Blue rose RR
|
IZVORNA PORUKA: mama alma RR Nego reče mi kolegica da je ona besplatno gledala , mora da postoji nek acaka, međutim, jasam informatički onesvješčena, tako da dok mi ne nacrtate to neću ni skontati. Ima caka, ja ti skidam serije, i onda ih tebi na kahvi proslijedim. Do sada imam 73 serije snimljene :)) IZVORNA PORUKA: mama alma RR ako se neko razumije neka objasni, mada eto ovi tvrde da je 22 KM fiksno i da ni pod razno ne može doći ni fening preko te cifre, baš su mi lijepo objasnili pa vidjet ćemo. Znači ja sam i prije Telemach-a imala Elobov flat-rate. Znači neograničeno skidanje, za lupam 28 km mjesečno, s tim da je ovo 28 KM samo za net, plus kablovska 11 KM. Ja sam jučer završila za dva dana skidanje serijala Baby Einsten sa 15 GB, i večeras skidam Uggly Betty, od 7 GB, ( a Bog zna šta ću još skinuti do kraja mjeseca), i račun će mi opet doći 28 KM. To ti je flat rate.