Starka
|
IZVORNA PORUKA: tajci1003 drago mi je zbog svih koji su ugledali ,nadam se da mi 10.09. neće doći pa da ču i ja ugledati svoj .svaki dan dolazim u iskušenje da napravim test,ali...rekle ste mi da je još prerano!!!!tko če čekati još7 dana....za poludit!!!!ja i dalje imam neki slabi osjećaj mučnine,stalno podrigujem,bio želudac prazan ili ne,dolje me ponekad presjeće,a stalno mi je neki pritisak dolje,kao da mi netko stoji,inače idem često na wc pa mi ni ovo sad nije čudno....ne mogu vjerovati da sam toliko luda da sam to sve mogla umisliti.....samo da kažem da prvi put nisam imala nikakve simptome,osim normalne kao pred mengu...trbuh i sise bolile ko lude...menga kasnila,napravila test,bio pozitivan..juuuupi kad ono za par tjedana krv i pobačaj....ne mogu vjerovati da sam ovo sad sve umislila od prevelike želje za bebom pa se ipak nadam da je trudnoća u pitanju...čitala sam da 4,5 dana ped mengu mogu napraviti test...šta mislite o tome,jel ima ko kakvih sličnih iskustava...pozdrav Ma napravi ga par dana pred mengu, znam dosta cura koje su već tada imali tanku drugu crticu, nadam se da ti je to. Mada sam ja u svoje 4 godine išćekivanja imala takve simptome trudnoće da bi knjigu mogla napisatti . Čudo je psiha.
I IVF - menopur+gonal, nisam reagovala. II IVF - klomifen+gonal, punkcija, nema jajnih stanica. III ICSI femara,gonal-jedna jajna stanica,neoplođena. IV AIH, beta 0 V ICSI-femara,vraćena dva embrija,beta 0
|