Mirkica
|
IZVORNA PORUKA: mama alma RR Mein S. draga moja, istina zna da boli, ali istina, je opet bolja od laži Ovo je možda io tvoje priča, možda je to cijela tvoja priča, ali iskreno tebi života nema pored ovakovog čovjeka, koji je patološki lažov, a onda i kleptoman. Iskreno, ne mogu da zamislim kolika je to ljubav, da opet nakon svega prežeš preko svega. Mogu jednino kazati ne daj Bože da se ikome to desi. I sva sreća u toj nesreći pa nemate djece i sretno jer t zaista sreće puno, puno treba. meni nije jasno zbog cega mnoge osobe koje imaju ali prave probleme s mm samo u nekom datom momentu okrivljuju mm dok odmah u drugom nalaze opravdanje u istom , pojasnjavaju kako su ti isti fini et u nekom smilsu i tako to , neradi se samo kod mein.s nego kod svih zena koje i privatno poznajem uvijek nadju opravdanje i krivca u nekome drugom pa cesto i same u sebi da bi opravdale ljude idiotte , ja to ne razumijem.