelijepo je ,jako mi se sviđa,u mom stilu ,ne znam samo kako je organizatorici ovo uspjelo Stvarno? Cim sam ga vidjela pomislila sam da je za tebe, a nikada te nisam vidjela... Sav je vedar, kao ti...
RE: RR swap (Prva razmjena RR kreativki) 26.12.2013 17:09:19
koka i po
,ne znam samo kako je organizatorici ovo uspjelo moja prija je ko vidovita Džemila a sad....nedaj B da sam ja ovdje uletila sa svojim rukotvorinama u afro stilu.... haman da se jedina furam na njega a sad najozbiljnije...stvarno ste me iznenadile i to prijatno
_____________________________ Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.
RE: RR swap (Prva razmjena RR kreativki) 26.12.2013 17:10:28
vila_7
IZVORNA PORUKA: R&T@ IZVORNA PORUKA: vila_7 IZVORNA PORUKA: scarlett Evo i mojih poklona (stigli su jučer )nisu upareni kao kod Yasemin , ali extra je i jedno i drugo, hvala drage moje cure http://imageshack.us/photo/my-images/401/qico.png/ http://imageshack.us/f/543/04dj.png/ vila hatepsut Ja ti moram reci da mi je muka dosla kad sam vidjela tvoje radove a ja tek krenula raditi i da me ti zapadnes Ne zezaj... Zato njoj organizatorica nije poslala nakit vec kasiku za divnog djecaka... Garantujem da je odusevljena... A i ti ces biti... Dobit ces najveci rad RR swapa... Trci, trazi postara... Hahah sad su mi tek upitnici iznad glavee
_____________________________ Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim
RE: RR swap (Prva razmjena RR kreativki) 26.12.2013 17:12:18
R&T@
IZVORNA PORUKA: koka i po ,ne znam samo kako je organizatorici ovo uspjelo moja prija je ko vidovita Džemila Nisam Dzemila, vidis da kasike "bacam"... samo ne znam kako se ta zove... Ljubim ja tebe...
RE: RR swap (Prva razmjena RR kreativki) 26.12.2013 17:14:14
dafri
IZVORNA PORUKA: R&T@ stariIZVORNA PORUKA: dafri dobila i drugi swapić od miracle,prelijepo je ,jako mi se sviđa,u mom stilu ,ne znam samo kako je organizatorici ovo uspjelo Stvarno? Cim sam ga vidjela pomislila sam da je za tebe, a nikada te nisam vidjela... Sav je vedar, kao ti... Da,stvarno,volim i nosim ovakve stvari,boje,pun pogodak
_____________________________ mišljenje je kao dupe,svako ima po jedno
RE: RR swap (Prva razmjena RR kreativki) 26.12.2013 17:15:44
R&T@
Ako sam dobro upratila po "prijavama" pristiglih posiljki, radove jos trebaju dobiti: -vila (od madam x i dafri) -DM (od miracle) -D_K (od canim i yasemin) -shey (od dafri i DM) -salmy (od yasemin i D_K) -hatepsut (od zvoncice)
RE: RR swap (Prva razmjena RR kreativki) 26.12.2013 17:17:38
R&T@
IZVORNA PORUKA: dafri Da,stvarno,volim i nosim ovakve stvari,boje,pun pogodak Presretna sam... A nasa miracle je prava profesionalna kreativka...
RE: RR swap (Prva razmjena RR kreativki) 26.12.2013 17:21:38
vila_7
Ma nase garant sutra stize
RE: RR swap (Prva razmjena RR kreativki) 26.12.2013 17:29:22
Miracle*3
IZVORNA PORUKA: R&T@ IZVORNA PORUKA: dafri Da,stvarno,volim i nosim ovakve stvari,boje,pun pogodak Presretna sam... A nasa miracle je prava profesionalna kreativka... Eh sad.. Hvala :)
RE: RR swap (Prva razmjena RR kreativki) 26.12.2013 18:53:10
D_K
Madam moja draga to je poklon za rodjkas ;) Swap mi se pao ko kec na jedanaest da dobijem adresu ;)
_____________________________ Onaj pogled :))))
RE: RR swap (Prva razmjena RR kreativki) 26.12.2013 19:03:43
Hanady RR
joj canim draga...šta je ono onako medenoooooooo Žene fakat ste super sve odradile...baš baš....
_____________________________ ''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.'' H- 25.6.2006 F-12.2.2009
RE: RR swap (Prva razmjena RR kreativki) 26.12.2013 22:05:33
madam x
IZVORNA PORUKA: D_K Madam moja draga to je poklon za rodjkas ;) Swap mi se pao ko kec na jedanaest da dobijem adresu ;) A ja kontala da sam ti nekad dala adresu ono kad sam crnu boju tražla za fondah. Hvala ti puno , ljubim baš si me obradovala
RE: RR swap (Prva razmjena RR kreativki) 26.12.2013 22:40:53
salmy
IZVORNA PORUKA: R&T@ Ako sam dobro upratila po "prijavama" pristiglih posiljki, radove jos trebaju dobiti: -vila (od madam x i dafri) -DM (od miracle) -D_K (od canim i yasemin) -shey (od dafri i DM) -salmy (od yasemin i D_K) -hatepsut (od zvoncice) Ja se iskreno nadam da ce mene sutra cika postar obradovati...cekali smo ga cjeli dan
RE: RR swap (Prva razmjena RR kreativki) 26.12.2013 22:45:43
D_K
IZVORNA PORUKA: madam x IZVORNA PORUKA: D_K Madam moja draga to je poklon za rodjkas ;) Swap mi se pao ko kec na jedanaest da dobijem adresu ;) A ja kontala da sam ti nekad dala adresu ono kad sam crnu boju tražla za fondah. Hvala ti puno , ljubim baš si me obradovala Drago mi je. Od srca je i nadam se da ćeš je u zdravlju nositi. Cmokic draga moja :)
_____________________________ Onaj pogled :))))
RE: RR swap (Prva razmjena RR kreativki) 27.12.2013 11:36:54
shej
Ja danas idem po svoje pokloncice, jedva cekam Nego, kad ce drugi swap?
RE: RR swap (Prva razmjena RR kreativki) 27.12.2013 13:49:45
salmy
I ja sam svoj dobila..divan je http://slkm.at/5605035
RE: RR swap (Prva razmjena RR kreativki) 27.12.2013 13:55:46
R&T@
IZVORNA PORUKA: salmy I ja sam svoj dobila..divan je http://slkm.at/5605035 Bas je super na ovoj fotki... Ti jos cekas od yasemin rad... shej, stize li u postu? Vilo, ima li sta? D_K, vrijeme je i da se ti radujes... (Nemoj reagovati kao na onim fotkama...) Dm i hato, jos po jedan rad treba stici i vama...
RE: RR swap (Prva razmjena RR kreativki) 27.12.2013 14:02:33
hatepsut
Stigao poklon od zvonki ,divnoooo
_____________________________ "Ti si moja ljubavna pjesma,moja prva misao.Kad me jutro probudi ti si potreba i smisao" 11.03.2002 Moja ljubav,sreca,zivot... 27.07.2012 Mali Lavic upotpunio sve praznine koje su nedostajele nasoj sretnoj porodici !
RE: RR swap (Prva razmjena RR kreativki) 27.12.2013 14:07:46
Hanady RR
_____________________________ ''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.'' H- 25.6.2006 F-12.2.2009
RE: RR swap (Prva razmjena RR kreativki) 27.12.2013 14:42:37
M kao Mama
a gdje su radovi od miracle
Anketa
Bebe i mazenje.пеперутка16 Da li vaše bebe (6-12 mjeseci) vole da se maze? Moja čak ni ne sluša, samo me odguruje, penje se na mene, vuče,... ne želi čak ni da se nosi, samo gleda da se odmakne. To mi je stvarno čudno.. Kakve su vaše?
Oznake