|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  505 506 [507] 508 509   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
28.5.2011 0:15:01   
enči80
koka kola i štapići,čokolada za kuhanje

28.10.2008.,jedna ptičica:(
07.09.2011.,dvije zlatne jabuke:)
'Nikada više ne planiram.Ja samo živim ovaj život.Ponekad kako želim,ponekad kako moram'.M.S.

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 12651
28.5.2011 0:17:32   
DIJAMANT
e vidite zaboravih vam reci beban mi sada prednjaci zadkom, sjedi po turski...a sve dosad bio na glavi

Ne brini za to, beba se zna vratiti u pravilan položaj čak i na sam dan poroda.

Neposredna veza do poruke: 12652
28.5.2011 0:18:03   
Selma.A.M
Znači animagical bebi se zarotirao user posted image user posted image  akrobat mali širi sebi kuću ...
Jelena eto ženice su ti nabrojale svašta nešta,pa što imaš u kući od ovoga odmah sve probaj....Meni npr pomogne kašikica mljevene kafe pa sad user posted image ............  user posted image

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 12653
28.5.2011 0:20:43   
DIJAMANT
Jelena a da probaš b-aktiv (onaj jogurtić u malim flašicama, dođe ih 6 kom. u pakovanju). On sadrži "dobre" bakterije koje regulišu crijevnu floru. Ja to dajem djetetu i kad ima proliv. Ustvari, pomogne i kod proliva i kod zatvora.

(odgovor članu Selma.A.M)
Neposredna veza do poruke: 12654
28.5.2011 0:22:10   
enči80

IZVORNA PORUKA: Selma.A.M

Znači animagical bebi se zarotirao user posted image user posted image  akrobat mali širi sebi kuću ...
Jelena eto ženice su ti nabrojale svašta nešta,pa što imaš u kući od ovoga odmah sve probaj....Meni npr pomogne kašikica mljevene kafe pa sad user posted image ............  user posted image

Probaj i ovouser posted image

Animagical,ja sam neki dan gledala svoju staru trudničku knjižicu i meni bebi bio sve do 36.sedmice zadkom okreenut i tek se u 38.okrnuo naglavačkeuser posted image

'Nikada više ne planiram.Ja samo živim ovaj život.Ponekad kako želim,ponekad kako moram'.M.S.

Neposredna veza do poruke: 12655
28.5.2011 0:22:31   
animagical
mene taj zadak nista ne brine jer i bez njega moram na carski, pa nek sjedi dijete kako mu se svidjauser posted image selma, jesi ziva bonauser posted image dijamant sta me zezas za puruuser posted image od nevolje bona...

(odgovor članu DIJAMANT)
Neposredna veza do poruke: 12656
28.5.2011 0:25:21   
enči80
Selma jesi li ono i ti bila danas kod dr.?

Neposredna veza do poruke: 12657
28.5.2011 0:27:21   
DIJAMANT
Ma da je ove pure sa slike sad bi ti imala +16. Nego ti sigurno napraviš palentu na vodi i dodaš kašičicu jogurta, a sebi umisliš da jedeš puru sa kajmakom i litrom mlijekauser posted image

Neposredna veza do poruke: 12658
28.5.2011 0:30:12   
Selma.A.M
Joj što mi neda rr da tipkam user posted image user posted image  jedva nešto......

Nego živa-živa sam user posted image
Bila danas kod dr pa bila na kafici sa Sweet i Semicim user posted image ....A ljepote,samo sam jadne žene ugušila user posted image user posted image ....
Kod dr sve staro,bebica okrenuta i dalje guzom,neće da se rotira, više je duža nego šira user posted image , malkice je se pomjerila mami sa gospođe (dovoljno da mi odobri polusatno šetanje , i dalje bez keksa user posted image user posted image .......

Nego ko je postavio onu sliku pure,osta mi "ah" na onoj slici pa eto samo da znate user posted image

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 12659
28.5.2011 0:31:33   
animagical
napravim vala na vodi i prelijem pavlakom, naspem casu jogurta i meni superuser posted image doduse i priej sam ej tako jela, nisam ja bas za kajmaka i tih masnijih stvari, ne volim...
dijamant odakle si ti? nikako da upratim ima li kakvih sarajki user posted image

(odgovor članu DIJAMANT)
Neposredna veza do poruke: 12660
28.5.2011 0:31:35   
DIJAMANT
Zaboravih napisati......dr. kaže da je kod mene izgleda opet muško. Prvo kaže rano je da se vidi, a onda kaže ma nije rano.....eno ga 100%muško. Kažem ja njemu, izgleda moje dijete starije nasluti (a sad će mu tri godine). On samo govori da ću mu roditi bracu, a seka ne dolazi u obzir. Već mu ime nadio, kaže biće braco i bit će Imranuser posted image

(odgovor članu DIJAMANT)
Neposredna veza do poruke: 12661
28.5.2011 0:32:22   
enči80
Ja opet imam problema sa jelom,evo 3 dana haman ništa ne mogu jesti a ako jedem povratimuser posted image .Kao da mi je tek početak trudnoće.

(odgovor članu DIJAMANT)
Neposredna veza do poruke: 12662
28.5.2011 0:33:57   
DIJAMANT
dijamant odakle si ti? nikako da upratim ima li kakvih sarajki

E nisam iz Sa nego iz Zeuser posted image

Neposredna veza do poruke: 12663
28.5.2011 0:35:30   
enči80
Dijamant kažu stariji ljudi da djeca znaju predvidjti pa sad hajd vjeruj.

Selma ja postavila aha(ona reklama za "solomaher").

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 12664
28.5.2011 0:36:30   
DIJAMANT
Enči baš mi je žao. A ja sam opet stalno gladna, mučnine su prestale prošle sedmice.

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 12665
28.5.2011 0:36:36   
animagical
a zenicanke i tuzlanke zarobile RRuser posted image jest mi zao jelene, znam koji je crnjak kad se iz wc-a ne izlazi... ja sam jednom ispit propustila sjedeci na soljiuser posted image  

(odgovor članu DIJAMANT)
Neposredna veza do poruke: 12666
28.5.2011 0:38:06   
Selma.A.M
IZVORNA PORUKA: enči80

Što se bona griješiš po noći,znaš ti da samo trudnice idu na onu temu debljanja user posted image user posted image user posted image .......

Nego ajde bujrum limunade sa ledom user posted image

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 12667
28.5.2011 0:41:25   
DIJAMANT
a sam jednom ispit propustila sjedeci na solji

A ja sam jednom otrčala s posla kući na pauzi za doručak i vratila se na posao tek sutradanuser posted image A da ne spominjem brzinu kojom sam trčala.....uhvatila zadnji vozuser posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 12668
28.5.2011 0:42:23   
animagical
vidi selme sto nagovara postenu zenu da fasuje zgaravicuuser posted image enci ne slusaj je , pusti limunadu, to ona tebi zbog one pure...

Neposredna veza do poruke: 12669
28.5.2011 0:43:47   
Selma.A.M
Animagical jesi išla na temu Baby bazar postavila ti je Emica slike ali već je neko bacio oko na neku zelenu jaknicu sa spiska user posted image

Jao što bi ja volila da mi imamo baby bazar ja bi sve po pola marke prodavala,al bi se obogatila user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  došla bi tamo sa vrećama i sve zatrpala user posted image user posted image user posted image  ko kakva snaša user posted image user posted image

(odgovor članu DIJAMANT)
Neposredna veza do poruke: 12670
28.5.2011 0:43:48   
enči80
Joj kako je mene jedna žena večeras naljutila user posted image user posted image .Meni trudnoću vodi dr.koja je vodila i prvu i sad srela ja tu ženu dok sam šetala i hajd ono mi se upitasmo kako si ,šta ima pa ona kao nisam znala ni da si trudna i onda ono pitanje "ko ti vodi trudnoću?".Ja kažem ta i ta a ona će meni pa što kod nje ona je ovakav onakva a jauser posted image user posted image user posted image .
Uglavnom stvar je u tome što je dr. druge nacionalnosti a ta žena je pokrivena i ja znam da dosta ljudi iz moj okoline to misli ali ih ja ne šljivim.Ta žena je za mene čista desetka a najviše volim što je mogu nazvati kad god mi zatreba a kako mi je završila prva trudnoća je samo Božja volja.

(odgovor članu DIJAMANT)
Neposredna veza do poruke: 12671
28.5.2011 0:44:41   
DIJAMANT
Nego ajde bujrum limunade sa ledom

Hajde sipaj, neće li mi ovo kihanje prestati.
Ja poslije pregleda otišla kod roditelja (žive u kući kraj rijeke, a bašta samo da ti oči stanu, nema kakvog cvijeća nema), a ja samo provirila u baštu nisam htjela vani popiti kafu nego u kući, pa ipak me uhvatila alergija. Evo potoci iz nosa i kihnem 5 puta u minuti.

Neposredna veza do poruke: 12672
28.5.2011 0:45:53   
Selma.A.M

Joj kako je mene jedna žena večeras naljutila user posted image user posted image .Meni trudnoću vodi dr.koja je vodila i prvu i sad srela ja tu ženu dok sam šetala i hajd ono mi se upitasmo kako si ,šta ima pa ona kao nisam znala ni da si trudna i onda ono pitanje "ko ti vodi trudnoću?".Ja kažem ta i ta a ona će meni pa što kod nje ona je ovakav onakva a jauser posted image user posted image user posted image .
Uglavnom stvar je u tome što je dr. druge nacionalnosti a ta žena je pokrivena i ja znam da dosta ljudi iz moj okoline to misli ali ih ja ne šljivim.Ta žena je za mene čista desetka a najviše volim što je mogu nazvati kad god mi zatreba a kako mi je završila prva trudnoća je samo Božja volja.

Enči neobraćaj pažnju na to glavno da je stručna ....A vidim spominješ i prvu trudnoću izvini što pitam ako je previše u intimu nemoraš odgovoriti ,a zanima me jesi imala spontani prije ove trudnoće ili ?

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 12673
28.5.2011 0:47:58   
enči80

IZVORNA PORUKA: Selma.A.M

Što se bona griješiš po noći,znaš ti da samo trudnice idu na onu temu debljanja user posted image user posted image user posted image .......

Nego ajde bujrum limunade sa ledom user posted image

Eto me,naspi mi i tri kockice leda kako samo ti znašuser posted image user posted image user posted image

Da znate šta sam ja večeras pojela muka bi vam bilauser posted image ,uzla cedevitu i malo šećera i onda izmješala i samo malo vode dodala i lizala touser posted image user posted image ,to mi j od djetinjstva ostalo-

Neposredna veza do poruke: 12674
28.5.2011 0:48:35   
Selma.A.M
Joj DIJAMANT a meni opet smeta sunce i to odreagujem svaki put u preko kože tj urtikarijom,a najgore mi je što u trudnoći nesmijem ništa popiti za to tipa Lostop i onda se patim,ali mi malena reče da je kalcijum dobra za to pa sam tu noć malcu popila svo mlijeko user posted image  a odmah sutra dan otišla i kupila sebi šumeće kalcijum,zlu ne trebalo...Ali eto hvala Bogu nije mi ni jednom još zatrebalo tako da stoji,do prvog plika user posted image

Neposredna veza do poruke: 12675
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  505 506 [507] 508 509   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  505 506 [507] 508 509   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

'Propuh'

Vjerujete li u 'propuh' i pazite li sebe i dijete od iste? Zanimljivo mi koliko smo mi u Bosni opterećeni propuhom, dok recimo u nekim djelovima svijeta ne znaju ni šta je propuh?

Da, pazim (71%)

Ne, ne pazim (24%)

Šta je propuh?:) (4%)

Broj svih glasova: 98

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *