Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
neznam koliko sam zbunjena i kako da ovo pojasnim ,ali zm mi je bila 25.10 i nakon 17 .dana sam pocela da krvarinm nazovem svog doktora i pregledao me kaze endometrij 8mm.i ovariji uredni.nakon 6 dana odem na kontrolu i kaze endometrij troliniski desni ovarij bo.ljevi malo uvecan i ima filikul od 22 mm. ja ga pitam dal da ocekujem redovnu m.kaze ne ....smatraj ovo krvarenje kao menstruaciju .svaki dan me boli stomak i stvarno nisam dobila redovnu trebala je da bude oko 23.11 .da naglasim imala sam pms i sad ga imam isti bolovi samo grudi vise nisu otecene ......neznam imali koja zena da samnom podijeli ovo moje stanje da prica samnom.
A draga ne sikiraj to ti je vjerovatno vodena cista i ja sam imala 2 kjadsnilo mi tad 2,5 mj to se menstruacija poremeti od tih cisti,ne sikiraj puknut ce i u mene je bila jedna 23 mm druga 33 koliko me sjecanje sluzi,prije 2 god i malo jace...
Treba neko hitno da mi kaze da je imao ili ima slicnu situaciju ovoj mojoj Porodila sam se prije 2 mjeseca sad ce treci aBd 9-tog drugom bebom i jos nisam imala menstruaciju Poslje prvog poroda mens je stigla tacno na vrijeme a sad nista.
Malo sam citala na netu i kazu moze biti do dojenja..ali neznam....a strah me testirati za Ipak je preranooooooooo za drugu bebu
Pomagajteee
Treba neko hitno da mi kaze da je imao ili ima slicnu situaciju ovoj mojoj Porodila sam se prije 2 mjeseca sad ce treci aBd 9-tog drugom bebom i jos nisam imala menstruaciju Poslje prvog poroda mens je stigla tacno na vrijeme a sad nista.
Malo sam citala na netu i kazu moze biti do dojenja..ali neznam....a strah me testirati za Ipak je preranooooooooo za drugu bebu
Pomagajteee
pa ja nisam skontala ni da si trudna sa drugom curicom, to mi je negdje promaklo
Bebe i mazenje. пеперутка16
Da li vaše bebe (6-12 mjeseci) vole da se maze? Moja čak ni ne sluša, samo me odguruje, penje se na mene, vuče,... ne želi čak ni da se nosi, samo gleda da se odmakne. To mi je stvarno čudno.. Kakve su vaše?