|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Namirnice koje pomazu kod mrsavljenja
23.10.2008 8:10:17   
mamyca
Namirnice koje pomazu kod mrsavljenja-diuretici

Kod mrsavljenja namirnice koje imaju diuretski ucinak su nezaobilazne.Šta su diuretici?Diuretici su skupine lijekova ili kemikalije koje potiču izlučivanje tekućina iz tijela. Diuretski učinak imaju neke namirnice i
njihovom konzumacijom se pomaže stimulacija metabolizma (izmjena tvari).
Želite li izgubiti koji kilogram ili općenito "očistiti" organizam takve namirnicetreba uvrstiti u svakodnevnu prehranu.  

Šparoge

Šparoge  sadrže aspargin, aminokiselinu koja stimulira rad bubrega i poboljšava cirkulaciju.
Ove aminokiseline direktno djeluju na stanice i razbijanje masnoća u njima.
One sadrže kemikalije koje pomažu izlučivanju toksina iz tijela „razbijajući"  oksalnu kiselinu
koja uzrokuje nakupljanje masnoće u stanicama. Visok udio kalija i nizak natrija, zajedno s aminokiselinom
asparginom, čini šparogu prirodnim diuretikom. Ovakvo svojstvo šparoga od davnine se koristi za ublažavanje simptoma PMS-a (retencije vode).

Repa

Repa je snažan diuretik koji se fokusira na jetru i bubrege. Repa pomaže iz tijela izlučiti višak masnoća.
Ona sadrži sadrži fitokemikalije zvane glukozinolati, koji potiču detoksifikaciju enzimskoga sustava,
i to tako da ubrzavaju otpuštanje štetnih tvari iz organizma.
Ukiseljena repa poznato je sredstvo za poticanje metabolizma.
Kiselo povrće i sok od kiseloga povrća djeluju protiv razvojamasnoga tkiva. Repa sadrži gotovo 2 puta više vitamina C nego naranče, mandarinke i limuni i 12 puta više nego kupus i mrkva. 

Kelj pupčar

Ovo povrće stimulira žlijezde, osobito gušteraču koja otpušta hormone koji „čiste" stanice. Kelj pupčar sadrži i minerale koji stimuliraju rad bubrega, čime se ubrzava izlučivanje toksina iz tijela.  

Kupus

Kupus čisti naše tijelo od toksina jer sadrži sumpor i jod, koji pomažu čistiti sluznu membranu želuca i crijeva.
Kupus je odlična namirnica ako vam se kile nabiru na području trbuha jer pomaže razbijanju masnih stanica posebno u predjelu abdomena.

Mrkva

Mrkva sadrži karoten koji potiče i ubrzava metabolizam, te uklanjanjemasnih naslaga i otpada. 
Mrkva sadrži i posebnu vrstu vlakana, kalcij pektat, koji smanjuje razinu kolesterola u krvi.
Također smanjuje zadržavanje tekućine i umiruje cistitis.

Celer

Sirov celer bogat je kalicijem koji potiče rad endokrinog sustava, čime se otpušta više hormona koji će
razbiti nakupljene masnoće. Korijen celera je izvrsni čistač organizma, osobito jetre, i na taj
način potiče metabolizam.Budući da je diuretik, celer se preporuča kod reumatizma,bubrežnih kamenaca,
pijeska u mjehuru, celulita i prekomjerne težine.
Za celer se kaže da sadrži negativne kalorije, što znači da je potrebno više kalorija da se celer pojede i probavi nego što je kalorijska vrijednost samog celera. U 100 g celera nalazi se samo 10 kcal.

Krastavac

Krastavac je povrće s s velikim udjelom vode (96 posto), pa povećava lučenje mokraće i bolje ispiranje toksina. Krastavci su bogati sumporom i silicijem. Ovi minerali stimuliraju bubrege na veće lučenje uree
(mokraćne kiseline), a time se stimulira i izbacivanje masnoća iz organizma.

Hren i rotkvice

Hren potiče izlučivanje mokraće, uništava mikroorganizme u crijevama, djeluje protiv nadimanja.Ta biljka velikih zelenih listova i bijelog korijena izvrstan je diuretik i dobra za probavu.
Rotkvice čiste sluznu membranu želuca jer sadrže mnogo željeza i magnezija.
Ovi minerali pomažu i rastopiti masnoće u krvi. Hren i rotkvice su povrće koje se tradicionalno opisuje kao „čistači krvi", pa su stoga ove namirnice prijateljski naklonjene bubrezima.

Zelena salata

U dijetnoj prehrani, odnosno u kuri mršavljenja, zelena salata je nezamjenjiva namirnica. U zelenoj salati ima kalija, fosfora, kalcija i magnezija te vitamina C, karotena (provitamina A), vitamina E,vitamina B1, B2, B6 i niacina. Ova namirnica u svom sastavu ima 90 % vode.
Zdrava je za probavu i rad jetre, a u 100 g nalazi se samo 13 kcal.

Luk

Luk, slično kao i češnjak, sadrži minerale i ulja koja pomažu rastopiti masne naslage i ubrzati metabolizam.
Luk sadrži vitamin B6, vitamin C i antioksidanse.Poboljšava krvnu sliku, ne sadrži masnoće niti kolesterol.
Luk ima malu energetsku vrijednost,u 100 g se nalazi 36 kcal.

Rajčica

Sirova rajčica sadrži 94 posto vode. Bogata je karotenom, antioksidansom likopenom i vitaminom C, te pomaže otpuštanje vode iz bubrega te ispiranje otpada iz organizma. Rajčica sadrži mnoge organske kiseline i pektine,
koji aktiviraju proces probave i sprečavaju negativno djelovanje bakterija.
Ona povećava izlučivanje vode iz organizma te je pogodna kod osoba koje boluju od reume, upale zglobova, gihta, kamenaca u bubregu i žuči.

Izvor www.zena.hr


< Poruku je uredio mamyca -- 23.10.2008 8:17:32 >


_____________________________

Hamza 11.3.2008.
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Namirnice koje pomazu kod mrsavljenja
23.10.2008 8:20:44   
Emina*
Ja bih onako od sebe dodala ananas user posted image  user posted image

_____________________________

Bakir
20.04.2008.

(odgovor članu mamyca)
Neposredna veza do poruke: 2
   RE: Namirnice koje pomazu kod mrsavljenja
23.10.2008 8:23:28   
mamyca
Probudite metabolizam i riješite se suvišnih masnoća iz organizma

Savršen recept za mršavljenje je, to već svi znaju, kombinacija vježbanja i pravilne prehrane. A ako govorimo o hrani, poznato je da neke namirnice više potpomažu vaše napore da smršavite. Ovo je prvi dio popisa hrane koja će „probuditi“ vaš metabolizam i pomoći vam riješiti se suvišnih masnoća iz organizma.

Voće

Često konzumirajte svježe voće, osobito jabuke, kupine, ribizle i maline s obzirom da obiluju pektinom, komponentom koja se veže za žučne kiseline u probavnom traktu. Vežući se sa žučnim kiselinama smanjuje apsorpciju masti i kolesterola, naročito LDL-kolesterola (“lošeg”), dok koncentracija zaštitnog HDL-kolesterola ostaje nepromjenjena.

Isto tako u prehranu uvrstite citruse (naranče, limune, grejp, mandarine, limeta) jer su bogati C vitaminom koji smanjuje apsorpciju masti. Vitamin C, poznat i kao askorbinska kiselina, je izrazit antioksidans koji sudjeluje u brojnim procesima važnim normalno funkcioniranje organizma.

Citrusno voće je korisno i može djelovati preventivno kod pojave ateroskleroze, jer vitamin C može smanjiti naslage na stijenkama krvih žila. Vjeruje se naime da molekule kolesterola postaju štetne upravo kada oksidiraju, što vitamin C može spriječiti pomažući glavnom antioksidantu u mastima - vitaminu E.

Soja

Soja je najpopularnija i jedna od najviše istraživanih mahunarki u svijetu i jedina je biljna namirnica koja sadrži sve esencijalne aminokiseline, bez kojih organizam ne može funkcionirati.

Zrno soje i nefermentirani proizvodi soje bogati su i jedinstveni izvor izoflavona, genisteina i diadzeina koji se u literaruri često susreću pod imenom fitoestrogeni. Studija objavljena u časopisu Endocrinology u kolovozu 2003. tvrdi da fitoestrogeni iz soje, osobito genistein, imaju povoljno djelovanje na vitkost tako što utječu na proizvodnju manjeg broja malih masnih stanica.

Soja sadrži i lecitin koji je izvrstan je za zdravlje srca i dobru cirkulaciju. Lecitin sprečava aterosklerozu, te razgrađuje masnoće i kolesterol čisteći krvne žile, jetru i cijeli organizam od masnih depozita.
Istraživanja su pokazala da prehrana koja obuhvaća soju značajno utječe na smanjenje tlaka i ukupnog kolesterola, povećava razinu HDL-a (dobrog kolesterola), te skuplja LDL kolesterola (loš kolesterol) nakupljen u arterijama i omogućuje njegovo izlučivanje iz tijela. Vlakna prisutna u znatnoj količini u soji vežu masti i kolesterol iz hrane tako da se kolesterol manje apsorbira.

Češnjak

Češnjak, bilo svjež, kao češnjakovo ulje ili kao sok od češnjaka, smanjuje povišene lipide (masnoće) u krvi, sprečava prijevremeno ovapnjenje arterija, podstiče cirkulaciju krvi, povećava otpornost organizma, doprinosi održavanju vitalnosti i općem zdravlju organizma.
Prema rezultatima nekih istraživanja, češnjak je jedno od najboljih sredstava u prevenciji i liječenju začepljenja krvnih žila. Snižava razinu štetnog kolesterola (LDL) u plazmi, odnosno istodobno povećava koncentraciju zaštitnog kolesterola (HDL).

Dijetalna vlakna

Dijetalna vlakna bi zbog povoljnog utjecaja na zdravlje kao što je snižavanje kolesterola, poticanja prirodne pasaže crijeva i reguliranja probave trebala postati dio svakodnevne prehrane. Dijetalna vlakna su dijelovi biljaka kompleksnog sastava i građe, otporna su na apsorpciju, a mogu potpuno ili djelomično fermentirati ili su pak potpuno neprobavljiva. Prema topivosti dijele se na pektine i biljne smole - topive u vodi i celulozu, hemicelulozu i lignin koji su netopivi u vodi. Celuloza je vrlo korisna u prehrani jer njena vlakna vezuju toksične materije i izbacuju ih iz organizma.
Vlakna osiguravaju osjećaj sitosti pa tako pomažu pri držanju dijete. No, zapamtite, vrlo je važno da kada jedete hranu koja sadrži dosta vlakana pijete dosta tekućine, jer ukoliko to ne činite može doći do iritacije crijeva ili pak do začepljenja crijeva.

Namirnice koje sadrže vlakna:

1. cjelovite žitarice: zob, riža, ječam, heljda, pšenica, lan, raž, kukuruz...

2. voće: bobičasto voće, kruška, jabuka, jagoda , malina, grožđe...

3. povrće: zelena salata, šparoga, prokulica, mrkva, repa, pastrnak,

4. mahunarke: grašak, grah, mahune, slanutak, leća...

5. orašasti plodovi: lješnjak, badem, orah, kikiriki...



_____________________________

Hamza 11.3.2008.

(odgovor članu Emina*)
Neposredna veza do poruke: 3
   RE: Namirnice koje pomazu kod mrsavljenja
23.10.2008 8:24:04   
mamyca
Moze i ananasuser posted image .

_____________________________

Hamza 11.3.2008.

(odgovor članu mamyca)
Neposredna veza do poruke: 4
   RE: Namirnice koje pomazu kod mrsavljenja
23.10.2008 8:27:43   
Amelaa RR
voda!
4-5l ja dnevno pijem i super se osjecam....


_____________________________

1. ICSI Bahceci-Sarajevo
22.07.2013pocetak bockanja
04.11.2013 Beta 1:(
2. ICSI Bahceci-Sarajevo
26.06.2015 - Beta 73-80 biohem
3. 17.11.2015 Beta 0,1
4. 30.09.2016 Beta pozitivna
10.11.2016 Spontan
5. 2018 FETBahceci Beta pozitivna

(odgovor članu mamyca)
Neposredna veza do poruke: 5
   RE: Namirnice koje pomazu kod mrsavljenja
23.10.2008 8:30:47   
mamyca
user posted image Ja mislim da je ja pijem i vise,neznam kako ti ali ja je pijem i po noci.

_____________________________

Hamza 11.3.2008.

(odgovor članu Amelaa RR)
Neposredna veza do poruke: 6
   RE: Namirnice koje pomazu kod mrsavljenja
23.10.2008 8:32:09   
Amelaa RR
user posted image user posted image user posted image opet ona meni konkurencija...ja se zafrkala zaboravila sam po jedinicu stavljati ispred ovih brojeva
14-15 l hheheuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image


_____________________________

1. ICSI Bahceci-Sarajevo
22.07.2013pocetak bockanja
04.11.2013 Beta 1:(
2. ICSI Bahceci-Sarajevo
26.06.2015 - Beta 73-80 biohem
3. 17.11.2015 Beta 0,1
4. 30.09.2016 Beta pozitivna
10.11.2016 Spontan
5. 2018 FETBahceci Beta pozitivna

(odgovor članu mamyca)
Neposredna veza do poruke: 7
   RE: Namirnice koje pomazu kod mrsavljenja
23.10.2008 8:42:43   
mamyca
Ja ovo ozbiljno govorimuser posted image ,ja naspem sebi obicnu vodu u veliku bocu od Jamnice i onda je stavim kraj kreveta pa kad god ustanem zalijem pomalo.user posted image

_____________________________

Hamza 11.3.2008.

(odgovor članu Amelaa RR)
Neposredna veza do poruke: 8
   RE: Namirnice koje pomazu kod mrsavljenja
23.10.2008 8:45:59   
Amelaa RR
Kod nas je voda puna kamenca pa tako da kupujem vodu,obcno Janu i pijem....paket od 1,5l i to mi bude 2-3 dana plafon na poslu dok sam...a i kod kuce imam uvijek pored kreveta...i MM kaze da ponekad pomisli da je kod nas u kuci punionica vode gdje god pogleda flasa od vode user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio Amelaa RR -- 23.10.2008 8:46:17 >


_____________________________

1. ICSI Bahceci-Sarajevo
22.07.2013pocetak bockanja
04.11.2013 Beta 1:(
2. ICSI Bahceci-Sarajevo
26.06.2015 - Beta 73-80 biohem
3. 17.11.2015 Beta 0,1
4. 30.09.2016 Beta pozitivna
10.11.2016 Spontan
5. 2018 FETBahceci Beta pozitivna

(odgovor članu mamyca)
Neposredna veza do poruke: 9
   RE: Namirnice koje pomazu kod mrsavljenja
23.10.2008 8:49:18   
mamyca
Tu si upravu,i MM se saplice po noci od moju bocu redovno.user posted image

_____________________________

Hamza 11.3.2008.

(odgovor članu Amelaa RR)
Neposredna veza do poruke: 10
   RE: Namirnice koje pomazu kod mrsavljenja
23.10.2008 10:16:39   
ziki
Za ananas si upravu. Prije 2-3 god, a možda i više, bilo je istaživanje da ananas podstiče razgradnju masnih naslaga, ne mogu baš tačno da se sjetim objašnjenja. Još sam čula i isprobala da je sok od ananasa dobar za stvaranje- proizvodnju mlijeka.

_____________________________

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

(odgovor članu mamyca)
Neposredna veza do poruke: 11
   RE: Namirnice koje pomazu kod mrsavljenja
23.10.2008 10:18:43   
ziki
Zaboravila sam još da dodam da je čaj od kukuruzne svile dobar za mršavljenje- diuretik.

_____________________________

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 12
   RE: Namirnice koje pomazu kod mrsavljenja
23.10.2008 13:00:03   
bezelye
Ananas sadrzi bromelin koji topi masne naslage. Super je, sladak a pomaze kod mrsanja user posted image
Ziki posto si isprobala sok od ananasa za proizvodnju mlijeka, reci mi jesi li zadovoljna? Ima li efekta?
Ja pokusavam sve zivo sto cujem i opet 1-2 puta dnevno AD user posted image Nije velika kolicina po 90 ml pa opet malo na siku da utvrdi user posted image

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 13
   RE: Namirnice koje pomazu kod mrsavljenja
23.10.2008 13:04:26   
Romali
IZVORNA PORUKA: bezelye


Ziki posto si isprobala sok od ananasa za proizvodnju mlijeka, reci mi jesi li zadovoljna? Ima li efekta?
Ja pokusavam sve zivo sto cujem i opet 1-2 puta dnevno AD user posted image Nije velika kolicina po 90 ml pa opet malo na siku da utvrdi user posted image



Evo dok ti se ziki javi, da ti ja napišem moje iskustvo. Da, da, meni je sok od ananasa jako pomogao kod proizvodnje mlijeka. ne pitaj me kako ni zašto, ne znam. Samo sam to negdje načula i probala, mlijeka k'o u priči. Mnogi su se čudili tome, ali isprobaj pa javiuser posted image


_____________________________

23.4.2008. A.O. promijenio moj svijet :)
14.4.2014. Z. promijenila našu planetu :)




(odgovor članu bezelye)
Neposredna veza do poruke: 14
   RE: Namirnice koje pomazu kod mrsavljenja
23.10.2008 13:25:51   
bezelye
Ama probam pod HITNO. Hvala ti Romali!

Odmah cu MM da kazem da mi kupi. Meni mrsko izlaziti napolje danas, nekakav ruzan vjetar.

Da ne bude da sam pobjegla od teme, valjda cu i smrsati od tog soka user posted image user posted image

(odgovor članu Romali)
Neposredna veza do poruke: 15
   RE: Namirnice koje pomazu kod mrsavljenja
23.10.2008 13:27:59   
Romali
Ja nisam smršala, nisam se ni udebljala, ali brate mlijeka ima pravo. Hajde probaj pa javi, sretno! 

_____________________________

23.4.2008. A.O. promijenio moj svijet :)
14.4.2014. Z. promijenila našu planetu :)




(odgovor članu bezelye)
Neposredna veza do poruke: 16
   RE: Namirnice koje pomazu kod mrsavljenja
23.10.2008 13:49:19   
mamyca
Meni je voda najvise pomogla,i smrsala sam a i mlijeka je uvijek bilo.A od sokova sam najvise pila borovnicu i breskvu.

_____________________________

Hamza 11.3.2008.

(odgovor članu Romali)
Neposredna veza do poruke: 17
   RE: Namirnice koje pomazu kod mrsavljenja
23.10.2008 22:50:33   
ziki
Jes da kasnim jedno 10 sati sa odgovorom al da ipak dgovorim. Probala i prezadovoljna. Nije tema al prije 20-tak dana sam imala izuzetno tesku, stresnu, tuznu... situaciju pa samo se svi prepali da ne nestane mlijeka, jedna drugarica mi rekla da probam ona negdje nacula i djeluje, mlijeka ima, bas fino malac doji bez obzira na sve.

_____________________________

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

(odgovor članu mamyca)
Neposredna veza do poruke: 18
   RE: Namirnice koje pomazu kod mrsavljenja
25.10.2008 23:09:30   
ziki
Čaj (Camelia sinensis) je jedan od najpopularnijih napitaka na svijetu. Kako bi se proizveo zeleni čaj, svježe ubrani listovi se brzo pare da bi se inaktivirali enzimi i na taj način spriječila fermentacija. Upravo zbog te minimalne obrade zeleni čaj sadrži velike količine farmakološki aktivnih sastojaka polifenola - katehina koji blagotvorno djeluju na zdravlje
Polifenoli (flavanoli, flavandioli, flavonoidi i fenolne kiseline) u zelenom čaju čine približno 30 % njegove suhe tvari. Većinu polifenola u zelenom čaju čine flavanoli poznati i kao katehini, a količinski najznačajniji katehin naziva se (-)-epigalokatehin-3-galat (EGCG).
Brojne su studije utvrdile pozitivno djelovanje polifenola iz zelenog čaja, a time i (-)-epigalokatehin-3-galata na zdravlje ljudi. Rezultati studija provedenih na štakorima, miševima i zamorcima pokazali su da redovito ispijanje zelenog čaja štiti od karcinoma pluća, želudca, jednjaka, duodenuma, gušterače, jetre, dojke, debelog crijeva te karcinoma kože. Druge studije navode njihovo preventivno djelovanje na pojavu ateroskleroze i bolesti krvožilnog sustava, povišenu razinu kolesterola u krvi i povišen krvni tlak.
EGCG se smatra zaslužnim za blagotvorno djelovanje zelenog čaja na zdravlje ljudi jer ima vrlo snažno antikarcinogeno, antioksidativno i protuupalno djelovanje. Nedavna znanstvena istraživanja utvrdila su sposobnost EGCG-a da djeluje i na gubitak tjelesne mase
Sposobnost zelenog čaja da djeluje pozitivno na smanjenje masnog tkiva je prepoznala i industrija pa se danas na tržištu mogu pronaći proizvodi koji sadrže ekstrakte EGCG-a iz zelenog čaja. Takovi proizvodi pružaju praktičan i koncentrirani izvor farmakološki aktivnog EGCG-a i mogu pružiti pomoć u reguliranju tjelesne mase
Temeljeno na količinama korištenim u studijama, može se zaključiti da dnevna doza EGCG-a koja učinkovito djeluje na reguliranje tjelesne mase iznosi od 115 do 300 mg. Jedna šalica zelenog čaja može sadržavati i do 200 mg EGCG-a. Budući da se dobar dio unesenog EGCG-a apsorbira i u značajnoj mjeri distribuira kroz organizam, jedna do dvije šalice zelenog čaja dnevno mogu poslužiti kao važan saveznik u borbi sa suvišnim kilogramima. Naravno, ne smije se zanemariti i uravnotežena prehrana te redovita tjelesna aktivnost koji čine neizostavni dio kvalitetnog plana mršavljenja.


Preuzeto sa sajta bhmama, nadam se da se nece ljutit.

_____________________________

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 19
   RE: Namirnice koje pomazu kod mrsavljenja
21.12.2008 21:18:10   
Anoniman
http://www.coolinarika.com/pretrazivanje?upit=mr%C5%A1avljenje&scope=zdravlje

Ova stranica vam možda pomogne, ima toliko toga o mršavljenju, sretno!
A ja ću vam se pridružiti poslije porodauser posted image

(odgovor članu ziki)
  Neposredna veza do poruke: 20
   RE: Namirnice koje pomazu kod mrsavljenja
22.12.2008 13:04:40   
dana3
ono sto sigurno mrsavi je papaja kao i tablete na bazi papaje.to sam probala i znam.znam da ima u bosni bar je bilo u bihacu u apotekama.pa eto i to se moze probati.ubrzava metabolizam.

_____________________________

kisik je pronadjen u 18 vijeku...kako smo do tada disali-nije poznato

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 21
   RE: Namirnice koje pomazu kod mrsavljenja
7.10.2009 23:00:04   
stella
Jogurtuser posted image

_____________________________

HANA 26.09.2007
SARA 10.12.2012

(odgovor članu dana3)
Neposredna veza do poruke: 22
   RE: Namirnice koje pomazu kod mrsavljenja
9.11.2009 15:45:44   
harun03
 a zeleni čaj?
jeli neko od njega smršao?

(odgovor članu stella)
Neposredna veza do poruke: 23
   RE: Namirnice koje pomazu kod mrsavljenja
9.11.2009 18:07:34   
merima_s
Najbolji rezultat kod mene je pokazao grejpfrut. Jela sam ujutro i navecer po jedan i nakon 7 dana rezultati su bili izvanredni!

_____________________________

Mamino srce kuca samo za vas dvoje....moje sve H&H

(odgovor članu harun03)
Neposredna veza do poruke: 24
   RE: Namirnice koje pomazu kod mrsavljenja
9.11.2009 20:08:48   
harun03
Čitala sam da je grejp jako dobar za mršavljenje, ali on je meni gori od limuna!!!
Čak mi je i zeleni čaj ukusniji.

(odgovor članu merima_s)
Neposredna veza do poruke: 25
Stranica:   [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:








Anketa

Trudnoća.
пеперутка16

Koji dio trudnoće vam se najviše dopao ili najlakši?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *