palachinken
|
IZVORNA PORUKA: IvanaTz IZVORNA PORUKA: Niobe IZVORNA PORUKA: palachinken Evo ajfona, opet :) Ovaj put bojila srebrnom bojom (hvala rokoko), ne znam koliko se vidi na slici, ali uživo baš liči na metal. ajm amejzd reci mi, ziva bila, koja torta ide pod ovaj fondant. I koje su dimenzije ove torte, nikako ne mogu da se otmem dojmu da je ko adrianov krevetac Rokoko, za tebe više stvarno riječi nemam...ne mogu se izdivit. ona s košarkaškom temom me ostavila paf. hej i ja sam ovo hjtela pitati, bas mi se cini ooogroomnaa torta... al' suuupeer je skroz, za svaku pohvalu Hvala žene. Od vas mi to pogotovo znacu. Ova torta je ustvari praaaavo mala, samo zumirana za slikanje :)) Kore sam rezala na 10x20cm, visina oko 6cm sve ukupno sa fondanom. Ove ikonice su 1,5x1,5cm, minijatura mrtva A inače pravila sam čokoladni biskvit, premazivala zagrijanom marmeladom od kajsija sa komadicima kajsija iz kompota, a krema je dan ranije napravljen ganache. Ništa specijalno, ali dobila sam poruku da je pravo ukusno