Korisnici na ovoj temi: niko
Korisnik
RE: Riječi koje vas izbacuju iz takta 1.11.2009 15:26:14
Anoniman
IZVORNA PORUKA: mamine oci IZVORNA PORUKA: reallove IZVORNA PORUKA: mamine oci IZVORNA PORUKA: reallove mi svaku temu okrenemo na salu bolje saala nego svadja pa naravno ja uvijek na to gledam i vise sam pocela malo bolje pregledati sta pisem uvijek ima neko da se naljuti ko se ljuti nek se napije vode svako ima pravo na svoje misljenje mi opet skecemo sa teme a ti to namjerno da ja nebudem medo Općepoznato je da reallove često piše postove ne bi li sakupila što više bodova za SMS
RE: Riječi koje vas izbacuju iz takta 1.11.2009 15:29:27
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Niobe IZVORNA PORUKA: reallove IZVORNA PORUKA: pingpong Niobe, mešćini ti si sve ovo zakuhala i meni se mescini ma samo nek nije dosadno Niobe, može l' još jednom za raju... za one koji to dosad nisu napisali? Mene izbacuje iz takta ovo "OZBACUJU"
RE: Riječi koje vas izbacuju iz takta 1.11.2009 15:32:21
reallove
moras ti svima reci a hajde mi objasnite to za sms ja neznam
_____________________________ "Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo" Mamino sunce Ameen 11.08.2009. <3
RE: Riječi koje vas izbacuju iz takta 1.11.2009 15:36:08
mamine oci
IZVORNA PORUKA: reallove moras ti svima reci a hajde mi objasnite to za sms ja neznam jel stvarno neznas da ti obijasnimo onda... e najbolje da predjemo na temu hanuma grad pa da tamo o svemu pricamo jer ovdje skrecemo sa teme...
_____________________________ Haris 28.10.1999 Fatih 25.01.2008 Iman 13.01.2013
RE: Riječi koje vas izbacuju iz takta 1.11.2009 15:37:17
acudesa
hiiiiii evo i mene a, sad ću kao i pingpong-u mistery
< Poruku je uredio acudesa -- 1.11.2009 15:38:00 >
_____________________________ ...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:) Odjednom je sve dobilo boje...
RE: Riječi koje vas izbacuju iz takta 1.11.2009 15:39:05
reallove
ma neznam stvarno vidjela sam jednom nesto za sms ali nisam citala,al eto skupljam bodove pa sta bude
_____________________________ "Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo" Mamino sunce Ameen 11.08.2009. <3
RE: Riječi koje vas izbacuju iz takta 1.11.2009 15:39:10
acudesa
IZVORNA PORUKA: mamine oci IZVORNA PORUKA: reallove moras ti svima reci a hajde mi objasnite to za sms ja neznam jel stvarno neznas da ti obijasnimo onda... e najbolje da predjemo na temu hanuma grad pa da tamo o svemu pricamo jer ovdje skrecemo sa teme... ne-odvojenooooooooo otvaraj Hanume, mamine oči
_____________________________ ...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:) Odjednom je sve dobilo boje...
RE: Riječi koje vas izbacuju iz takta 1.11.2009 15:40:22
acudesa
IZVORNA PORUKA: reallove ma neznam stvarno vidjela sam jednom nesto za sms ali nisam citala,al eto skupljam bodove pa sta bude kome ti sms iz jordana da šalješ?
RE: Riječi koje vas izbacuju iz takta 1.11.2009 15:41:06
reallove
IZVORNA PORUKA: acudesa hiiiiii evo i mene a, sad ću kao i pingpong-u mistery hii misteriii dugo te nema,nismo se zezale
RE: Riječi koje vas izbacuju iz takta 1.11.2009 15:41:36
reallove
IZVORNA PORUKA: acudesa IZVORNA PORUKA: reallove ma neznam stvarno vidjela sam jednom nesto za sms ali nisam citala,al eto skupljam bodove pa sta bude kome ti sms iz jordana da šalješ? tebi i naci cu jos koga
RE: Riječi koje vas izbacuju iz takta 1.11.2009 15:46:12
acudesa
hanuma-na hanuma
RE: Riječi koje vas izbacuju iz takta 1.11.2009 15:48:33
reallove
ma jel stvarno navukle me na hanumu a tamo nikog nema
RE: Riječi koje vas izbacuju iz takta 1.11.2009 16:07:06
Niobe
IZVORNA PORUKA: pingpong IZVORNA PORUKA: Niobe IZVORNA PORUKA: reallove IZVORNA PORUKA: pingpong Niobe, mešćini ti si sve ovo zakuhala i meni se mescini ma samo nek nije dosadno Niobe, može l' još jednom za raju... za one koji to dosad nisu napisali? Mene izbacuje iz takta ovo "OZBACUJU"
_____________________________ ♥ Masterpiece - 03.09.2009.♥ Ako već tučete decu, tucite ih bez razloga, jer su svi drugi razlozi gluplji.
RE: Riječi koje vas izbacuju iz takta 1.11.2009 18:23:04
Anoniman
IZVORNA PORUKA: reallove IZVORNA PORUKA: acudesa IZVORNA PORUKA: reallove ma neznam stvarno vidjela sam jednom nesto za sms ali nisam citala,al eto skupljam bodove pa sta bude kome ti sms iz jordana da šalješ? tebi i naci cu jos koga Ja tek sad skontala da je reallove u Jordanu pingpong Ma, odosmo totalno u OT... BTW, izbacuje me iz cipela riječ kontati u usmenom i pismenom odgovoru mojih učenika
RE: Riječi koje vas izbacuju iz takta 2.11.2009 14:31:03
Anoniman
Evo malo oglasa.... "Ulica La Benevolencija, kod BBI Centra na prodaju stan tro i po sobni , velicine 85 m2 , prvi sprat." "Prodaje se stan u trenutno najelitnijem stanbenom kompleksu u Sarajevu na Šipu."
RE: Riječi koje vas izbacuju iz takta 2.11.2009 20:43:58
reallove
IZVORNA PORUKA: pingpong IZVORNA PORUKA: reallove IZVORNA PORUKA: acudesa IZVORNA PORUKA: reallove ma neznam stvarno vidjela sam jednom nesto za sms ali nisam citala,al eto skupljam bodove pa sta bude kome ti sms iz jordana da šalješ? tebi i naci cu jos koga Ja tek sad skontala da je reallove u Jordanu pingpong Ma, odosmo totalno u OT... BTW, izbacuje me iz cipela riječ kontati u usmenom i pismenom odgovoru mojih učenika pingpong
RE: Riječi koje vas izbacuju iz takta 3.11.2009 18:07:19
Anoniman
: )reallove( : Izbaci me iz takta riječ OTUDERA koju sam čula jučer u busu za Hrasnicu : ) Također me Ozbacuju "iscipela" slični primjeri: onudijer, ovudijer, tudijer, ondale, ovdale, otale, anamo...
RE: Riječi koje vas izbacuju iz takta 3.11.2009 18:09:43
reallove
joj draga u bus ces svasta cuti,anamo ima svakakvih ljudi
RE: Riječi koje vas izbacuju iz takta 3.11.2009 18:21:37
Anoniman
... svakakvijeh ljudi.
RE: Riječi koje vas izbacuju iz takta 3.11.2009 18:27:54
reallove
hehehe da me ispravis jel...dok sam zivjela u bosni,moja komsinica sa prozora svojoj maloj govori"neces mi prljavije nogu u kucu" pa kontam,boze odakle je ona
< Poruku je uredio reallove -- 3.11.2009 18:29:06 >
RE: Riječi koje vas izbacuju iz takta 3.11.2009 18:30:39
acudesa
IZVORNA PORUKA: pingpong ... svakakvijeh ljudi. malena-tačno sam znala da ti gramatika droga:) i zato si izbjegavala da se javljaš-a, sad ti je kasno jer si navučena
RE: Riječi koje vas izbacuju iz takta 3.11.2009 18:33:07
acudesa
reallove, ja se spremila da te tažim na Potraga za ..., ali tu si ti
RE: Riječi koje vas izbacuju iz takta 3.11.2009 18:35:52
reallove
hehehe tu sam draga smijem se
RE: Riječi koje vas izbacuju iz takta 3.11.2009 18:46:54
Anoniman
IZVORNA PORUKA: acudesa IZVORNA PORUKA: pingpong ... svakakvijeh ljudi. malena-tačno sam znala da ti gramatika droga:) i zato si izbjegavala da se javljaš-a, sad ti je kasno jer si navučena
RE: Riječi koje vas izbacuju iz takta 3.11.2009 21:40:49
dafri
Kada su bili aktuelni certifikati moja komšinica je uvijek govorila falsifikati,vremenom uvidjeh da i nije griješila
Anketa
muz na poslu da li ispracate muza na posao u smislu ustajanje pre njega i samo da bi ga ispratile na posao da ustajem (
37% )
ne (
57% )
ili ????? (
6% )
Broj svih glasova: 138 Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti
svoju anketu !
Oznake