Korisnici na ovoj temi: niko
Korisnik
RE: Šta ste posljednje kupili od garderobe? 11.3.2013 20:05:12
draguljče
Baš je dobra. Ja volim zelenu boju baš.
_____________________________ Boj se ovna, boj se govna, pa kad ću onda živjeti?! "Čovjek ti je, bona, teški hajvan i ovo malo duše šejtan mu dade da mu teže bude!"
RE: Šta ste posljednje kupili od garderobe? 11.3.2013 20:06:33
ElmaB
Hvala ti meni se pravo svidjela.
_____________________________ Mamina zlata: Tea, 11.02.2005. Lana, 31.03.2008. Deni, 31.03.2008.
RE: Šta ste posljednje kupili od garderobe? 11.3.2013 20:19:31
bebana27
ja sam sebi uzela cizme mm me castio za godisnjicu braka
_____________________________ 20.09.2009 sam postala najsretnija osoba na svijetu jer sam u zagrljaj dobila svoga sina....Vole te mama i tata 06.09.2010 god.dobili smo prvi zubic sedam dana kasnije i drugi zubic 13.09.2011 rodio se drugi sin Adem
RE: Šta ste posljednje kupili od garderobe? 11.3.2013 20:42:52
Full Moon
Haljinice uzela u Robotu starom, snizene stoti put , a ja sam koznu jaknicu platila 79 KM u Azelu, tako da se isplati nekad biti zgoljav, pa kupise ove S-ove jeftino
RE: Šta ste posljednje kupili od garderobe? 11.3.2013 21:31:30
lepetetka
ja sebi uzela kaput i hlače i farmerke.. to je zadnje..
_____________________________ mamin dječak, 11.01.2008. mamina princeza 09.07.2011.
RE: Šta ste posljednje kupili od garderobe? 11.3.2013 21:38:24
draguljče
IZVORNA PORUKA: Full Moon Haljinice uzela u Robotu starom, snizene stoti put , a ja sam koznu jaknicu platila 79 KM u Azelu, tako da se isplati nekad biti zgoljav, pa kupise ove S-ove jeftino Blago tebi. Ja nikad ne mogu da nađem na sniženju. Jakne su uvijek ostajale skroz male ili one u koje mogu dva puta stati.
_____________________________ Boj se ovna, boj se govna, pa kad ću onda živjeti?! "Čovjek ti je, bona, teški hajvan i ovo malo duše šejtan mu dade da mu teže bude!"
RE: Šta ste posljednje kupili od garderobe? 30.3.2013 14:38:25
draguljče
Kupih haljinu i 4 majice, i šal. Sve za 39 KM.
RE: Šta ste posljednje kupili od garderobe? 30.3.2013 15:00:49
Galicia
Slikaj da vidimo.
_____________________________ “It takes a long time to make it simple.”
RE: Šta ste posljednje kupili od garderobe? 30.3.2013 15:18:48
draguljče
Hocu, čim se V probudi.
RE: Šta ste posljednje kupili od garderobe? 30.3.2013 15:47:00
Galicia
Ja sam sebi udarila embargo na kupovinu odjece i obuce. Al zato sam druge stvari pocela kupovati. Fakat me treba zakljucati negdje.
RE: Šta ste posljednje kupili od garderobe? 30.3.2013 16:00:06
draguljče
Ja to pokušam pa odustanem čim vidim nešto da mi se sviđa. A na obuću ni ne pokušavam. To mi je fetiš.
RE: Šta ste posljednje kupili od garderobe? 30.3.2013 20:14:12
draguljče
KLIK Evo Gali, u album sam stavila svoju jeftinoću. Osim marame, ona je žuta sa zelenim palmama i još nekim biljčicama, i ogromna.
< Poruku je uredio draguljče -- 30.3.2013 20:22:07 >
RE: Šta ste posljednje kupili od garderobe? 30.3.2013 20:19:05
animagical
IZVORNA PORUKA: draguljče KLIK Evo Gali, u album sam stavila svoju jeftinoću. Osim marame, ona je žuta sa zelenim palmama i još nekim biljčicama, i ogromna. a jesi ti pokusala kliknuti na ovaj svoj klik?
RE: Šta ste posljednje kupili od garderobe? 30.3.2013 20:19:55
mishkica
Crne uske farmerke u azelu za 9 km, i ne mogu ih zakopcati, to su mi motivacione za mrsanje, al su predobre, i sal u bojama duge 3 km
_____________________________ M&M Sreću čine male stvari...
RE: Šta ste posljednje kupili od garderobe? 30.3.2013 20:20:57
draguljče
IZVORNA PORUKA: animagical IZVORNA PORUKA: draguljče KLIK Evo Gali, u album sam stavila svoju jeftinoću. Osim marame, ona je žuta sa zelenim palmama i još nekim biljčicama, i ogromna. a jesi ti pokusala kliknuti na ovaj svoj klik? Jaoooo, nisam. Popravljam odmah.
RE: Šta ste posljednje kupili od garderobe? 30.3.2013 20:22:54
draguljče
Popravila.
RE: Šta ste posljednje kupili od garderobe? 30.3.2013 20:35:44
animagical
draguljce, gdje si obavila shoping?
RE: Šta ste posljednje kupili od garderobe? 30.3.2013 20:41:09
draguljče
U Harisu/Aleksu.
RE: Šta ste posljednje kupili od garderobe? 30.3.2013 20:41:42
MicoTico
IZVORNA PORUKA: animagical draguljce, gdje si obavila shoping? I ja htjedoh pitati. Baš su mi simpa stvarčice, a i jeftine
_____________________________ Ubuntu! (ja sam zato što mi jesmo)
RE: Šta ste posljednje kupili od garderobe? 30.3.2013 21:40:39
Galicia
Ja nista ne vidim osim trudnickih farmerki. Ispravka. Sad sam vidjela. Sljastava majica je super. Crna haljinica po mom ukusu. Fino si prosla i sa cjenama.
< Poruku je uredio Galicia -- 30.3.2013 21:43:15 >
RE: Šta ste posljednje kupili od garderobe? 30.3.2013 21:42:38
MicoTico
IZVORNA PORUKA: Galicia Ja nista ne vidim osim trudnickih farmerki. Neće se draguljče buniti ako te uputim http://album.ringeraja.ba/index.php?page=album&ID=3205
RE: Šta ste posljednje kupili od garderobe? 30.3.2013 21:55:49
teacher75
gdje si kupila crnu haljinu ,super je?
_____________________________ Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .
RE: Šta ste posljednje kupili od garderobe? 30.3.2013 21:57:44
draguljče
IZVORNA PORUKA: teacher75 gdje si kupila crnu haljinu ,super je? Ona mi je i nabolja. Ostalo je ono može proći, daj 'vamo. U Aleksu/Harisu. Aleks je Haris na Palama.
RE: Šta ste posljednje kupili od garderobe? 30.3.2013 22:02:08
nanika
Draguljce super je sve....haljina bas lijepa. Mene je jucer muz obradovao tenama i sportskom jaknom.
_____________________________ Curica 2006 Dečko 2009
RE: Šta ste posljednje kupili od garderobe? 30.3.2013 22:07:01
MicoTico
Draguljče, i meni je super ova crna haljina. Koje je dužine?
Anketa
ćilibarske ogrlice joni da li vaša beba spava sa čilibarskom ogrlicom ili joj skidate kada ide spavat mislim na noć kad nije pod vašom kontrolom spava (
57% )
ne spava (
43% )
Broj svih glasova: 74 Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti
svoju anketu !
Oznake