Hanady RR
|
IZVORNA PORUKA: milenium IZVORNA PORUKA: Hanady RR a sa bombonama nije lakše raditi... i nije stavr navike kakve navike ti 2 torte napravila na šta si se stigla navić a la cici 14. ovoga mjeseca plače ne zna napravit fondant a 21 postavlja dva remek djelanije navika nego relanost... pa ja se već navikla,mogla bi ih 10 napravit,ako znaš jednu i prvi put ti ispadne dobro zašto nebi i drugi put.ja sam prezadovoljna,naravno uvijek može bolje. ali nije lijepo što se rugaš drugima.što se zamaraš kad je počela ,kad se prijavila na forum,na koju temu...mislim...kakve to veze ima?!netko je jednostavno nadaren zato. tko zna koliko ih je napravila za praksu koje su završile u smeću.i ako ćemo iskreno košto si i ti sad sve rekla,moja druga je bolja nego tvoja deseta ili koja li već ,draga moja hanady doktorice od fondata. lacici samo ti uživaj i pravi,mene ne zanima kad si počela, razlog,šta, kako,ja nisam detektiv nit me zanimaju takve sitnice,torte su ti super ja se divim i tebi i rokoko,i plaćinken i mya i muaa i ivana tz,vi ste za mene umjetnice a mi svi ostali samo obični majstori a ko se ruga i šta se ti brineš šta ja kažem nekome... tebi sam rekla šta sam imala... torta je od bombona...kad porbaš obe vrste javi se da raspravljamo...nisi porbala glicerin i šta raspravljaš. la cici na forumu ima 62 posta ...pogledaj u porfil svi su na temi fondant ne volim da me neko pravi blesavom još bi se s amnom ubjeđivala... i koja je tvoja bolja...ova što si joj zadala jaja po neravninama...mislim djevojčice napravi lik pa kaži da je to torta...ja modlama mogu navadit milion oblika al milion i poljepiti po trorti a zadaj sebi tematiku oblika da ti stoji uspravno... pokušaj molim te nešto malo atraktivnije da nije zaljepljeno na torti ako je moguće i vjeruj ti nemaš pojma šta je wilton boja nemaš pojma kako doći do nje i nemaš pojma koliko košta a da ne govorim o porfeiosnalnim knjigama zato draga ne traži razlog da braniš nekoga....nit imaš šta odbarnit a i nemaš ni potrebe... šupljaka i promocije na hinjski pred mojim očima ne mogu...a vidiš da mislim dugo ostati zar ne