Bebica11
|
IZVORNA PORUKA: reallove IZVORNA PORUKA: koka i po nisi normalna TI na dijeti pa tako nekako Bebice,nisam bila ni malo zgodna sa svojih 79 kg,nije mi bilo nimalo drago ici da kupujem odjecu,trazim xl i to mi jedva moze,kad mi neko spomene kupovinu odjece,muka mi je..Pricas za Veseslu,e pa ona ima visinu,pa joj i tih 70 kg dobro stoji,dok sam ja visoka 168 pa ti sad vidi na tu visinu 79 kg...Uspjela sam da smrsam hB,trudim se da ostane ovako i necu da se vratim kao prije ne govorim ti da imas 79kg al sta fali M velicini, haj stvarno? jedino kazem razumijem strah od debljanja, al da ides jos nize PA SLUSAS LI TI IKOG, niko ti nije odobrio mrsanje na osnovu vidjenih slika, valjda ti je to neki znak , halali ja nekad znam biti brutalno iskrena al na kraju krajeva svakom je njegovo tijelo, zdravlje i sl emanet, i meni si pravo draga postala pa te necu vise ruziti btw zene N ne jede, ne spava, jos sam budna i ja i ona, OCI ME BOLE, pomalo i nervozna nemam kad fina biti, sorry