Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
28.10.2008.,jedna ptičica:( 07.09.2011.,dvije zlatne jabuke:) 'Nikada više ne planiram.Ja samo živim ovaj život.Ponekad kako želim,ponekad kako moram'.M.S.
Znači animagical bebi se zarotirao akrobat mali širi sebi kuću ... Jelena eto ženice su ti nabrojale svašta nešta,pa što imaš u kući od ovoga odmah sve probaj....Meni npr pomogne kašikica mljevene kafe pa sad ............
Jelena a da probaš b-aktiv (onaj jogurtić u malim flašicama, dođe ih 6 kom. u pakovanju). On sadrži "dobre" bakterije koje regulišu crijevnu floru. Ja to dajem djetetu i kad ima proliv. Ustvari, pomogne i kod proliva i kod zatvora.
Znači animagical bebi se zarotirao akrobat mali širi sebi kuću ... Jelena eto ženice su ti nabrojale svašta nešta,pa što imaš u kući od ovoga odmah sve probaj....Meni npr pomogne kašikica mljevene kafe pa sad ............
Probaj i ovo
Animagical,ja sam neki dan gledala svoju staru trudničku knjižicu i meni bebi bio sve do 36.sedmice zadkom okreenut i tek se u 38.okrnuo naglavačke
Ma da je ove pure sa slike sad bi ti imala +16. Nego ti sigurno napraviš palentu na vodi i dodaš kašičicu jogurta, a sebi umisliš da jedeš puru sa kajmakom i litrom mlijeka
Nego živa-živa sam Bila danas kod dr pa bila na kafici sa Sweet i Semicim ....A ljepote,samo sam jadne žene ugušila .... Kod dr sve staro,bebica okrenuta i dalje guzom,neće da se rotira, više je duža nego šira , malkice je se pomjerila mami sa gospođe (dovoljno da mi odobri polusatno šetanje , i dalje bez keksa .......
Nego ko je postavio onu sliku pure,osta mi "ah" na onoj slici pa eto samo da znate
napravim vala na vodi i prelijem pavlakom, naspem casu jogurta i meni super doduse i priej sam ej tako jela, nisam ja bas za kajmaka i tih masnijih stvari, ne volim... dijamant odakle si ti? nikako da upratim ima li kakvih sarajki
Zaboravih napisati......dr. kaže da je kod mene izgleda opet muško. Prvo kaže rano je da se vidi, a onda kaže ma nije rano.....eno ga 100%muško. Kažem ja njemu, izgleda moje dijete starije nasluti (a sad će mu tri godine). On samo govori da ću mu roditi bracu, a seka ne dolazi u obzir. Već mu ime nadio, kaže biće braco i bit će Imran
Ja opet imam problema sa jelom,evo 3 dana haman ništa ne mogu jesti a ako jedem povratim .Kao da mi je tek početak trudnoće.
Jao što bi ja volila da mi imamo baby bazar ja bi sve po pola marke prodavala,al bi se obogatila došla bi tamo sa vrećama i sve zatrpala ko kakva snaša
Joj kako je mene jedna žena večeras naljutila .Meni trudnoću vodi dr.koja je vodila i prvu i sad srela ja tu ženu dok sam šetala i hajd ono mi se upitasmo kako si ,šta ima pa ona kao nisam znala ni da si trudna i onda ono pitanje "ko ti vodi trudnoću?".Ja kažem ta i ta a ona će meni pa što kod nje ona je ovakav onakva a ja . Uglavnom stvar je u tome što je dr. druge nacionalnosti a ta žena je pokrivena i ja znam da dosta ljudi iz moj okoline to misli ali ih ja ne šljivim.Ta žena je za mene čista desetka a najviše volim što je mogu nazvati kad god mi zatreba a kako mi je završila prva trudnoća je samo Božja volja.
Hajde sipaj, neće li mi ovo kihanje prestati. Ja poslije pregleda otišla kod roditelja (žive u kući kraj rijeke, a bašta samo da ti oči stanu, nema kakvog cvijeća nema), a ja samo provirila u baštu nisam htjela vani popiti kafu nego u kući, pa ipak me uhvatila alergija. Evo potoci iz nosa i kihnem 5 puta u minuti.
Joj kako je mene jedna žena večeras naljutila .Meni trudnoću vodi dr.koja je vodila i prvu i sad srela ja tu ženu dok sam šetala i hajd ono mi se upitasmo kako si ,šta ima pa ona kao nisam znala ni da si trudna i onda ono pitanje "ko ti vodi trudnoću?".Ja kažem ta i ta a ona će meni pa što kod nje ona je ovakav onakva a ja . Uglavnom stvar je u tome što je dr. druge nacionalnosti a ta žena je pokrivena i ja znam da dosta ljudi iz moj okoline to misli ali ih ja ne šljivim.Ta žena je za mene čista desetka a najviše volim što je mogu nazvati kad god mi zatreba a kako mi je završila prva trudnoća je samo Božja volja.
Enči neobraćaj pažnju na to glavno da je stručna ....A vidim spominješ i prvu trudnoću izvini što pitam ako je previše u intimu nemoraš odgovoriti ,a zanima me jesi imala spontani prije ove trudnoće ili ?
Selma ja postavila aha(ona reklama za "solomaher").
Što se bona griješiš po noći,znaš ti da samo trudnice idu na onu temu debljanja .......
Nego ajde bujrum limunade sa ledom
Eto me,naspi mi i tri kockice leda kako samo ti znaš
Da znate šta sam ja večeras pojela muka bi vam bila ,uzla cedevitu i malo šećera i onda izmješala i samo malo vode dodala i lizala to ,to mi j od djetinjstva ostalo-
Joj DIJAMANT a meni opet smeta sunce i to odreagujem svaki put u preko kože tj urtikarijom,a najgore mi je što u trudnoći nesmijem ništa popiti za to tipa Lostop i onda se patim,ali mi malena reče da je kalcijum dobra za to pa sam tu noć malcu popila svo mlijeko a odmah sutra dan otišla i kupila sebi šumeće kalcijum,zlu ne trebalo...Ali eto hvala Bogu nije mi ni jednom još zatrebalo tako da stoji,do prvog plika
Porodilište Plave poliklinike Tuzla koje je uređeno po svjet
Anketa
'Propuh'
Vjerujete li u 'propuh' i pazite li sebe i dijete od iste? Zanimljivo mi koliko smo mi u Bosni opterećeni propuhom, dok recimo u nekim djelovima svijeta ne znaju ni šta je propuh?
Da, pazim (71%) Ne, ne pazim (24%) Šta je propuh?:) (4%)
Broj svih glasova: 98
Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!