Lulu_
|
IZVORNA PORUKA: ElmaB IZVORNA PORUKA: hanabanana Isto tako većina firmi sada plate isplaćuje ( a to im je i zakonska obaveza ) preko računa, tako da svaka banka ima uvide i u račune. Draga moja! Mislim da nisi u pravu. Sto se tice isplate plate preko banaka, jeste zakonska obaveza, ali u Republici Srpskoj. Kod nas taj prijedlog zakona jos uvijek stoji na parlamentu i nije usvojen. Firma moze isplacivati platu preko banke, ali jos uvijek ne mora! Zatim, i ako se plata isplacuje na odredjenu banku, ostale banke nemaju uvid, osim ako im klijent sam ne donese platnu listu i izvod iz svoje banke! Samo banka u kojoj klijent prima platu ima uvid u njegovo stvarno stanje! Ovo je sigurno tacno, jer se ja bavim tim poslom! konacno neko sa tacnom informacijom
Naomih 27.03.2008 9.41 hm... I''''m Starting With The Man In,The Mirror,I''''m Asking Him To Change His Ways,And No Message Could Have Been Any Clearer,If You Wanna Make The World,A Better Place,Take A Look At Yourself, And,Then Make A Change
|