Chuchi
|
IZVORNA PORUKA: Chuchi Jucer smo isli doktoru i ja uzmem i izvagam pacica, ima 8,5 kg, sto znaci da ga teta prosli put nije dobro izvagala ?!?! I ja sam se zacudila ali eto tako je kako je i da ga ja dobro izvagala onda je sada dobio puuunoo vise nego treba, ima 4,5 mj. I sve je ok Evo ovo sam napisala 14.07. znaci prije 15 dana otprilike. Jucer isli na bocu, i sad teta uzme i izvaga ga, kad on ima 7900g Znaci da im vage ne valjaju, jer se prije 15 dana vagao u drugoj ordinaciji, na drugoj vagi, i dr i ja se ibretile otkud toliko djete da ima kg Ali sve u svemu i ovako je napredovao, taman kolko treba. napunio je 5 mj, i u zadnjih mjesec dana je dobio oko 700g, dug je 66cm , a eto i to mi je cudno, jer ja ga mjerila na istom tom mjeracu uz pomoc jedne sestre, on 69cm Ma vise me nije ni briga koliko ima kg, koliko je dug, svaki put ga druga sestra mjeri i svaki put razlicito.. ccccc eno pacic spava sad, juce je hudio od vakcine, bio nervozan, ali... A i stariji sin jucer dobio bocu, i vise nece dobijati boce do svoje 14 godine Samo nek sam se njega rijesila , najveca je kukavica u DZ bio, toliko je vristo ko da ga davimo