Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Posljednji pozdrav našoj Dubravki_01 19.9.2013 21:37:00
Mirkica
IZVORNA PORUKA: InLove
Cure koja moze sutra samnom na kafu da dam prilog od mene i Mirkice?
Ja ne mogu u nedjelju nikako
ljubimmmm javi na iber bubim kad nadjem punacj odgovaram HVALA
RE: Posljednji pozdrav našoj Dubravki_01 20.9.2013 10:57:34
Hanady RR
Eh ovako kako sma i krenula u prvobitno pisanje (no neshvaćeno) došla sma do podatka sa Fb porfila dostavljanja robe iz engleske sa kojim je u vezi naša mamina princeza...
elem ..lik graditelja boba je moguć u ovom obliku za posteljinu :)
pitanje za nas je kada je planirana posjeta radi dostave
''poslala sam pitanj ekoliko bi trebalo da dodje ...dolazi iz engleske pa prema tome nekih 8-10 dana obicno dok poslaju i sve to al mozda moze i prije.
sad cekam odgovor pa cu ti i to javiti. kojeg datuma bi bilo pozeljno da i to napisem. nije fazon d adodje nakon ostalih poklona ... ''
a pitanje cijene ovako stoji :)piše mamina princeza
''generalna cijena nabavna je oko 39 KM posto smo nabavljale od ovog dobavljaca mislim da bi mogl anabaviti za nesto manje 33 KM otprilike ... ucestvovala bih ja vecinski ovdje da kupim''
pa sad kažite ...šta da radimo... koji nam je datum u planu za posjet Super bebo :))) da čekamo i posteljinicu ili ne ?
RE: Posljednji pozdrav našoj Dubravki_01 20.9.2013 11:05:09
ziki
1. Hanady------DA 2. Iman83 3. Lepetetka 4. AnLu ------- DA 5. Isha 6. Ladyblue ------- DA 7 Lady26 ---------- DA 8. Selebriti .............DA 9. Bella 10. Assmiras....DA 11. Sretna_mama .......DA 12. Leona81 ............DA 13. Neca xxx............DA 14. Inlove 15. Višnja --------- DA 16. Hatepsut .......DA 17. Vještica 18. Pahuljicaa 19. Full Moon 20. Mala Selma 22. Jednaa ------- DA 23. Skvo 24. Mirkica 25. Medi 87 -------- DA 26. ElmaB (torta) 27. Eldinky 28. Tajra26 29. Super Beba .........DA 30. Ninushka.......DA 31. Mayra.....DA 32. malenaa---- DA 33. MicoTico 34.Amani12 DA 35.emina08 ----- DA 36.koka i po 37. bebacha 38. ziki
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
RE: Posljednji pozdrav našoj Dubravki_01 20.9.2013 11:07:59
Mirkica
Ja da kazem moj sin koji ima 3 godine se toliko obradovao busilicom i alatom za djecu nadam se da zante na sta mislim , to je bas bas njemu super i rado se igra s tim posbeno sto busilica ima bateriju pa ko fol on busi i pravi kucu
RE: Posljednji pozdrav našoj Dubravki_01 20.9.2013 11:15:22
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: DM
Ja ne mogu doći u nedjelju-kako da vam pošaljem novac? Eldinky?
A posteljine-je li iko gledao u peniju(znate da smo ja i tajra uzimale sa likovima iz crtića-po 15 KM)
nema graditelja boba ni u jednom peniju nema ni peškir provjerila ja
RE: Posljednji pozdrav našoj Dubravki_01 20.9.2013 11:30:35
Super Beba
Evo me...
Ja sam mislila da odemo sljedeće sedmice kod Omara...Ja već neću moći kasnije...A i s druge strane, nešto mi je bezveze da idemo na rođendan nakon mjesec dana..Ne znam, kako se eto vi izjasnite..
RE: Posljednji pozdrav našoj Dubravki_01 20.9.2013 11:31:46
ziki
IZVORNA PORUKA: Mirkica
Ja da kazem moj sin koji ima 3 godine se toliko obradovao busilicom i alatom za djecu nadam se da zante na sta mislim , to je bas bas njemu super i rado se igra s tim posbeno sto busilica ima bateriju pa ko fol on busi i pravi kucu
e bušilica je prava stavar. Prije 2 godine je bilo oko 28 km. Batrija joj trajae duuuugo, još kad se postavi na nešto ona burgija se polako uvlači pa imaju utisak kao da baš buše. jedina joj mahana što zvuči ko prava pa je u početku teško slušat
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
RE: Posljednji pozdrav našoj Dubravki_01 20.9.2013 11:33:13
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: Super Beba
Evo me...
Ja sam mislila da odemo sljedeće sedmice kod Omara...Ja već neću moći kasnije...A i s druge strane, nešto mi je bezveze da idemo na rođendan nakon mjesec dana..Ne znam, kako se eto vi izjasnite..
onda ništa...ti nisi tu posljednju sedmicu sad se sjetih :(
ne vjerujem da može stići do petka narednoga nikako sve da se danas naruči
RE: Posljednji pozdrav našoj Dubravki_01 20.9.2013 11:35:10
ladyblue RR
ma ništa, hajmo sljedeće sedmice.... kafa u nedelju u 12h, Importane?! ko može neka donese lovu, ko ne može neka ili uplati na Višnjim žr ili pošalje po drugim forimašicama. SB, otići ćemo do Robota da vidimo šta ima od Boba, a za ostatak ćemo kupiti nešto "konkretnije" jer su te igračkice manje i nisu preskupe ako sam dobro shvatila. može?
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.