Bella.88
|
i sa malom bebom možeš da šetaš,ideš na planinu i svašta nešto radiš što se tiče zime i hladnoće to je samo izgovor,bebi neće ništa biti ako je adekvatno obučena ja sam sa svojim obijala danonoćno,pogotovo dok nije prohodao,pa to je bilo baš vrijeme za mene ja njega u kolica i na kafu i meni je to bio odmor,ako ništa nisi u kući a naravno da se sve promeni kad postaneš roditelj,deca su sastavni deo života,moramo se brinut o njima svesno smo ih rodili kao što neko napisa,to što sam postala majka neće izbrisati moj život od prije i moja zadovoljstva hoće promeniit malo sve ali i dalje si insan i živiš,treba ti i dalje društvo,rodbina i neke stvari koje te ispunjavaju samo što dodatno si dobio novi zadatak da si roditelj kad se fino sve posloži nađe se vremena za sve,ja sa stomakom ganjam dijete po igraoni,vodim u šetnju,u park,igram se sa njim po podu,valjam po krevetu pa ga ostavim mm i odem na kafu ili odem u kupovinu ili pak samo gledat izloge i ubit sat,dva sama Ne mogu negde otići sama na dan.dva ali svaki dan možemo sebi odvojiti minimum sat,dva za sebe/ako ništa dok beba spava i mislim da je većini mama to dovoljno jednostavno ne mogu zamisliti da je neko mama bebice do godinu i ona bi sad svo vrije ovog svijeta za sebe a ja sam iz tvojih postova lulaloo tako zaključila
|